milkec napisal/-a:No, stvari so se razjasnile:
- da je vse formalno, morate vsi postati člani ŠD ŠPiC-a; vsi boste postali tekaški člani, kar pomeni, da boste oproščeni članarine, ugodnosti boste imeli pa le za skupinske prijave za tekaške (kolesarske) prireditve;
- vsi kandidati boste tudi dobili pristopno prijavo, ki jo je potrebno izpolniti, da postanete tekaški člani (da smo v društvi pravno formalno pokriti)
- nakazila se bodo knjižila kot kotizacija za sežanski maraton
- višina kotizacije je 2.100 SIT in 1.400 SIT (v prvem primeru 90 SIT več, v drugem 60 SIT več - za stroške društva)
- kotizacijo nakažite na TRR 03100-1001214506, sklic 00 2004-101, namen nakazila: KOTIZACIJA ZA SEZANSKI MARATON
- naslov društva: ŠD ŠPiC, Celovška 25, 1000 Ljubljana
- kotizacije se bodo sprejemale do 22. marca (do polnoči), 23. marca se pošlje skupinska prijava
- kotizacijo bo moč poravnati tudi osebno v dogovoru z Erotom ali mano na raznih prireditvah
POMEMBNO
- vsi, ki boste plačali kotizacijo, morate poslati še mail Erotu s podatki potrebnimi za prijavo (ime, priimek, datum rojstva, spol, vrsta teka /8km, 21km/, e-mail, naslov in kraj)
Za vse nejasnosti, pa kar pokontaktirajte...
Nekaj stvari bi še pojasnil. Nekaterim ni všeč beseda morate postati člani ŠD ŠPiCa. To ni noben namen, da bi ŠD ŠPiC imel več članov, ampak čista varianta za inšpekcije. Saj ni za pričakovati, da bi jo dobili, ampak kaj pa veš. Pač to je bila Erotova ideja, da bi se skupinsko prijavljali in da ne bi denar osebno zbirali, ker so pri tem največkrat težave, je padla ideja, da bi uporabili TRR od ŠD ŠPiC, ki je glede na to, da je Ero šef, zelo podobno usmerjen kot tekaški forum. Da pa se to uporabi je pa potrebno formalno urediti članstvo. Zato sva tudi z Erotom predlagala zgornji način.
Prosim, da poveste svoje mnenje, da ste zato in če vas bo 10 ali več kandidatov za, potem vse to velja, drugače, pa prihranite meni in Erotu kar nekaj administracije.
V vsakem primeru pa sem zato, da najdemo čimbolj optimalno rešitev, pa ne zato, da bi ful prišparal ampak zato, da bi to pripomogolo k družabnejšim tekom in preostalo rekreacijo, kar bi vsaj meni prineslo motivacijo in spodbudo za naprej.