Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 katrca
Lenči, če ne najdeš nobenega za nedeljo zjutraj, te vabim na malo drugačno rekreacijo - generalno čiščenje stanovanja.
Uporabniški avatar
 lenči
katrca napisal/-a:Lenči, če ne najdeš nobenega za nedeljo zjutraj, te vabim na malo drugačno rekreacijo - generalno čiščenje stanovanja.

Ha, ha, ha, jaz pa tebe na generalno čiščenje vrta :--
Če ne bo nobenega, bom pa sama sebi družba, sem ugotovila, da še nisem sprobala moje nove Siničke, tako da :juhuhu:
 zag
Živjo!

Večkrat berem tale vaš forum in me prav mika,da bi se kdaj pridružla.Sama sem s tekom začela letos in vas še ne poznam Tebe Lenči če te lahko tikam,sicer na videz iz nekaj tekaških prireditev.Če si za,bi šla tudi jaz v nedeljo dopoldan,saj grem skoraj vedno.Lahko se dobiva pri bazenu,ampak jaz sem še bolj počasna.

lp,Martina
Uporabniški avatar
 lenči
Super Martina, vesela bom tvoje družbe. Glede hitrosti pa se ne sekiraj, jaz sem pripadnica Polžje sekcije, kar pomeni, da sem počasna :oops: , sploh po tej vročini. Če nas bereš, veš, da štartamo na parkirišču pri bazenu ob 9.00. Če hočeš kakšno urco prej, pa tudi povej. Jaz pridem v vsakem vremenu, saj vemo, polžki imajo radi vlago :-- . No, prepoznala me boš pa itak ti :wink:
 zag
Super,da imam družbo.Ravno zdajle sem odtekla z možem do šmartinskega in nazaj.Včasih ga pripravim,da gre zraven,ampak večkrat sem sama.Se vidimo v nedeljo ob 9h.
Uporabniški avatar
 nini32
Pozdrav novi celjski polžki in tudi ostalim!

Ko smo glih pri turah ..... kam se naj odpravim, da bo trasa razgibana in dolga 15 ali več km?
Rada bi podaljšala kilometrino, pa tudi klanci morajo biti prisotni. Pot do Šmartinskega je lepa. A je še kakšna?

Lepo se imejte in veliko se smejte! :D
nini
Uporabniški avatar
 Koci
Malo podaljšana tekaška tura od Špice proti zahodu je tale: prvi del teka je ob Savinji do mostu na cesti proti Grižam, nato pa po asfaltu preko Mirosana in Lisc do mostu na Čopovi v Celju. Dolžina cca 16 km s tem, da imaš drugi del kar nekaj klančkov.
Pa prijeten tek. :)
Uporabniški avatar
 natasa
Lepa turca Koci :) !

Nini res je lepa tura proti Šmartinskem jezeru in okrog po cesti tečeš proti Runtolam ( tek državnosti) še naprej do glavne ceste proti Šmartnem v R.D. ( tek okoli jezera) in nazaj. Skupaj nabereš slabih 20km s kar nekaj klanca :) .
Ali pa proti Celjski koči po Vipoti in po klasični nazaj. Tu bo verjetno dovolj klanca :wink: . Cca 17 km, če štartaš na Špici.
Lahko greš tudi po klasični trasi ob Savinji proti Kasazam in okrog s tem, da v gozdu skreneš proti Anskem vrhu in po srčni poti prideš v parku ven iz gozda in potegneš proti 14. diviziji in zaključiš krog kjer si začela, se nabere dobrih 15 km, ampak verjemi, da niso enostavni, ker je precej klanca :wink: .
Bo dovolj ?

:wink:
Uporabniški avatar
 nini32
vau, sta hitra.
napisala sta mi dovolj idej za tek. hvala vama! zdej pa veselo na delo.

lp, nini
Uporabniški avatar
 lenči
Koci napisal/-a:Malo podaljšana tekaška tura od Špice proti zahodu je tale: prvi del teka je ob Savinji do mostu na cesti proti Grižam, nato pa po asfaltu preko Mirosana in Lisc do mostu na Čopovi v Celju. Dolžina cca 16 km s tem, da imaš drugi del kar nekaj klančkov.
Pa prijeten tek. :)

Hvala za idejo, mislim, da se tudi jaz ne morem zgubiti. Prav fina ideja, da ne tečeš nazaj po isti poti.
Uporabniški avatar
 lenči
Pravijo da ne bo prevroče jutri zjutraj, tako da bo prav fino. Ob 9.00 štart na parkirišču :laola .
Uporabniški avatar
 pajo
lenči napisal/-a:Pravijo da ne bo prevroče jutri zjutraj, tako da bo prav fino. Ob 9.00 štart na parkirišču :laola .

Ko boste štartali bo najmanj 19°C. Prijeten tek.
Uporabniški avatar
 lenči
Pajo, če sem včeraj pri 28 stopinjah preživela :oops: , bom jutri tudi :-- . Bom oborožena s pijačko, čepico in gremo.
Moj gre na kratko razdaljo, jaz pa na malo daljšo. Upam, da bo tudi kaj družbe, drugače pa bova sama tekala naokoli :clap:
Uporabniški avatar
 lenči
Takole, trije pogumni (ali pa malo usmuknjeni :-- ) so se zbrali ob 9.00 na štartu. Gospod 5.00 jo je mahnil svoj krog naprej, midve z Martino pa sva jo mahnili počasi ob Savinji. Začetek je bil čudovit in sva se odločili odzenati do Šešč. Kratek postanek, malo vaj in gremo nazaj. Priznam, bila sem jaz tista ovira, ker me je lepo zdelala vročina, da sva zaradi mojega visokega pulsa morali vmes hoditi. Vendar sva oddelali 20 km in po moji evidenci celo ni bil najslabši čas na tej razdalji :clap: .
Naslednjič v takšnih pogojih pravi moj, gre prej, ker je tudi njega skurilo :lol: . Potlej zame itak ni čudno. 6km je še sprejemljivo, več pa štart ob 8.00. No jaz do Römerlaufa itak ne več tako dolge, tisto pa še bo šlo.
Martina, ti si na polovički itak že zmagala, samo še v glavi si postavi, da je to to :laola in mi lahko greš prvi krog na LM za zajčka s tempom 6.00 prosim. No, do takrat pa, če ti ne bo odveč, greva še probat kakšno polovičko skupaj. In hvala za družbo danes.
Strela, pa sem postala res vzdržljiva, ta teden dvakrat tekla v teh nemogoče vročih pogojih, kako bo zdaj vse ostalo na izi :lol: .
No, za čez teden pa se kaj javite, kako se vam da tekat, če bo tako vroče prosim ne prezgodaj, da me res ne zadene sončarica :oops:
  • 1
  • 157
  • 158
  • 159
  • 160
  • 161
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA