- 25 Avg 2004, 22:56
Tek za Barbarin ponovni začetek je bil spet eden lepših tekov in moram reči, da sem lepih tekov zadnje čase doživel kar nekaj. Upam, da smo s tem tekom ustvarili ceremonial kot ga Indijanci s plesom za dež mi pa smo s tekom za Barbin ponovni začetek klicali ponovno vrnitev kondicije in hitrosti v njeno telesce.
No, ko sem ravno pri dežju, ni ga bilo, zmotili so se meteorologi na vseh TV programih, kar je seveda nam zelo godilo. Poleg Poletovih tekačev se nas je še enkrat toliko nabralo tudi forumcev. Skupaj pod Branetovim strokovnim vodstvom in s pomočjo trenerja smo se najprej malo ogreli z vajami, potem pa vsak po svojih zmožnostih odšli na tek. Pravzaprav ne čisto po zmožnostih, kajti meni je bili svetovano, naj ne hitim preveč zaradi nedeljske udeležbe na teku, Barb pa se je tudi pazila, da je ne bi preveč zaneslo in bi se bolečina vrnila. Z Barb sva najprej tekla sama in seveda na polno debatirala (zelo zanimiva debata je bila, ampak ne izdam niti besedice od tega). Pridružili so se nama še GaGa, Priseljenka in MiranPR in izoblikovala se je krasna skupinica, z MirkomPR sva tekla obkoljena simaptičnimi forumkami, ki so naju obdajale kot šopek prekrasnih rožic. Pogledam na desno, prekrasna Barbina postavica, pogledam na levo, visoka in sloka ter precej resna Priseljenka, gledam naprej, lepo izoblikovano telo GaGa, pogledam nazaj, resni MirkoPR in v sredi Fotr, kot bi bil tek za Fotra in ne za Barb. A vseeno je bila Barb glavna, ko sem malo zaostal, sem imel pogled na Barbino telo in...dobro, dobro, tekli smo lepo, usklajeno in s pravim tempom. Tako je namreč treba teči, da se Barbi vrnejo prejšnje moči, tak je postopek in tako smo tudi storili, zato bo Barb kmalu nared za ognjeni krst na kakšni tekmi.
Slaba ura teka je minila kot bi mignil, saj v taki družbi tudi drugače ne more biti. Opravili smo še skupno razgibavanje in odšli na analizo v Piramido. Kljub precej počasnemu teku je bil povprečni srčni utrip kar visok in že ves večer se sprašujem zakaj!
Hvala vsem, ki ste tekli za Barbino vrnitev, saj mora ostati v formi, sedaj, ko si je nadela toliko zadolžitev. Glejte, da jo boste ubogali, ko bo ukazala, kaj in kdo mora kaj narediti, če ne jo bodo spet zagrabile bolečine in potem si pa kar pod nosom obrišite za majice, za piknik in naj se vam cedijo sline po tiramisuju in po pijanih nevestah.
Barb, če ti je naš tek povrnil samo trhico moči in volje za čimprejšnjo vrnitev, potem je bil namen dosežen. Hvala, ker skrbiš za nas, radi te imamo!
Nazadnje spremenil Fotr, dne 25 Avg 2004, 23:58, skupaj popravljeno 2 krat.
Dokler tečem upam!