kustus napisal/-a:LP
Tudi midva sva hotela iti a sva Zaspala. ŠKODA.
Se mi je zdelo, da je nekdo manjkal. Ti, kustus, ti, greš zaspat in še Nadje ne zbudiš. No, saj da ne boš mislil, moji možgani so včeraj splanirali tole današnje zenanje nekako v stilu, da če slučajno zjutraj zaspim, pokličem mojculjo, da me nit reba priti iskat, če pa se zbudim, pa grem. Halo

A veste, da sem bila prav malo živčna, kot da grem prvič tečt, joj, prejoj. No, odtekla sem tisto, kar sem hotela, 10ko v kosu in brez problemov. Hec, gledam na uro zato, da ne bi tekla prehitro in da ne bi šel pulz v višave. Danes zjutraj je klapalo vse, ampak resno razmišljam, da bi tistega 19.7. moja malenkost štartala prej kot ob sedmih, danes je bilo že ornk vroče. In zdaj, ko začenjam nazaj tečt, se planov držim, ko je garmin pokazal 5ko, sva se gladko obrnili in šli nazaj na štartno lokacijo. Ker moje noge bi še kar nekam šle. No, saj so šle še po domačem delu PSTja, gurale so voz z 11 kilami vsebine gledat bagerčke in ostalo mehanizacijo na bodoči stadion.
Ja, Luka nama je pa kar delal družbo, je prav fajn kdaj še koga novega spoznati.