- 17 Maj 2009, 12:01
Vsa čast vsem včerjašnjim tekačem, ni bilo lahko, še danes me zmrazi ob spominu na sirene reševalnih vozil.
Hudo, toliko tuljenja še nisem slišala nikjer. Zato pa res vse priznanje, posebej maratoncem in specialno vsem prvo-pristopnikom k tej blazni razdalji v vročih Radencih.
Čestitke vsem, ki ste dosegli svoje cilje in onim, ki jih niste. Zmagali ste in zmagali smo vsi.
Čestitke za pokale, za dosežena prva in malomanj prva mesta. Pa vsem organizatorjem TF ekspedicije, forografom ob,na progi in fotografom "kr taku".
In ker smo že pri zahvalah, hvala Lauferju
, ker si me priganjal in sem te lahko nap... zaradi tega
, pa Rosiju, ker me je spremljal in mi dvigoval moralo, pa ne samo meni, vsem mamcam in atijem in otrokom ob progi.
Bil je to moj že 14. letošnji polovični in divjanja imam res že dovolj
, torej gremo lepo počasi, zato pa sem si ogledala vse štorklje v gnezdih
, poslušala sem žabje regljanje, enega prav posebnega žabjega šefa
, videla sem vse kar je cvetelo in dehtelo, kar je ob progi vpilo in igralo.
Bil je lep tek, čeprav naporen, in glej ga zlomka, čvekenzikikiriki tempo mi je prinesel 4.mesto v kategoriji.
a, ja, pa hvala za uno torbo v Lj, da sem lahko vsaj tekla.

Čestitke vsem, ki ste dosegli svoje cilje in onim, ki jih niste. Zmagali ste in zmagali smo vsi.

Čestitke za pokale, za dosežena prva in malomanj prva mesta. Pa vsem organizatorjem TF ekspedicije, forografom ob,na progi in fotografom "kr taku".
In ker smo že pri zahvalah, hvala Lauferju

Bil je to moj že 14. letošnji polovični in divjanja imam res že dovolj

Bil je lep tek, čeprav naporen, in glej ga zlomka, čvekenzikikiriki tempo mi je prinesel 4.mesto v kategoriji.

a, ja, pa hvala za uno torbo v Lj, da sem lahko vsaj tekla.