Jap res je bilo lepo videti vse te bombastične razglede na okoliške lepotce in grapo pod nami.Kaj naredi narava smo lepo videli in lahko povem da bolj zravnane potke iz Črne prsti dol še nisem videl.Potke praktično ni,ostala je le peščena sled,ki je poravnana kot bi jo kdo pograbil.Pa vendar,pridne roke zopet nadelujejo potko,ki bo počasi prišla do vrha.
Ker sem šel samo do Kalarskega sedla,sem zavil potem po obvozu nazaj na Petrovo Brdo.Tam pa vidiš nazoren prikaz kako človek dela z naravo...mogoče pa je samo posledica bolezni dreves,ampak gozdne ceste bodo pustile večni pečat.Ko se potka zopet umakne v stare tirnice zopet lahko doživiš prvobitnost narave in TA prave divje grape ter nagubanost flišnih skladov ti kar jemlejo sapo.
Noo pri Kocenpoharju so se srne in srnjaki poskrili

spust v Podbrdo iz vasi Bača pa je tudi zanimiv in hiter.Ker je bilo potrebno zopet priti na PB sem se lotil miniaturnega Durnika,ki me je pripeljal na staro cesto v smeri PB in od tam naprej je kar prehitro minilo.
Tako je sklenjen tudi krog,ki nam postreže z veliko lepotami ,pa še na prevoz nisi vezan ker je štart in cilj isti.
Tkoo zdej pa sam še vreme počakamo in mogoč se vidimo v soboto.
LP
B