- 02 Jul 2009, 13:55
Lenči, če ne najdeš nobenega za nedeljo zjutraj, te vabim na malo drugačno rekreacijo - generalno čiščenje stanovanja.
katrca napisal/-a:Lenči, če ne najdeš nobenega za nedeljo zjutraj, te vabim na malo drugačno rekreacijo - generalno čiščenje stanovanja.

. No, prepoznala me boš pa itak ti Koci napisal/-a:Malo podaljšana tekaška tura od Špice proti zahodu je tale: prvi del teka je ob Savinji do mostu na cesti proti Grižam, nato pa po asfaltu preko Mirosana in Lisc do mostu na Čopovi v Celju. Dolžina cca 16 km s tem, da imaš drugi del kar nekaj klančkov.
Pa prijeten tek.
.lenči napisal/-a:Pravijo da ne bo prevroče jutri zjutraj, tako da bo prav fino. Ob 9.00 štart na parkirišču.

. Bom oborožena s pijačko, čepico in gremo. 
) so se zbrali ob 9.00 na štartu. Gospod 5.00 jo je mahnil svoj krog naprej, midve z Martino pa sva jo mahnili počasi ob Savinji. Začetek je bil čudovit in sva se odločili odzenati do Šešč. Kratek postanek, malo vaj in gremo nazaj. Priznam, bila sem jaz tista ovira, ker me je lepo zdelala vročina, da sva zaradi mojega visokega pulsa morali vmes hoditi. Vendar sva oddelali 20 km in po moji evidenci celo ni bil najslabši čas na tej razdalji
.
in mi lahko greš prvi krog na LM za zajčka s tempom 6.00 prosim. No, do takrat pa, če ti ne bo odveč, greva še probat kakšno polovičko skupaj. In hvala za družbo danes.VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA