Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 miro
Tudi jaz sem danes preiskusil progo v "tržiškem koncu."
No,za vse radovedne,proga je primerna tudi za začetnike v gorskem teku, samo malo je treba tudi "hoditi," kar pa na gorskih tekih ni nobena sramota - vsaj po mojem mnenju.
Prireditev mi je bila všeč - ob progi celo nekaj navijačev,dobra malica na cilju- seveda niso manjkale tudi moje priljubljene palačinke - vsa čast "pekačema,"že zaradi njih se je vredno udeležiti "gorenjskih" tekov.
Torej za vse omahljivce - drugo leto se vidimo!
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 olson
Čestitam Glumac dobr si ti dons to odlavfov,ampak maš srečo k mene ni blo :lol: sem bil na štafetnem teku v Šumberk.
Pa kdaj drugič se kej slišmo lep pozdrav pa na :toast:
Uporabniški avatar
 Bojan Ambrožič
147 tekačev, precejšen procent od teka s strani TF-ja, se nas je zbralo.

Kot je že Miro povedal to ni pravi gorski tek, ampak zgolj kros -primeren za vsakogar. Sam ne vem, da bi celo koga videl hoditi na tej progi. Hoja res ni sramotna, ker je na velikih strminah hitrejša in varčnejša od teka.

Stanje proge me je v pozitivnem smislu presenetilo, saj je bila skoraj suha.

Poročilo: http://bojanambrozic.spaces.live.com/bl ... 8587.entry

Edino fotk nimam nič, ker nisem nič fotkal.
 marjan
TF je zopet pustil močan pečat pod Kriško goro (kar nekaj kolajn smo odnesli :D ). Čestitke vsem. :clap:
Meni se zdi kar zahteven tek ob toliko menjavah ritma. Zgubljal na ravnini, pridobival v hrib, kar je pri meni običajno.

Zelo zadovoljen z razporeditvijo moči, tako da večjih problemov ni bilo.

Tudi sam bi rad pohvalil odločitev, da je bil tek vključen v projekt Naravi prijazni športi. Se spomnim v Franciji, da smo ob startnini nekaj evrčkov dali v EKO sklad. Izgleda da ta zavest prihaja tudi v naše kraje.

Palačinke pa itak zakon.

Čestitke organizatorjem za uspešno prireditev,
Marjan
Uporabniški avatar
 samostojni
:lol: Začetek gorenjskega pokala spet na dobri poti da se vse tekme dobro pretečejo. Udeleženci se ponovno srečavamo in spoznavanje novih klientov.
Zame prvi letošnji tekmovalni. Glede na emšo se mi je čas izboljšal za cca 2 minuti, ne vem al je to zaradi poti al je pa novo delovno okolje pripomoglo k boljšemu cajtu. Bo najbrž ta drugo.

Čestitke vsem udeležencem, z :TF) a, ki so si priborili nove uspehe, kakor tudi ostalim, ki smo se dajali na poti, lepo je bilo videti in slišati tudi navijače ob poti, z malo spodbude so bili kar glasni, :laola pa da 2much 4me z aparatom okol vratu :hello: , k nas je poslikal med potjo, ste ga sploh uzrli mogoče tam na desni strani je stal, ko se je vmes malo poglihala proga, ma pa hitre maldce v svoji družini.

No proga je bila boljša od lanske, organizacija na nivoju, zaska pa ostale dobrote so dobro sedle na srednjem delu teleščka, da ne pozabim še na " :clap: naše dva družinska člana :clap: " omletopeka z Nakla k s srcem naredita slastne nam omlete z nadevom po želji vsakega tekača, ko se v vrsti težko čaka, ampak se splača. :piti:

Če bi mogoče vreme malce še počakalo, da se bi vse zvrstilo, ma nimamo kej , tkole j blo. 8)

Naj bo zadosti za danes , jest sem bil zadovoljen z cajtom in postrežbo. :lol: :D :lol:
Uporabniški avatar
 tae
Če sem prav pogledal rezultate, ste medalje dobili:
- Susanne
- Marjan
- Stanko
- Bojan Ambrožič
- Janez Ferlic
- 1 sin od 2much4me

Tekaški forum zadnje čase raztura na celi črti. Čestitke prav vsem.

Posebne besede Bojanu Ambrožiču: Vidim, da si tudi letos v odlični formi, kot si bil že lani. Ne boš verjel, vendar se večkrat pogovarjamo o tebi, kako si talentiran in hkrati zagnan pri treningih. Zato so tudi rezultati prisotni. Mogoče je res škoda, da ne greš v kakšen klub. Mlad si še in imaš priliko, da se kosaš tudi z najboljšimi izven države Slovenije. Le tako naprej, pravi "norc" si.
Uporabniški avatar
 jpotoc
Profil proge Google Earth - http://www.agp-pro.si/rab/tek_pod_krisko_goro.kmz

Moji konkurentje (Čarman, Marjan...) ste lepo napredovali. Se vidimo na Joštu.

Slika
Uporabniški avatar
 Darja
Bravo Glumac, čestitke! :clap: To je strašno lepo, da se tudi tretji (undercover 8) ) član ekipe Mici je zakon vrača na pota stare slave. Vidim, da poškodbe le niso terjale prevelikega davka.
Uporabniški avatar
 Bojan Ambrožič
Wow, Janez tale Google Earth profil je prov zakon. Si ga lahk nalimam na blog? Zej je vse tko prazno, ker še ni nobenih fotk. Vilko upam, da jih boš kmalu objavil. :)

Sicer pa dan po tekmi celim rane. Mogoče je celo malo huje, kot se mi je zdelo na začetku. Upam, da bom vsaj do Jošta zdrav.

BTW: Ste vedeli, da je Ajda Sitar - moja soreprezentanka s Švice - postala Miss Športa 2009? Bravo!
Uporabniški avatar
 Bojan Ambrožič
Tae, hvala za vzpodbude. Odgovarjam pa s citatom, da moje koleno ni tako, da bi se rado upognilo.

Spustil pa si še Cvetota, ki je v letošnjem letu res ogromno napredoval.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA