- 16 Maj 2009, 17:20
No, da prva napišem kako je bilo 
Med tednom je kazalo da bo lepo vreme za tek (oblačno in deževno), ampak se je na žalost popravilo in je bilo vroče za crknit. Na srečo je pihal rahel veter in nas malo hladil.
Z Alekom sva se zmenila, da bova eden drugemu zajca in izboljšala rezultate iz Ormoža. Do sedmega kilometra je še dobro kazalo, potem pa sem začela crkovati - pulz sicer kar visok, počutje solidno, ampak noge niso hotele. Komaj sem čakala, da bo okrepčevalnica, da sem lahko hodila. Še dobro, da je bil Alek z mano, ker drugače bi kar odnehala
Tako me je vlekel do predzadnje okrepčevalnice (malo pred Petanjci), potem pa sem ga zgubila. Za nameček mi je (spet) crknil mp3
Uspelo se mi je privlečti do Radenec, kjer so v prvem rondoju stali naši in se mi je moja sestra drla, da sem skoraj tak hitra kot ona
Končni čas pa je bil dosti slabši od Ormoža
Ampak glavno, da sem preživela - drugo leto se grem spet mučit - mogoče celo na 42tko
Kapo dol vsem maratoncem, ki so v tej vročini vstrajali dva kroga
Eni so celo bili hitrejši od planiranega časa, nekateri pa točni, da bi lahko po njih uro nastavil (a ne, Zdravko?
).

Med tednom je kazalo da bo lepo vreme za tek (oblačno in deževno), ampak se je na žalost popravilo in je bilo vroče za crknit. Na srečo je pihal rahel veter in nas malo hladil.
Z Alekom sva se zmenila, da bova eden drugemu zajca in izboljšala rezultate iz Ormoža. Do sedmega kilometra je še dobro kazalo, potem pa sem začela crkovati - pulz sicer kar visok, počutje solidno, ampak noge niso hotele. Komaj sem čakala, da bo okrepčevalnica, da sem lahko hodila. Še dobro, da je bil Alek z mano, ker drugače bi kar odnehala

Kapo dol vsem maratoncem, ki so v tej vročini vstrajali dva kroga