Natasa napisal/-a:Tud jest mislim, da bom šla v Kočevje...

lp, oranzni slon
p.s.:

Natasa napisal/-a:Tud jest mislim, da bom šla v Kočevje...
Nataša napisal/-a:zakaj pa ne živiš v kamnku, kjer je navsezgodaj solnce že milo smehljalo svoje žarke na skalnate vršace in direkt na moj povšter?!
Nataša napisal/-a:... potem sem pogledala v zoc in piše ne prej, nego po ko gre morje na dva del. Tok da veš.
Nataša napisal/-a:boh daj tudi take muzike in posledično ugodja na naslednji tekmi.
boh odpelji duo črni klobuk in njun sintesajzer čimdlje stran od mojih ušes!!
Nataša napisal/-a:ja, ja, blondinke smo mele podobne probleme![]()
Nataša napisal/-a:joooooj!!!!! a so dišali po fa al po palmolive?![]()
in kam so šli moji prilastki?
Nataša napisal/-a:sodelovanje s Fitipaldijem bo kmalu prineslo svoje sadove. pogoj pa je, da ti v nobenem primeru ne napreduješ. sej veš, mojih pet minut je danes, brez kravate in vezalk pa to.
Nataša napisal/-a:za knofle je poskrbel diler Boštjan G, ki mi jih je ponudil kar 200 (na skrivaj za Duletovim avtom), ampak deviz sem mela samo za 4.
milan napisal/-a:Lahko vam sporočim, da je odločitev o SAMu 2005 padla.
SAM 2005 bo!
Predvideni datum je 10 september.
Možno pa je,da bomo progo nekoliko spremenili. Dogovori še potekajo.............
Nataša napisal/-a:brez komentarja![]()
a ti, slonček, en kokr en mau...khm...izzivaš?
pegaz napisal/-a:Pogrešam še Slona, če ga kdo najde naj ga da nazaj!
oranzni_slon napisal/-a:pegaz napisal/-a:Pogrešam še Slona, če ga kdo najde naj ga da nazaj!Jeh! Ves, pegaz sem padel v past za slovone in je potem trajalo, da smo opravili z vsemi tistimi ohoji in ahaji.
![]()
Ampak, kot vidis sem se nekako skopal iz tiste zagamane luknje.
![]()
![]()
pegaz napisal/-a:Eni bi veliko dali, da bi se lahko zakopali v kako luknjo. Torej misli na to, ko preštevaš svoje blagre![]()
pegaz napisal/-a:....nama še biba Angelca.HR pridruži, da se malo obmetavamo z mivko...?
Nataša napisal/-a:Staša napisal/-a:Mihate bomo pa v ritke gledali!enga lahko, ja...
(viham rokave PRESS )
N'ta napisal/-a:...kr neki naklada..... Kar pomeni: brez preklinjanja, riganja, spanja pod smrekami in nepotrebnega tračarjenja po forumu
Vlajko napisal/-a:Oranžni, ali namiguješ na film Tatovi teles?![]()
![]()
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA