Barb napisal/-a:Mislm, da se bo Staša strinjala, da je terapevt zlo kul fantič![]()
...se je odločla, da bo zdej tud ona k njemu hodla
...
Da vaju ne bo obe premamil,

Barb napisal/-a:Mislm, da se bo Staša strinjala, da je terapevt zlo kul fantič![]()
...
bosin napisal/-a:Bravo, Fotr.
Super ideja, tale nedozivetja, ki si jih dozivel. (ali si morda nedozivel dozivetja?)
Fotr napisal/-a:Barb napisal/-a:Mislm, da se bo Staša strinjala, da je terapevt zlo kul fantič![]()
...
Da vaju ne bo obe premamil,da ne bosta več tekli, samo zato, da bi k njemu hodili in vaju nalašč ne bo pozdravil.
Ali pa bosta nalašč poškodovani, samo zato da bi k njemu hodili.
Ali pa bosta že zdravi in nič več tekli in samo še k terapevtu hodili.
Še dobro da sta dve. Kaj bo pa s forumom?...
pa piknik...
pa kilometraža...
hmm... ali bo potrebna intervencija ali kakšna špijonaža.
Pa še Lučko je na dopustu...zelo nevarna situacija se lahko izcimi v katastrofo,
če ne bosta vidve več tekli. Ampak to se ne more zgoditi, ane da ne Barb in Staša?
![]()
![]()
Fotr napisal/-a:A veš, Barb, da mi je med najinim plesom v KG nekaj zaštekalo v kolenu......
Staša napisal/-a:me kar bolita koleni, če grem tam okrog 10 km.
Barb napisal/-a:...Čakta vidva,ampak tole je pa men mal sumljiv:
Fotr napisal/-a:A veš, Barb, da mi je med najinim plesom v KG nekaj zaštekalo v kolenu......
inStaša napisal/-a:me kar bolita koleni, če grem tam okrog 10 km.
...tole,mislim,da bo potrebno podrobnejše razlage![]()
Barb napisal/-a:TEKLA SEM!
Ne vem ne časa, ne vem ne pretečenih kilometrov, ne vem ne srčnega utripa, VEM SAMO TO, da SEM TEKLA.![]()
Fotr, še so DOŽIVETJA na "MOJEM ROŽNIKU"
Fotr napisal/-a:da se ti enkrat pridružim pri teku na Rožniku in bi tek poimenovala Tek Barbinega ponovnega začetka. Seveda se bi lahko pridružili tudi drugi.
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA