področje za vaše verbalne izlete. uživajte ...

Moderatorji: pegaz, Staša

Uporabniški avatar
 pegaz
Ej, Barb, zdej sem pa čist zmeden,
a povabilo še velja za nas vse?

Da ne bi slučajo presenečeni ostali vpadli na kakšen privat B&D zmenek?
(oh poglej, celo začetnice pašejo...) :o
;)

Pegaz :)
Uporabniški avatar
 Barb
Joj Fotr pa še najvažnejš sva pozabla.
Pol pa ANA-LIZA v PIRAMIDI, a ne :P
 Nataša
AHA! tmp se je prklopla! zdej bo pa Darko mal manj pogumen oz.bo pogumen samo še čez krvav oko :twisted:
Uporabniški avatar
 editor
Ja Fotr hvala čeprav bom danes sam ker je Dušan preveč okupiran s službo. Upam, da vas najdem ker v tam poznam samo horse burger
varanto.

lp editor
Uporabniški avatar
 Barb
pegaz napisal/-a:Da ne bi slučajo presenečeni ostali vpadli na kakšen privat B&D zmenek?
(oh poglej, celo začetnice pašejo...) :o
;)

Še vedno vsi, več vas bo,bolj nama bo v užitek :P
Midva sva navajena,da naju gledajo :wink:
 Nataša
Barb napisal/-a:Še vedno vsi, več vas bo,bolj nama bo v užitek :P
Midva sva navajena,da naju gledajo :wink:

Sam da mu ne bi prvošla satenastih rjuh, je za na seno dost dober :D - vile v roke pa veselo na delo, ti pa ta cajt v piramido na B vitamin :wink:
Uporabniški avatar
 Barb
Nataša napisal/-a:Sam da mu ne bi prvošla satenastih rjuh,

...A saten :P ,....to sem pa nekomu tud že obljubljala,a ne :wink: :P
Sej res,kje pa so ti frajerji :roll:
 dpop
Nataša napisal/-a:AHA! tmp se je prklopla! zdej bo pa Darko mal manj pogumen oz.bo pogumen samo še čez krvav oko :twisted:

Nataška, to ti sklepaš po svoji "kamniški naravi" ... KE NE DE?

No ja... jaz sem že utrjen... :lol:

976 Darko

P.S. Zdej pa ne vem... ali imeti jajca pa priti pa ostati brez njih...
ali pa ne imeti jajc in ne priti... anyway... jutri bom brez "pirhov"
Uporabniški avatar
 tmp
Nataša, mam občutek,da si ti danes radar na našo družino vklopla.

A vsako minuto refresh pritisneš, pa sam čakaš.
 dpop
tmp napisal/-a:Nataša, mam občutek,da si ti danes radar na našo družino vklopla.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

977 Darko

P.S. Za posrat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nazadnje spremenil dpop, dne 25 Avg 2004, 15:36, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 pegaz
tmp napisal/-a:Nataša, mam občutek,da si ti danes radar na našo družino vklopla.

Ja, ja, ja! Pa to ti je boljš kot Dinastija! Esmeralda! Times of our lives!

Čak, zdej je pa pršla Kristel pa bo Aleksis kr čez gobc ko tko nesramno koketira z Blejkom. Sej je prov, coprnica, kokr ma gnarja, moža si pa ni znala najt.

Škoda, ko je treba ob 17.45 jet tečt. To je prov triler.
(Če pomislim, da me zato plačajo... Wow.)

Uporabniški avatar
 tmp
pegaz napisal/-a:

Škoda, ko je treba ob 17.45 jet tečt. To je prov triler.
(Če pomislim, da me zato plačajo... Wow.)

Ti kar pejt v Tivoli tečt, tam se bo vse odvijalo v živo, bo bolj zanimivo,
kot pa tukaj na forumu.

Če bo pa dež pa mogoče še rokoborba v blatu :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 Barb
HVALA VSEM ČLANOM ZA UDELEŽBO NA TEKU BARBARINEGA PONOVNEGA ZAČETKA :laola

Hvala Fotru za organizacijo in ker je ves čas tekel tik ob moji rami! :!:

Pohvala na novo "krščenim" članom priseljenki, pegazu in editorju :clap: .
Jamčim, da so še živi, kar pomeni, da vseh novih članov, stari tako rekoč pač ne pojemo :wink: (Bor,a vidiš katerega smeškota sem dodala :wink: )

Lepo in zabavno je bilo danes.
Upam samo, da bo tudi delovalo :roll:
Nazadnje spremenil Barb, dne 26 Avg 2004, 08:15, skupaj popravljeno 1 krat.
 dpop
Barb napisal/-a:Upam samo, da bo tudi delovalo :roll:

Seveda bo... ker osnovni premik se je zgodil v "tvoji glavi"
in to pomeni da je od sedaj vse drugače... ali pač?! :wink: :lol:

979 Darko

P.S. Ampak jogo pa le delaj kot do sedaj... če ne drugega
zaradi "dobrih foto motivov" :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 Fotr
Tek za Barbarin ponovni začetek je bil spet eden lepših tekov in moram reči, da sem lepih tekov zadnje čase doživel kar nekaj. Upam, da smo s tem tekom ustvarili ceremonial kot ga Indijanci s plesom za dež mi pa smo s tekom za Barbin ponovni začetek klicali ponovno vrnitev kondicije in hitrosti v njeno telesce.
No, ko sem ravno pri dežju, ni ga bilo, zmotili so se meteorologi na vseh TV programih, kar je seveda nam zelo godilo. Poleg Poletovih tekačev se nas je še enkrat toliko nabralo tudi forumcev. Skupaj pod Branetovim strokovnim vodstvom in s pomočjo trenerja smo se najprej malo ogreli z vajami, potem pa vsak po svojih zmožnostih odšli na tek. Pravzaprav ne čisto po zmožnostih, kajti meni je bili svetovano, naj ne hitim preveč zaradi nedeljske udeležbe na teku, Barb pa se je tudi pazila, da je ne bi preveč zaneslo in bi se bolečina vrnila. Z Barb sva najprej tekla sama in seveda na polno debatirala (zelo zanimiva debata je bila, ampak ne izdam niti besedice od tega). Pridružili so se nama še GaGa, Priseljenka in MiranPR in izoblikovala se je krasna skupinica, z MirkomPR sva tekla obkoljena simaptičnimi forumkami, ki so naju obdajale kot šopek prekrasnih rožic. Pogledam na desno, prekrasna Barbina postavica, pogledam na levo, visoka in sloka ter precej resna Priseljenka, gledam naprej, lepo izoblikovano telo GaGa, pogledam nazaj, resni MirkoPR in v sredi Fotr, kot bi bil tek za Fotra in ne za Barb. A vseeno je bila Barb glavna, ko sem malo zaostal, sem imel pogled na Barbino telo in...dobro, dobro, tekli smo lepo, usklajeno in s pravim tempom. Tako je namreč treba teči, da se Barbi vrnejo prejšnje moči, tak je postopek in tako smo tudi storili, zato bo Barb kmalu nared za ognjeni krst na kakšni tekmi.
Slaba ura teka je minila kot bi mignil, saj v taki družbi tudi drugače ne more biti. Opravili smo še skupno razgibavanje in odšli na analizo v Piramido. Kljub precej počasnemu teku je bil povprečni srčni utrip kar visok in že ves večer se sprašujem zakaj!
Hvala vsem, ki ste tekli za Barbino vrnitev, saj mora ostati v formi, sedaj, ko si je nadela toliko zadolžitev. Glejte, da jo boste ubogali, ko bo ukazala, kaj in kdo mora kaj narediti, če ne jo bodo spet zagrabile bolečine in potem si pa kar pod nosom obrišite za majice, za piknik in naj se vam cedijo sline po tiramisuju in po pijanih nevestah.
Barb, če ti je naš tek povrnil samo trhico moči in volje za čimprejšnjo vrnitev, potem je bil namen dosežen. Hvala, ker skrbiš za nas, radi te imamo!
Nazadnje spremenil Fotr, dne 25 Avg 2004, 23:58, skupaj popravljeno 2 krat.
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 24

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA