Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 lenči
Bravooooooo :laola razturate :clap: uh, kako ste pridne.
Se mi pa po pisanju zdi, da bi si morala jaz drugo družbo dobit, ker sem prepočasna :oops: :--
Uporabniški avatar
 Hojca
lenči napisal/-a:Se mi pa po pisanju zdi, da bi si morala jaz drugo družbo dobit, ker sem prepočasna :oops: :--

Nč bat, lenči, se mal hecamo :lol: . Tempo je bil čist ta prav polžji cca 7:20 :wink: , da ne bo kakšne pomote :--
Uporabniški avatar
 Loni
Evo mene iz Jesola, poročila pod tistim naslovom z moje strani ne bo, bom napisala kar tule, ker bolj paše zraven. Saj veste, kako je, če človek teče v ozadju, se ima fajn, vse opazi, vse sliši, občuduje rožce, lučke ob poti, skratka sanja in uživa... No, saj tako v ozadju nisem bila, počela sem pa vse ostalo. Hotela sem navezati vse skupaj na to, da če človek teče v ozadju, ima vedno spremstvo uniform, takšnih ali drugačnih, na raznoraznih motoriziranih sredstvih, ki so večinoma opremljena z lučkami in sirenami, no, nekatera nudijo tudi penzjon oskrbo z ležiščem, kabli, ki visijo iz raznih piskajočih škatel ter z nekaj pari zaskrbljenih oči. No, pa vse skupaj se navezuje še na en drug italijanski tek, januarski v Medeji in črno makino. Samo da tokrat je bila rumene barve z vsemi zgoraj opisanimi prtiklinami.
Iz nje sem po kakih 20 minutah prišla "bogatejša" za nekaj elektrod za enkratno uporabo, vrečko z osebnimi rečmi ter z gazo na zadnji plati. Nihče ni omenil, da je v ceno za startnino všeta tudi šponta ventolina. Sem mislila, da so oni "lakše se diše" bonboni zadosti, tako pa je bilo očitno rožic in ostalih vonjav za moje alergije ob trasi več kot preveč. Me pa ni pičil niti en komar :)
Uporabniški avatar
 maca
Loni, ni te pičil noben komar :-- , je pa zato bila šponta toliko bolj konkretna :lol:

Drugič se pa manj hvali,kako te pikajoči osebki pr mir puščajo. Kaj češ, si pač privlačna.

:mrgreen:

ne daj se ines
Uporabniški avatar
 Loni
maca56 napisal/-a:Loni, ni te pičil noben komar :-- , je pa zato bila šponta toliko bolj konkretna :lol:

Drugič se pa manj hvali,kako te pikajoči osebki pr mir puščajo.

ha, ha, me ne marajo, za dobrodošlico doma so me fajn kušnili.

maca56 napisal/-a:ne daj se ines
A si ti tut Radeta gledala?
Uporabniški avatar
 Ksenija
Loni :heart
občutek imam da bo moja tačka kmalu pripravljena na nove dogodivščine ;) komaj čakam...
za vikend sva šla z motorjem na Pag, sonček, čisto toplo morje, prijatelji... najraje bi ostala tam ;)
jutri zgodaj zjutraj bom šla pa kakšen počasen krog naredit, da vidim kje sem ...
Mojculja hvala ti :heart
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija napisal/-a:Loni :heart
občutek imam da bo moja tačka kmalu pripravljena na nove dogodivščine ;) komaj čakam...
za vikend sva šla z motorjem na Pag, sonček, čisto toplo morje, prijatelji... najraje bi ostala tam ;)
jutri zgodaj zjutraj bom šla pa kakšen počasen krog naredit, da vidim kje sem ...
Mojculja hvala ti :heart

O, super, samo lepo počasi :heart , da se nogica privadi. A cepke pomagajo?
Uporabniški avatar
 Asparagus
Včeraj sem odtekla en kratek in prijeten tek. Družbo mi je delala moja hčerka Barbara, ki je šla preverit, koliko je 5km, ker gre z mano na DM tek. :D
Teče samo pri telovadbi, ampak ker se ukvarja s plesom, mogoče tudi to kaj pomaga.
Šlo ji je super, vmes sva čisto malo hodili. Jamranja ni bilo nobenega. Ponosna sem nanjo, tako kot v vseh ostalih pogledih. :heart
Uporabniški avatar
 Tina1
Tudi jaz sem se potem odločila, da grem letos prvič na dm tek, zaradi majčke ;) Upam, da se bo dalo kej tečt, ker kukr berem, se bolj hodi, ker je taka gužva, pa nimam cel dan časa, da ga tam zapravim. Namreč po dm teku (5 km) grem še na Petelinjski tek na 12 km.
Jutri pa spet Krožnik ;).
Uporabniški avatar
 lenči
Tina1 napisal/-a:Tudi jaz sem se potem odločila, da grem letos prvič na dm tek, zaradi majčke ;) Upam, da se bo dalo kej tečt, ker kukr berem, se bolj hodi, ker je taka gužva, pa nimam cel dan časa, da ga tam zapravim. Namreč po dm teku (5 km) grem še na Petelinjski tek na 12 km.
Jutri pa spet Krožnik ;).

Hi, hi, potem se boš pa morala kar v prvo vrsto postavit :clap: , res je huda gužva v prvem krogu :twisted: , še v drugem je težko, no lani v tretjem pa ni bilo več panike.
Bo jutri na kRožniku manj gužve in bolj prijetno :D
Uporabniški avatar
 lenči
Asparagus napisal/-a:Včeraj sem odtekla en kratek in prijeten tek. Družbo mi je delala moja hčerka Barbara, ki je šla preverit, koliko je 5km, ker gre z mano na DM tek. :D
Teče samo pri telovadbi, ampak ker se ukvarja s plesom, mogoče tudi to kaj pomaga.
Šlo ji je super, vmes sva čisto malo hodili. Jamranja ni bilo nobenega. Ponosna sem nanjo, tako kot v vseh ostalih pogledih. :heart

O, kako sta pridni, super. :clap:
Uporabniški avatar
 IRA
Loni???
Pa je zdej vredu?

Ksenija in Asparagus ... super, super!

Lenči maš email :mrgreen:

Jutri se pa vidimo!

Lp
  • 1
  • 242
  • 243