prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

kustus napisal/-a:LP

Tudi midva sva hotela iti a sva Zaspala. ŠKODA.

Se mi je zdelo, da je nekdo manjkal. Ti, kustus, ti, greš zaspat in še Nadje ne zbudiš. No, saj da ne boš mislil, moji možgani so včeraj splanirali tole današnje zenanje nekako v stilu, da če slučajno zjutraj zaspim, pokličem mojculjo, da me nit reba priti iskat, če pa se zbudim, pa grem. Halo :bum: , nisem vedela, da znam tudi v spanju telefonarit.
A veste, da sem bila prav malo živčna, kot da grem prvič tečt, joj, prejoj. No, odtekla sem tisto, kar sem hotela, 10ko v kosu in brez problemov. Hec, gledam na uro zato, da ne bi tekla prehitro in da ne bi šel pulz v višave. Danes zjutraj je klapalo vse, ampak resno razmišljam, da bi tistega 19.7. moja malenkost štartala prej kot ob sedmih, danes je bilo že ornk vroče. In zdaj, ko začenjam nazaj tečt, se planov držim, ko je garmin pokazal 5ko, sva se gladko obrnili in šli nazaj na štartno lokacijo. Ker moje noge bi še kar nekam šle. No, saj so šle še po domačem delu PSTja, gurale so voz z 11 kilami vsebine gledat bagerčke in ostalo mehanizacijo na bodoči stadion.
Ja, Luka nama je pa kar delal družbo, je prav fajn kdaj še koga novega spoznati.
Tudi jaz sem imela danes v planu, da odtečem en del PSTja, ko sem glih v Grosuplju. Ampak moja malanekost je zaspala. :cry: :evil:
Ko pomislim kak "buhtelj" sem ko sem zamudila vašo družbo mi gre kr na :cry: . In zdej sem posledično ostala brez današnjega jutranjega teka. :bum:

Upam, da ste uživali. Enkrat se vam že pridružim (sam vprašanje je kdaj).

Lepo nedeljo vam želim še naprej!

Mojca :wink:
Ja evo da se še jaz javim!

Tud jaz sem izredno užival v vasi družbi! Blo je prou fajn. Samo potem ko sem prišel domov sem začutil rahlo utrujenost in sem se za kako urco (2,5) zadremal :( . Pa sej je nedela!

lp

P.S: Se vidimo! upajmo, da kaj prej kot 19ga.
Žena je danes spustila eno... Je prevroče za tek vsaj za 1:30h. Je pa pozabila kako z Matjažem lahko prav na izi vstaneva zjutraj dočim za njo ne bi dajal roke v ogenj. Soparno,vroče... Moramo polži malo po vročini ne gre vse po hladu tako kot bi nekateri želeli. Nekaj sva jo z Matjažem še čakala potem pa sva šla svojo pot po PST-ju. Kmalu bo spet nedelja ne bomo dolgo spali čeprav bi lahko .Nočna 10ka se tudi bliža pa potem iztek...
Loni napisal/-a: Ti, kustus, ti, greš zaspat in še Nadje ne zbudiš.

CIAO

No to da je zaspal mu oprostim a to da mene ni zbudil pa nikakor ne. Ravnokar sva se vrnila z Golovca , mejčkeno je padalo. A vseeno ni to to manjkala je vaša družba.
:TF) :laola :TF)
Torej khm, khm...kot ste verjetno opazili smo ta vikend prešpricali. Jap, samo eni so Vitezi Dobrega Teka in samo ena je Nočna 10ka na Bledu. Danes zarana sem šel ves v strahu preveriti, če je PST še tam kjer mora biti. In glej ga zlomka...tam je. Čarobna kot vedno. In kot ste verjetno tudi že opazili, se za naslednji vikend na TF pripravlja prava invazija na njo. Še niste opazili...preverite in pofočkajte se na tem linku viewtopic.php?f=9&t=11887
Moja malenkost bo tega čudovitega jutra ravno končala z nočno izmeno, zato bom pohitel do Peruzzijeve kjer bom udeležencem tega teka ponudil nekaj za poplakniti in prigrizniti. Bom pa dan pred tem, torej v soboto, opravil predvidoma z 14 ali 16 K na PST. Glede na napovedane temperature pomikam čas začetka na 06:30 uro. Mesto zbora nespremenjeno...tempo teka nespremenjen.
Samo še nekaj za lušte delati...če bo vse po sreči, za drugo polovico avgusta pripravljam zenovsko polovičko po Ljubljanskem barju. Traso objavim...kmalu.

LP
Matjaž
Classix napisal/-a:Samo še nekaj za lušte delati...če bo vse po sreči, za drugo polovico avgusta pripravljam zenovsko polovičko po Ljubljanskem barju. Traso objavim...kmalu.

LP
Matjaž

A tale bo na podlagi tiste sanjalske dogodivščine?
Loni napisal/-a:

Ne, ne...tista se je končala na Topniški. Tukaj imam v mislih nekaj drugega. Še mal' počak'.

LP
Matjaž
Loni napisal/-a:
Classix napisal/-a:Samo še nekaj za lušte delati...če bo vse po sreči, za drugo polovico avgusta pripravljam zenovsko polovičko po Ljubljanskem barju. Traso objavim...kmalu.

LP
Matjaž

Uhh tale zadevca bo pa nekaj boljšega. Ne bom zamudil.
Srčno upam, da me res ni kdo ob zapovedani uri čakal na zbornem mestu. Takrat nekje sem z svojim hudo skrajšanim tekom namreč že zaključil. Kot sem enkrat že zapisal se nimam nikakaršnega namena igrati strelovoda. Bližnje bliskanje in grmenje me je prepričalo, da se je bolje obrniti in odpujsati proti domu. Še nekaj...tale ''moja'' druženja gredo do konca avgusta zaradi službenih obveznosti, dopusta...na počitek. Tako bo tudi obljubljena ''zen Barjanska polovička'' predvidoma na vrsti v začetku septembra.

Čuvajte mi PST ko zjenicu oka svog!

LP
Matjaž
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 19

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA