Traili za mlado in staro od 1 - 100km: MINI GM4O 1 -3km, GT 12 km, GM4O 42km in UPT 100km. Tretji vikend v juniju je Podbrdo center gorskih tekov. Vse od dogajanju tudi v tem forumu.

Moderatorji: Jožko, Tedi, klavdija

Ja res je, pravilno smo se odločili. Kljub izredno slabemu vremenu so na Petrovo Brdo prišli trije Kališčarji i Nataša željni prehoditi, preteči GM4O pa čeprav so vsi po tej poti že šli. Vreme pa nam tega danes ni pustilo opraviti. Lilo je kot iz škafa :oops:
Pa smo vseenoposkušali skupaj popiti vsaj kavico pa nam tudi to ni uspelo.
Nedelja je res gospodov dan :D
Pozdravljeni!
Dan D se bliža in napad na Durnik je vse bližje. Frontna linija se ureja in teren za izkrcanje bo prav kmalu pripravljen. No pa šalo na stran :D
Maraton je pred vrati in kot vedno tudi tokrat nekaj koristnih informacij.
:arrow: na prizorišče pridite pravočasno
:arrow: upoštevajte navodila redarjev , ki jih bodo letos spremljali policisti
:arrow: prijavna mesta bodo tam kot vedno in jih bo dovolj
:arrow: štart bo točno ob 8,00 kot vsako leto
:arrow: proga bo označena z trakovi zavarovalnice Triglav in Hervisa
:arrow: na progi bo dovolj okrepčevalnic z vsem kar tekači potrebujete
Vse ostalo pa še kdaj drugič. Vreme smo naročili, kakor vsako leto in z gotovostjo vam lahko zatrdim da vreme BO :!:
Iz razpisa:
STARTNINA IN NAČIN PLAČILA V predprijavah: 25 EUR
TRR: 04753-0000320392 KBM, TD Podbrdo
pripis: Maraton štirih občin
Na dan tekmovanja: 30 EUR

Jaz sem se držal teh navodil...

LP, vencelj
vencelj napisal/-a:Iz razpisa:
STARTNINA IN NAČIN PLAČILA V predprijavah: 25 EUR
TRR: 04753-0000320392 KBM, TD Podbrdo
pripis: Maraton štirih občin
Na dan tekmovanja: 30 EUR

Jaz sem se držal teh navodil...

LP, vencelj

Ok to sm tut jest prebrav, in kaj potem na prevzemu številk z pildkom oziroma s kopijo naloga(če plačaš preko neta), dokažeš da si že plačal?
Pozdravljeni!
No mislim, da je Vencelj povedal vse, kar te je zanimalo okrog plačila štartnine, če pa te še kaj zanima pa se lahko tudi slišiva ali pa ZS.
No danes smo očistili še del poti s Porezna do Hudajužne in zadeve počasi dobivajo pravo podobo. Vreme se nam obeta dobro, smo plačali mašo pri sv. Florjanu v Oblokah upam, da nas usliši. Seveda temperatura narašča, kdo bo PRVI državni prvak gorskem maratonu?
Jutri ob 8,00 štartamo po progi GM4O, opravili bomo cel krog po klasični progi se pravi čez Koblo, Črno Prst...... :D
Okrepčevalnic to soboto še ne bo, za to je treba imeti vse s seboj. Vreme je napovedano toplo in temu primerno se je treba tudo pripravit.
No zdej pa hitr v postlo, da bomo zjutrej spočiti :D
Jožko napisal/-a:Jutri ob 8,00 štartamo po progi GM4O, opravili bomo cel krog po klasični progi se pravi čez Koblo, Črno Prst...... :D
Okrepčevalnic to soboto še ne bo, za to je treba imeti vse s seboj. Vreme je napovedano toplo in temu primerno se je treba tudo pripravit.
No zdej pa hitr v postlo, da bomo zjutrej spočiti :D

Danes bil že na štartu in šel še malo pogledat prvi vzpon. (2km). Toliko, da sem opravil mali test. (Od doma imam 40 minut počasne vožnje. Nočem, da mi Jožko jutri pobegne.)
Zdaj pa hitro v posteljo, jutri nas čaka lep dan. :lol:

lp, Štefan
Nazadnje spremenil štefan64, dne 12 Jun 2009, 22:47, skupaj popravljeno 1 krat.
Pozdravljeni!
Ja ni kaj lep dan je za nami in vesel sem, da sem lahko družbo popeljal po poti GM4o in jim vmes še kaj povedal. Upam, da vam nisem preveč težil. Proga za maraton mora biti urejena saj pridejo k nam prjatli z vseh koncev in krajev in zato se je vredno potruditi.
So pa pred nami delali špuro še trije Vitezi dobrega teka in postali prvi polnopravni člani kluba prijateljev GM4O, čestitke. Za nami pa je krog naredil prijatelj Zvonko iz Maribora in njegov prijatelj, ki mu pa ne vem imena.
V soboto pa bo šlo za res, tokrat na žalost brez mene, kot tekača in mi je zelo žal, ker ne bom prvi državni prvak v gorskem maratonu (mal heca pa tut more bit)
Vse ostala navodila pa še tokom tedna.
Jap res je bilo lepo videti vse te bombastične razglede na okoliške lepotce in grapo pod nami.Kaj naredi narava smo lepo videli in lahko povem da bolj zravnane potke iz Črne prsti dol še nisem videl.Potke praktično ni,ostala je le peščena sled,ki je poravnana kot bi jo kdo pograbil.Pa vendar,pridne roke zopet nadelujejo potko,ki bo počasi prišla do vrha.
Ker sem šel samo do Kalarskega sedla,sem zavil potem po obvozu nazaj na Petrovo Brdo.Tam pa vidiš nazoren prikaz kako človek dela z naravo...mogoče pa je samo posledica bolezni dreves,ampak gozdne ceste bodo pustile večni pečat.Ko se potka zopet umakne v stare tirnice zopet lahko doživiš prvobitnost narave in TA prave divje grape ter nagubanost flišnih skladov ti kar jemlejo sapo.
Noo pri Kocenpoharju so se srne in srnjaki poskrili :D spust v Podbrdo iz vasi Bača pa je tudi zanimiv in hiter.Ker je bilo potrebno zopet priti na PB sem se lotil miniaturnega Durnika,ki me je pripeljal na staro cesto v smeri PB in od tam naprej je kar prehitro minilo.
Tako je sklenjen tudi krog,ki nam postreže z veliko lepotami ,pa še na prevoz nisi vezan ker je štart in cilj isti.
Tkoo zdej pa sam še vreme počakamo in mogoč se vidimo v soboto.

LP

B
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 17

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA