Tako pa se je danes zame pričelo. V bistvu bi moral pričeti jutri, pa enostavno nisem zdržal. Natančno 16 tednov pred
maratonom sem se začel pripravljati na moj drugi maraton. V bistvu pa ga jemljem kot prvega. Tisti prvi je bil namreč pred 15. leti, ko še nisem vedel, kako se lotiti zadeve in na koncu popolnoma pregorel. Tudi iz tega razloga mi v nekem delu možgančkov še kako kljuva in določen rešpekt je ob tem vsekakor na mestu, zato se mislim pripravljati zelo zavzeto in resno. Vem, da čas ni najbolj primeren, vročina in poletje je pred nami, a po drugi strani vem, da z močno voljo in željo lahko človek doseže vse, saj veste vse je v glavi!
V tem času naj bi po
The programu predvidoma opravil cca. 800 km kar je v bistvu več, kot sem kilometrov pretekel v letošnjem letu. Ob enem to pomeni, da se bo mesečna kilometrina sukala okoli 200 km, kar pa se tudi meni ne dogaja pogosto, če se ne motim mi je to uspelo samo 1x.
Program,katerega sem si ga zastavil je za doseganje časa 4:30, sam bi dejansko rad presegel moj rekord izpred 15 let , ki znaša 4:53, v resnici pa bi rad prišel na cilj z nasmeškom v času limita tega maratona.
Ok torej, prihajam novim doživetjem na pot!