prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Loni napisal/-a: PS Hvala še MatjazuV, ki mi je moralo dvignil že nekaj časa nazaj, on tega verjetno še ve ne, ma glavno je, da vem jaz. Tako da so zdaj še one druge sanje precej podobne realnosti ratale.

a sm spet kej ušpiču :P . Važn, da deluje in dogaja. Pa čestitke za današnjo kilometražooooo :clap: . Si bla še bolj pridna kot jaz.

LP, Matjaž
 nana
Ja, en mesec smo se dogovarjali, eni so se že malo norca delali, ampak je uspelo. Moram priznat, da me je kar malo skrbelo. Predvsem tale zgodnja ura, ki meni ni ravno na kožo pisana. Potem je šlo pa super... malo smo tekli, malo počivali, veliko govorili (kar je nedvomno dober znak:))... skratka meni je bilo krasno.
Hvala Nataši za pobudo, Classixu, bobru, Zajcu in MihiPR za vse okrepčevalnice, vsem tekačem pa za družbo. Med in po teku. Brez te, celega kroga gotovo ne bi odtekla.
Pa na Lauferja ne smem pozabit (že popravla ) za njegovo mobilno okrepčevalnico in psihično podporo ob koncu, ko smo jo najbolj rabili :)
Avgusta pa ponovitev :)
P.S. Pa iz zaupnih virov sem izvedela, da je TF dobil novo dojenčico (ker smo se tudi o tem ravno pogovarjali). Starši naj se pa sami javijo :)
Nazadnje spremenil nana, dne 19 Jul 2009, 18:52, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
 grb
No pa smo. Oddelal ta svoje. Z Vencljem in Zajcem smo startali kot svicarska ura, japonski vlak al kaj vem kaj, skratka tocno 5:15 kot je bilo po planu :)

Sredi Zal je od mrtvih vstal jZ :) in se nam pridruzil. Uros ga je sicer mislim da napacno krstil za Gregorja, kar se mi zdi da ni cist tocno, lahko pa tako klice mene ce ze naj bi sel nekdo Gor :). Na Fuzinah smo bili pravocasno da smo spremljali start preostalih, potem pa se je mudilo cez Golovec, saj je bilo treba cim prej do Classixove okrepcevalnice, da ne zamudimo cevapcicev. Bili so socni in ravno idealno zapeceni, tako da se moram opravicit drugi skupini, ker jim jih nismo nic pustili. Enostavno se ni dalo zadrzati :o . Sicer se ja pa tam v gorah sredi ljubljanskega pragozda od nekje vzel Uros, ki je gledal precej izgubljeno in preplaseno, tako da smo ga pac vzeli s seboj. Kaj smo pa hotli.

Od "Cevapcicarnice kod Classixa" naprej je slo pac lepo po ravnem. Nekje v Murglah smo srecali precej zaspanega ministra brez listnice za razvoj in evropske zadeve g. Gasparija s psom in tempom okoli 21 min/km. Njegov "tosl" smo sicer potem nasli par kilometrov naprej, samo se nismo mogli zmenit kdo mu ga bo nesel, pa smo ga pac pustili tam ne eni klopci :).

Ko smo privihrali do Kosez, je bil "Burek kod Bobra" se cist frisen, pivo pa ravno prav hladno in oprostite, ker ste ostali spet dobili samo vodo in napolitanke :). Tako je bil pred nami samo se zadnji koscek poti tja do mesta, kjer smo vse skupaj zaceli. Vsega skupaj smo Bogu ukradli 2:38 ure neto (verjetno bruto kakih 5 minut vec) zato da smo bli spet na zacetku. Ja pa zakaj smo se pravzaprav matrali, ce nismo nikamor prisli? :--(

No ker smo na vseh okrepcevalnicah pobasali vse dobrote in ostalim nic pustili smo rekli da se bomo malo oddolzili, pa zal iz tega ni blo nic, ker je Zajc doma pozabil rostilj. Tako so ble spet samo napolitanke :-). Me pa zelo radosti, da niso vsi tako nesramni kot mi in da ste saj na koncu dobili potico :clap: .

Domov sem uletel pa ravno na zajtrk s frisnimi in toplimi rogljicki. Jao pa sej smo sam jedli, a se nismo neki o nekem teku pogovarjal?

G.
Uporabniški avatar
 grb
ROSI64 napisal/-a:Pa še nekaj podatkov v številkah:
-
-višinski metri gor 1147, dol 1138
-povprečni pulz 124
-maximalni pulz 158

Iskrene čestitke vsem :laola

A to resno da je cez 1 km visincev? A ni tole mal huda cifra

G.
Čestitke vsem :clap: , ta hitrim in malo manj hitrim, tistim, ki ste odtekli celega, pa celo dva, polovičkarjem, pa kuharjem in kelnarjem, ...CARJI IN CARICE STE :cast1: :cast1:
Uporabniški avatar
 Loni
MatjazV napisal/-a:
Loni napisal/-a: PS Hvala še MatjazuV, ki mi je moralo dvignil že nekaj časa nazaj, on tega verjetno še ve ne, ma glavno je, da vem jaz. Tako da so zdaj še one druge sanje precej podobne realnosti ratale.

a sm spet kej ušpiču :P . Važn, da deluje in dogaja. Pa čestitke za današnjo kilometražooooo :clap: . Si bla še bolj pridna kot jaz.

LP, Matjaž

Ne, prov čist nč, letelo je na tvojo pripombo, ko sem te enkrat vprašala, če sem glede na svoje fizično stanje sploh sposobna it v Berlin probat tečt, pa si rekel, da 30ko bom že pretekla, za ostalo pa tudi, če hodim. :cast1:
Torej... bo kar držalo, pa fajn je, če ti kak izkušen mačk to reče. Sem po tem današnjem miganju prav zares ene par kil lažja, psiha dela v ta pravo smer.
No torej Da podam analizo v številkah, Garmin mi je crknil malo pred domom zato napišem do takrat kot je meril in nato dodam kar sem izračunal glede na prejšnje meritve in povprečni tempo 5:00

Time: 03:55:52
Distance: 44.85 km
Elevation Gain: 1,499 m
Elevation Loss: 1,502 m
Calories: 3,048 C

Avg Heart Rate: 148 bpm
Max Heart Rate: 169 bpm

http://connect.garmin.com/activity/9157968

Dodati pa moram:
Distance: 4,86 km
Time: 00:24:06 (okvirno če računam na 5:00 povprečno)

Eto to je to, kar fajn se je nabralo nisem računal da bo toliko. so pa grafi elevacije zanimivi :mrgreen: dva "špičaka" :lol:
Uporabniški avatar
 maca
A sem danes lahko malo krajša?
Polžki,hvala za odlično družbo. Brez vašega zagotovila,da bomo tekli reeees počasiiiiiii, mene danes PST prav gotovo nebi niti malo vohal. :--
Po osojskem jezeru sem morala kuriti mlečno kislino, pa sem od svojih kolenčkov vseeno malo preveč zahtevala,me je 8 km pred ciljem kar pošteno zvilo, smo celo klecali, ampak zmaga je naša,kdo bi sedaj mislil na težave. Ma jih itak že ni več, sem(samo) kolenček u luft tišala :lol:

Na postojankah so bili sami fini in ustrežljivi fantje, da se mi je kar smejalo - tekla sem od piknika do piknika (no,nisem tekla, sem se slinila in vlekla), hvala :laola
Moja prislovična godrnjavost - manjkal je,kaj drugega kot pir :drink , ma ga drugič jaz nabavim.

Držba odlična,vsem hvala,ker sem se lahko nalepila na vas in se izvlekla s častnim finišem v cilj. :clap: Rosi,kje si ti tekel,moj garmin je nameril "samo" 31,97 km.

Nana, sem hotela analizo špricat, še dobro,da je nisem, je blo prou fajn. :lol:
Zbudil sem se tam nekje obrog 8,15 in takoj poklical Bobra, če je ta velika skupina že mimo. Dobil sem odgovor, da so ravno pri njemu na okrepčevalnici in naročilo, da na progo pripeljem arcnije za Loni. Vmes sem skočil še k najboljšemu sosedu po sveže sadje za junake današnjega dne. Srečal sem jih v Jaršah in potem je odšla moja mobilna okrepčevalnica z njimi do cilja.
Seveda sem se udeležil analize, čeprav nisem kaj veliko migal. Ker me je pekla vest, sem se preoblekel, zamenjal kolo, do Classixa na kavico in potem čez Barje na Kurešček. Temperatura na ravnini "znosnih" 30 st., na vzponu se je v senčni legi spustila na 27, pred Škriljami in skozi Golo dvig na 32. Zadnji vzpon iz Visokega do vrha sem imel "srečo", da je oblak prekril sonček in na vrhu me je zeblo, saj je bilo v senci samo še 20 st.
Ker sem izbral ravno "pravo" uro, na celotnem vzponu in spustu nisem srečal niti enega junaka, ki bi se v tem "mrazu" poizkusil v strmini.
grb napisal/-a:
ROSI64 napisal/-a:Pa še nekaj podatkov v številkah:
-
-višinski metri gor 1147, dol 1138
-povprečni pulz 124
-maximalni pulz 158

Iskrene čestitke vsem :laola

A to resno da je cez 1 km visincev? A ni tole mal huda cifra

G.

Bo moralo držat, prepisano iz Garmina.
maca56 napisal/-a:Rosi,kje si ti tekel,moj garmin je nameril "samo" 31,97 km.

Maca56, si pozabila, midva z Marjanom sva 2x mal falila, pa sva morala potem še nazaj tečt. :D
Danes se je splačalo vstati ob 4-ih. Odlična :TF) družba, ki se je zbrala na 32- kilometrskem picnic druženju na PST (v različnih vlogah), idealno vreme za tek, še en fajn trening za bližajoče se izzive (katere že :roll: )...čevapi taki, kot jih imam najraje... :ignore:
:clap: , Uroš, za odlično kilometražo...ko tastari ugotovimo, da mamo dost, si ti šele ogret... :lauf:

LP; vencelj
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA