- 16 Maj 2009, 23:15
Še moje poročilo,
za mano je prvi maraton in tako kot za pol maraton sem si tudi tokrat izbral Radence, čeprav sem vedel da bodo razmere zelo neugodne in težke. Zadal sem si, da moram priti v cilj vsaj sekundo pod štirimi urami, zato sem se že kar na startu priključil 50centu in Zdravkotu, ki sta bila odlična družba
, zato so se kilometri kar nabirali. V drugem krogu se je na kolesu pridružila še Alija, ki nas je spodbujala in poslikala iz vsem možnih kotov
. Zdravko je celotno progo zelo dobro skrbel za tempo in mi ogromno pomagal s svojimi nasveti
. Ta odločitev se je izkazala kot pravilna, saj sem celoten maraton odtekel brez večjih težav in dosegel zastavljeni cilj. Če bi tekel sam, bi prvi krog začel prehitro in bi me v drugem 100 % pobralo, tako kot se je to zgodilo kar dosti tekačem, ki smo jih prehitevali proti koncu. Tako da moram priznat, da sem z današnjim tekom in deseženih ciljem zelo zadovoljen.
Vzdušje je bilo enkratno in spoznal sem veliko članov TF.
Čestitke vsem za pretečene razdalje in se vidimo na naslednjih tekih.
za mano je prvi maraton in tako kot za pol maraton sem si tudi tokrat izbral Radence, čeprav sem vedel da bodo razmere zelo neugodne in težke. Zadal sem si, da moram priti v cilj vsaj sekundo pod štirimi urami, zato sem se že kar na startu priključil 50centu in Zdravkotu, ki sta bila odlična družba

Vzdušje je bilo enkratno in spoznal sem veliko članov TF.
Čestitke vsem za pretečene razdalje in se vidimo na naslednjih tekih.