No pa smo. Oddelal ta svoje. Z Vencljem in Zajcem smo startali kot svicarska ura, japonski vlak al kaj vem kaj, skratka tocno 5:15 kot je bilo po planu

Sredi Zal je od mrtvih vstal jZ

in se nam pridruzil. Uros ga je sicer mislim da napacno krstil za Gregorja, kar se mi zdi da ni cist tocno, lahko pa tako klice mene ce ze naj bi sel nekdo Gor

. Na Fuzinah smo bili pravocasno da smo spremljali start preostalih, potem pa se je mudilo cez Golovec, saj je bilo treba cim prej do Classixove okrepcevalnice, da ne zamudimo cevapcicev. Bili so socni in ravno idealno zapeceni, tako da se moram opravicit drugi skupini, ker jim jih nismo nic pustili. Enostavno se ni dalo zadrzati

. Sicer se ja pa tam v gorah sredi ljubljanskega pragozda od nekje vzel Uros, ki je gledal precej izgubljeno in preplaseno, tako da smo ga pac vzeli s seboj. Kaj smo pa hotli.
Od "Cevapcicarnice kod Classixa" naprej je slo pac lepo po ravnem. Nekje v Murglah smo srecali precej zaspanega ministra brez listnice za razvoj in evropske zadeve g. Gasparija s psom in tempom okoli 21 min/km. Njegov "tosl" smo sicer potem nasli par kilometrov naprej, samo se nismo mogli zmenit kdo mu ga bo nesel, pa smo ga pac pustili tam ne eni klopci

.
Ko smo privihrali do Kosez, je bil "Burek kod Bobra" se cist frisen, pivo pa ravno prav hladno in oprostite, ker ste ostali spet dobili samo vodo in napolitanke

. Tako je bil pred nami samo se zadnji koscek poti tja do mesta, kjer smo vse skupaj zaceli. Vsega skupaj smo Bogu ukradli 2:38 ure neto (verjetno bruto kakih 5 minut vec) zato da smo bli spet na zacetku. Ja pa zakaj smo se pravzaprav matrali, ce nismo nikamor prisli?
No ker smo na vseh okrepcevalnicah pobasali vse dobrote in ostalim nic pustili smo rekli da se bomo malo oddolzili, pa zal iz tega ni blo nic, ker je Zajc doma pozabil rostilj. Tako so ble spet samo napolitanke

. Me pa zelo radosti, da niso vsi tako nesramni kot mi in da ste saj na koncu dobili potico

.
Domov sem uletel pa ravno na zajtrk s frisnimi in toplimi rogljicki. Jao pa sej smo sam jedli, a se nismo neki o nekem teku pogovarjal?
G.
Obvladam vse tekaške tehnike in metode.
Tečem po principu "Run Forrest, Run"