Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Matevz
Tajnik mora več delat, predsednik pa za vse odgovarja. Sedaj se pa odloči, kaj ti bolj paše :D
Uporabniški avatar
 milkec
milkec napisal/-a:No, stvari so se razjasnile:

- da je vse formalno, morate vsi postati člani ŠD ŠPiC-a; vsi boste postali tekaški člani, kar pomeni, da boste oproščeni članarine, ugodnosti boste imeli pa le za skupinske prijave za tekaške (kolesarske) prireditve;
- vsi kandidati boste tudi dobili pristopno prijavo, ki jo je potrebno izpolniti, da postanete tekaški člani (da smo v društvi pravno formalno pokriti)
- nakazila se bodo knjižila kot kotizacija za sežanski maraton
- višina kotizacije je 2.100 SIT in 1.400 SIT (v prvem primeru 90 SIT več, v drugem 60 SIT več - za stroške društva)
- kotizacijo nakažite na TRR 03100-1001214506, sklic 00 2004-101, namen nakazila: KOTIZACIJA ZA SEZANSKI MARATON
- naslov društva: ŠD ŠPiC, Celovška 25, 1000 Ljubljana
- kotizacije se bodo sprejemale do 22. marca (do polnoči), 23. marca se pošlje skupinska prijava
- kotizacijo bo moč poravnati tudi osebno v dogovoru z Erotom ali mano na raznih prireditvah

POMEMBNO
- vsi, ki boste plačali kotizacijo, morate poslati še mail Erotu s podatki potrebnimi za prijavo (ime, priimek, datum rojstva, spol, vrsta teka /8km, 21km/, e-mail, naslov in kraj)

Za vse nejasnosti, pa kar pokontaktirajte...

Nekaj stvari bi še pojasnil. Nekaterim ni všeč beseda morate postati člani ŠD ŠPiCa. To ni noben namen, da bi ŠD ŠPiC imel več članov, ampak čista varianta za inšpekcije. Saj ni za pričakovati, da bi jo dobili, ampak kaj pa veš. Pač to je bila Erotova ideja, da bi se skupinsko prijavljali in da ne bi denar osebno zbirali, ker so pri tem največkrat težave, je padla ideja, da bi uporabili TRR od ŠD ŠPiC, ki je glede na to, da je Ero šef, zelo podobno usmerjen kot tekaški forum. Da pa se to uporabi je pa potrebno formalno urediti članstvo. Zato sva tudi z Erotom predlagala zgornji način.

Prosim, da poveste svoje mnenje, da ste zato in če vas bo 10 ali več kandidatov za, potem vse to velja, drugače, pa prihranite meni in Erotu kar nekaj administracije.

V vsakem primeru pa sem zato, da najdemo čimbolj optimalno rešitev, pa ne zato, da bi ful prišparal ampak zato, da bi to pripomogolo k družabnejšim tekom in preostalo rekreacijo, kar bi vsaj meni prineslo motivacijo in spodbudo za naprej.
Uporabniški avatar
 milkec
Matevz napisal/-a:Tajnik mora več delat, predsednik pa za vse odgovarja. Sedaj se pa odloči, kaj ti bolj paše :D

Ma itak delamo vse skupaj in si delimo dobro in slabo, mar ne Ero?
Uporabniški avatar
 Dule
Za tekače in tekačice Tekaškega foruma, ki se ne želijo vezati na ŠD ŠPiC, in vseeno izkoristiti popust na skupinsko prijavo za 4.MALI KRAŠKI MARATON, bom zbiral prijave izključno na zborih Tekaškega foruma in ostalih tekaških prireditvah . Potem pa bom zbrane prijave in denar poslal prireditelju.

Lep pozdrav!

Dule
Uporabniški avatar
 ero
Dule napisal/-a:Za tekače in tekačice Tekaškega foruma, ki se ne želijo vezati na ŠD ŠPiC, in vseeno izkoristiti popust na skupinsko prijavo za 4.MALI KRAŠKI MARATON, bom zbiral prijave izključno na zborih Tekaškega foruma in ostalih tekaških prireditvah . Potem pa bom zbrane prijave in denar poslal prireditelju.

Dule, prosim te, da to možnost prej preveriš pri organizatorju. če dobiš od njih potrditev, se bom rade volje priključil tvoji iniciativi!
Uporabniški avatar
 Dule
OK, preverjam. Ko dobim odgovor vas obvestim. Me pa res zanima kakšne bi bile lahko ovire...

LP

Dule
Uporabniški avatar
 Dule
Pravkar sem prejel odgovor od organizatorja in ga objavljam:

Pozdravljeni.

Skupinsko se lahko prijavite tudi, če niste člani društva ali kluba.

Napišite seznam tekmovalcev pri tem pa ne pozabite na podatke:

IME
PRIIMEK
SPOL (M ali Ž)
TEK (21 ali 8km)
DATUM ROJSTVA

Ni nujno je pa priporočljivo:

Naslov (ali pa vsaj kraj bivanja)
E-mail naslov

Na koncu še pripišite kontaktno osebo s katero lahko kontaktiramo v primeru nejasnosti.

K seznamu pa priložite še potrdilo o plačilu startnine.

Lepo pozdravljeni,

Zavod za šport Sežana
Barbara Jerič
Uporabniški avatar
 ero
Dule napisal/-a:Pravkar sem prejel odgovor od organizatorja in ga objavljam:

Pozdravljeni.

Skupinsko se lahko prijavite tudi, če niste člani društva ali kluba.

super! boš potem ti organiziral zadevo in zbral denar?
Uporabniški avatar
 Dule
Velja Ero. Če pa bo veliko dela pa verjamem da mi bo še kdo priskočil na pomoč. Kot sem že predlagal bi zbirali prijave samo na srečanjih Tekaškega foruma in na tekaških prireditvah, ki se jih bom udeležil. Po tekih me kar pocukajte za rokav in bomo uredili prijave :wink: .
 t
Nataša napisal/-a:pa še to...

od vseh forumov, ki jih poznam, je tale zagotovo najbolj "pozitiven", najmanj je žaljenja, kreganja, teženja, predsodkov...

ful dobr!!!

Ero, Milkec, Dule (vrsti red ni važen)! :twisted:

A ni fino brat, kar je napisala Nataša?! In a ne bi bilo še bolj fino, da bi tako tudi ostalo, ne pa se zatakniti pri zbiranju denarja! Jaz verjamen vsem, da nobeden ni nič slabega mislil.
:)
Uporabniški avatar
 miro
Jaz osebno sem prepričan , da ni nihče mislil nič slabega,še vedno vem , da smo člani tekaškega foruma predvsem tekači , ki se radi družimo , si izmenjujemo pozitivno energijo in izkušnje glede teka ali športne opreme,si opisujemo svoja tekaška - triatlonsko kolesarska doživetja , pa še kaj bi se našlo.

Lp
Miro
Uporabniški avatar
 Dule
t napisal/-a:Nataša je napisal/a:
pa še to...

od vseh forumov, ki jih poznam, je tale zagotovo najbolj "pozitiven", najmanj je žaljenja, kreganja, teženja, predsodkov...

ful dobr!!!

Ero, Milkec, Dule (vrsti red ni važen)!

A ni fino brat, kar je napisala Nataša?! In a ne bi bilo še bolj fino, da bi tako tudi ostalo, ne pa se zatakniti pri zbiranju denarja! Jaz verjamen vsem, da nobeden ni nič slabega mislil.

Menim da Milkec, Ero in Dule nismo v ničemer poslabšali nivo tega foruma.
Ljudje se moramo navaditi, da je demokratično izbirati med več predlogi in se nato odločiti.
Verjamem tudi, da bo "Tekaški forum" še naprej potreboval tudi ŠD ŠPiC.
Lepo nedeljo želim vsem, sam jo bom preživel tudi ob spremljanju (po TV) tekme naših rokometnih šampionov :D :D :D !
Uporabniški avatar
 Dule
Ero mi je poslal že narejeno tabelco za prijave za 4.MALI KRAŠKI MARATON. Da me na tekaških prireditvah ob zbiranju prijav ne bo preveč bolela roka od pisanja in da bomo hitreje opravili predlagam, da mi s zasebnim sporočilom pošljete sledeče podatke:

IME:
PRIIMEK:
DATUM ROJSTVA (dan,mesec,leto):
SPOL (M ali Ž):
TEK (21km ali 8km):
E-mail (ni nujno):
Naslov (lahko tudi samo kraj):

Prijavnina (zbirali jo bomo na tekaških prireditvah) znaša:
za 21 km 2.010 SIT
za 8 km 1.340 SIT
Vesel pa bom tudi še kakšnega tolarja več za provizijo položnice in za znamko pisma zbranih prijav.

Lep pozdrav

Dule
Uporabniški avatar
 milkec
t napisal/-a:
Nataša napisal/-a:pa še to...

ful dobr!!!

Ero, Milkec, Dule (vrsti red ni važen)! :twisted:

:)

Pa kje pa, da bi bilo kaj narobe! S tem imam le manj dela, saj drugače bi moral jaz urejati vso to administracijo (zbiranje, hranjenje denarja, plačevanja, kontakti)!

Sploh ni panike, če pa bo kdo kdaj kaj rabil pa kar... Itak so vse možnosti vedno odprte in se povsem strinjam, da se izbere najboljša možnost!
Uporabniški avatar
 Dule
Imam zbranih že 17 prijav :wink: tako, da bomo poporavili rekord iz Dolskega 2003 (ko nas je bilo 17)!
Naslednja možnost prijave bo na teku v Socerbu.
Se vidimo :P .
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA