področje za vaše verbalne izlete. uživajte ...

Moderatorji: pegaz, Staša

Uporabniški avatar
 mojcej77
Mojcej77 izpod obrvi pogleda toola....in se preobleče iz kiklce v hlače.

Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

Natasa napisal/-a:Tud jest mislim, da bom šla v Kočevje...

8) Ho, kako se tole obetavno slisi. :D Dragi medvedje, prosim da se v nedeljo zberete z opranimi kozuhi na startno/ciljnem prostoru se pred pricetkom teka, da bo lahko Nta (soncek moj zlati, kraljica peskovnika, zvezda vseh zvezd, sefla neodvisnih, otrok nesrecni, itd.) v miru zbrala svoj novi zimski plasc. :) Vableni tudi medvedje z manjsimi konfekciskimi stevilkami, saj je doticna en droban knedeljcek. Prosim, da izbrani mirno in brez odlasanja slece kozuh, ter nato v spremstvu neizbrancev zapusti prireditveni prostor in seboj odnese gaspercek s pripadajoco kurajvo za letosnjo zimo. :)

lp, oranzni slon

p.s.: :twisted: Ce te pa tole ni preprical, potem pa .... :)
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
Nataša napisal/-a:zakaj pa ne živiš v kamnku, kjer je navsezgodaj solnce že milo smehljalo svoje žarke na skalnate vršace in direkt na moj povšter?!

8) Razlog je zelo banalen. Nobena me ni shecala v taksno avanturo. :roll: Se pa slisi obetavno. :D
Nataša napisal/-a:... potem sem pogledala v zoc in piše ne prej, nego po ko gre morje na dva del. Tok da veš.

:evil: Na, drek, zdej bom moral pa se Mojzesa spilat :twisted:

Nataša napisal/-a:boh daj tudi take muzike in posledično ugodja na naslednji tekmi :wink:.
boh odpelji duo črni klobuk in njun sintesajzer čimdlje stran od mojih ušes!!

:) Ampak imam pa idejo. Bi moral naredit eno tekmo, kjer bi na svoj racun prisle take bolj rokerske dusce. A mislis, da crni klobuk zna kaksno zazagat, kot recimo Ministry?

Nataša napisal/-a:ja, ja, blondinke smo mele podobne probleme :twisted:

8) Zjutraj sem preveril v speglu. :) Ja, tudi meni so nekaj obslesali lasje proti blod. :shock: :D

Nataša napisal/-a:joooooj!!!!! a so dišali po fa al po palmolive? :?:
in kam so šli moji prilastki?

:oops: Zal sem tudi na tem podrocju jako neizobrazen in ti tezko povem, kateri sampon je bil, ampak dlaka je bila pa mehka kot, da so se vrgli v perwoll. Ti je lahko zal, da sta se prepozno skopala od doma. :roll: Prilastki? 8) Ocitno si jih je kdo ali kaj prilastil pa so zmanjkali. :P:

Nataša napisal/-a:sodelovanje s Fitipaldijem bo kmalu prineslo svoje sadove. pogoj pa je, da ti v nobenem primeru ne napreduješ. sej veš, mojih pet minut je danes, brez kravate in vezalk pa to.

;) Nta, svakoga dana, u svkom pogledu, sve vise napredujem, ampak se ob enem nikamor ne premaknem. :D Torej ni bojazni, da ti ne uspe. :D

Nataša napisal/-a:za knofle je poskrbel diler Boštjan G, ki mi jih je ponudil kar 200 (na skrivaj za Duletovim avtom), ampak deviz sem mela samo za 4.

8) Aaa, zdej mi je pa jasno zakaj je bil BostjanG v Bregu kao andrkavr. :) Ja, ce clovek dila pa mora mal zase poskrbet. Ti, a je mel sabo tudi kaksne plohe al sam dile in knofle? :twisted: Device, pardon devize, kuga je ze to? Ja, ze vem, to smo vcas na plac kupval pr zelu al pa pr rozcah. A to se laufa? Sem zi cist pozabu kolk lusten je blo. :evil:

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

8) No, malcek bom tole temo obudil od 'mrtvih'. :)
@Dragi Fotr!
Nekaj se suslja po kanalih, da si spet nekaj zelo lepega napsial za :Polet. ;) Pohvaljen. :) Ali je kaksna moznost, da bi se objavljeno prebralo tudi na forumu? :?:

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

8) Se malo bom brcal tega 'mrlica'. :)

@Natasa in Dule!
Na forumu sem nasel tole:
milan napisal/-a:Lahko vam sporočim, da je odločitev o SAMu 2005 padla.
SAM 2005 bo! :D
Predvideni datum je 10 september.
Možno pa je,da bomo progo nekoliko spremenili. Dogovori še potekajo.............

8) Ali bi morda rada kaj komentirala, dodala, se dogovorila, prizgala motorko, nabrusila sekiro? :twisted: :D Jaz sem odprt za razlicne predloge. :) ;) Tema na forumu je pa tudi prikladna. :D (driska PRESS) :)

lp, oranzni slon
 Nataša
brez komentarja 8) :twisted:

a ti, slonček, en kokr en mau...khm...izzivaš?
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
Nataša napisal/-a:brez komentarja 8) :twisted:
a ti, slonček, en kokr en mau...khm...izzivaš?

;) 8) Ne! Jaz cist konkretno izzivam. :twisted: :) :D Malenkostni pa ne bomo. ;) :D Mam eno konkretno Husquvarno zate pripravljeno, da ti jo posodim, ce ti je tvoja Stihil-rca crknila. :twisted: :D

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

pegaz napisal/-a:Pogrešam še Slona, če ga kdo najde naj ga da nazaj!

:P Jeh! Ves, pegaz sem padel v past za slovone in je potem trajalo, da smo opravili z vsemi tistimi ohoji in ahaji. :) :twisted: Ampak, kot vidis sem se nekako skopal iz tiste zagamane luknje. 8) :D :twisted:
Uporabniški avatar
 pegaz
oranzni_slon napisal/-a:
pegaz napisal/-a:Pogrešam še Slona, če ga kdo najde naj ga da nazaj!

:P Jeh! Ves, pegaz sem padel v past za slovone in je potem trajalo, da smo opravili z vsemi tistimi ohoji in ahaji. :) :twisted: Ampak, kot vidis sem se nekako skopal iz tiste zagamane luknje. 8) :D :twisted:

Dragi moj kompanjero,

Eni bi veliko dali, da bi se lahko zakopali v kako luknjo. Torej misli na to, ko preštevaš svoje blagre ;)
(kola je, ko ni dpopa na spregled, mormo ostali tolk bol navijat, ne?)

Vseeno me veseli, da si našel pot na sonček, še posebej v tej prelepi temi. Mogoče se nama še biba Angelca.HR pridruži, da se malo obmetavamo z mivko...?
Al pa Angelco shecamo, da nam še kaj zapoje :?: :idea:
Ooooo, di aj of d taaajgeeerrr! 8)

LL, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
pegaz napisal/-a:Eni bi veliko dali, da bi se lahko zakopali v kako luknjo. Torej misli na to, ko preštevaš svoje blagre ;)

Priznam, da je bilo v zacetku se kar zabavno, potem, ja potem sem imel pa kar nekaj dela, da sem svojo veliko rit skopal ven. :D (nije bas mala PRESS)

pegaz napisal/-a:....nama še biba Angelca.HR pridruži, da se malo obmetavamo z mivko...?

8) Eh, se bojim, da je Angelca tako zelo zasedena s HR-jem, da komaj diha, kaj da bi se kaj zapela. :twisted: Pa se v odstopu je, pa flauze je ne zanimajo vec, pa, pa, pa,..... parada :D

lp, oranzni jusuf in slon al islam :)
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

Nataša napisal/-a:
Staša napisal/-a:Mihate bomo pa v ritke gledali!

:evil: enga lahko, ja... :evil: (viham rokave PRESS ) :lol:

8) Mater, Natasa, a ti zdej ze z rokami gledas :?: :shock: (ce pa pridno bi studiral in imel kosmate roke.. PRESS)

lp, oba z jusufom
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
N'ta napisal/-a:...kr neki naklada..... Kar pomeni: brez preklinjanja, riganja, spanja pod smrekami in nepotrebnega tračarjenja po forumu

8) Krsendus, N'ta, pa sej to ni vec nas Bajsi, ampak ena bleda zguba, ki je prevzela njegovo zunanjo podobo. :D Mislim, take zelje pa ti raj kam drugam usmeri :!: :D ;) :P

lp, oranzni jusuf
Uporabniški avatar
 Vlajko
Oranžni, ali namiguješ na film Tatovi teles? :?: :lol: :wink:
Uporabniški avatar
 pegaz
Saj veste, kako je blo to z Habsburžani... samo da so oni za propad potrebovali več generacij... ;)

Dej, Bajsi, udar po miz pa pokaž, kaj iz rokava gleda!
Da se vidi raskoš!
Pa da se spet spomnimo, zakaj zahudi*a smo ti že dal tist naslov Njegovega Mastnega Veličanstva (oz. si ga lastiš). Ajde, opali po kolektivu!

LL, Pegaz :evil:
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
Vlajko napisal/-a:Oranžni, ali namiguješ na film Tatovi teles? :?: :lol: :wink:

Ehh, Vlajko, jaz sem v filmski industriji bolj kmet in ga verjetno nisem gledal. :) Namigujem pa tudi ne, ampak ugotavljam, da bo treba ustanovit komisijo za zascito lika, dela in imena dragega nam Bajsija. ;) Kam pa to pelje, da vsaka Angelca, ki ima 10 sec casa zahteva spremembo lika (figure)? Ajajajaj, kam ta svet drvi :?: :D :P Propast je neizbezna. :) :twisted:

lp, jusuf al slon
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 15

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA