Začetek gorenjskega pokala spet na dobri poti da se vse tekme dobro pretečejo. Udeleženci se ponovno srečavamo in spoznavanje novih klientov.
Zame prvi letošnji tekmovalni. Glede na emšo se mi je čas izboljšal za cca 2 minuti, ne vem al je to zaradi poti al je pa novo delovno okolje pripomoglo k boljšemu cajtu. Bo najbrž ta drugo.
Čestitke vsem udeležencem, z

a, ki so si priborili nove uspehe, kakor tudi ostalim, ki smo se dajali na poti, lepo je bilo videti in slišati tudi navijače ob poti, z malo spodbude so bili kar glasni,

pa da 2much 4me z aparatom okol vratu

, k nas je poslikal med potjo, ste ga sploh uzrli mogoče tam na desni strani je stal, ko se je vmes malo poglihala proga, ma pa hitre maldce v svoji družini.
No proga je bila boljša od lanske, organizacija na nivoju, zaska pa ostale dobrote so dobro sedle na srednjem delu teleščka, da ne pozabim še na "

naše dva družinska člana

" omletopeka z Nakla k s srcem naredita slastne nam omlete z nadevom po želji vsakega tekača, ko se v vrsti težko čaka, ampak se splača.
Če bi mogoče vreme malce še počakalo, da se bi vse zvrstilo, ma nimamo kej , tkole j blo.
Naj bo zadosti za danes , jest sem bil zadovoljen z cajtom in postrežbo.