- 10 Maj 2009, 22:14
Pozdrav!
Draga Dana in Razy, en velik hvala za potrpljenje z menoj v soboto.
Vem, vem, ni lahko in zato vama tudi čestitam.
Razy, sam dobro veš, kako je z nastopi. Stvari se ti morajo poklopit, da se lepo izide. V nasprotnem primeru je težko. In ravno zato sem ponosen, da sem lahko tekel s teboj. In tudi cilj smo izpolnili 100%. Zadali smo si prihod v cilj in okvirni čas. In oboje smo tudi dosegli. In lepo te prosim, kakšna je razlika med 10800s ali 10830s? V procentih prosim!
Ništrc in nič drugega.
Meni je vsakič, ko prilezem mimo mestne hiše tako lep pogled na tromostovje. En tak fini občutek je s trojko tečt proti cilju, ker vem, da smo naredili vse kar je bilo v naši moči, da smo prišli skupaj tako daleč. In to je zame tisto, kar me vsako leto žene, da najdem še dva "norca" in da se odpravimo na pot.
(Ok, ok, čokolada, pivo in pica na cilju tudi.)
Prireditev sama je bil zame vredu organizirana. Morda bi ne bila odveč kakšna vodna postaja več na dolgih trojkah, saj je bilo res lepo toplo. Nekaj jih je imelo tudi malo težav z navigacijo med Urhom in Orlami. Morda bi bilo primerno tam postavit več redarjev. O gozdnih delavcih tokrat ne bomo razglabljali. Tudi o avtomobilistih na Žalah ali kje drugje, kjer so morali malo posedeti v avtu ne. No, prizam, da so se mi kar malo smilili.
Ampak res zelo malo.
No, na težko preizkušnjo se je s tromostovja podal tudi fant v smučarskem kombinezonu in s smučkami na rami, ki je svoj tek končal na koncu Letališke, kjer ga je čakala naloga št.2. He, he, tile fantje na fantovščinah pa res imajo ideje.
Je prav, da mu dopovedo, da zakon ni šala.
(hektarskidonos25ton PRESS)
Aja, tekli smo tudi.
Bili smo tudi huronsko navijani.
In smo tudi huronsko navijali. 
Ja, tako nekako je bilo. Vsaj zame.
Hvala vsem.
Lp, oranzni slon
raziskovalec napisal/-a:Tradicionalne trojke so vedno nekaj posebnega. ... snip, snip...

Prireditev sama je bil zame vredu organizirana. Morda bi ne bila odveč kakšna vodna postaja več na dolgih trojkah, saj je bilo res lepo toplo. Nekaj jih je imelo tudi malo težav z navigacijo med Urhom in Orlami. Morda bi bilo primerno tam postavit več redarjev. O gozdnih delavcih tokrat ne bomo razglabljali. Tudi o avtomobilistih na Žalah ali kje drugje, kjer so morali malo posedeti v avtu ne. No, prizam, da so se mi kar malo smilili.

Aja, tekli smo tudi.

Ja, tako nekako je bilo. Vsaj zame.
Hvala vsem.

Lp, oranzni slon
Eto, mojih 5 dkg pasje radosti.