prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

ja eni smo že ob 17 uri tekli in to sva bila jaz in avi. :--(
Skratka danes ni bila moja noč bi lahko rekel, če bi si sposodil rek "našega" bivšega fuzbalerja Klinton Bozga. :lol:
Težava je bila moj cuker, ker sem prehitro začel in sem že do vznožja vzpona omagal, ker je cuker preveč padel in sem potem vzpon samo še prehodil in si skrajšal pot za 3km , da sem bil ob uri na zbornem mestu. Tam sem si zmeril cuker in ker je bilo 2,4 sem lahko samo še pomahal drugi skupini v pozdrav in obsedel ter zaužil OH, da sem si dvignil cuker.
Skratka napaka je bila v tem, da sem skoraj zamudil štart in bil malo živčen in ker je bil cuker pred štartom 5,6 je to bilo premalo, da bi normalno pretekel cel krog.
Morate vedeti, da ko je vročina pride insulin hitreje v telo in ti še hitreje zbija cuker in ravno to se je meni zgodilo, čeprav sem imel s sabo gel je bilo premalo, da bi pokril potrebe telesa po OH. Pri zdravih se pa sprožijo zaloge iz jeter in se da normalno tečti.
Saj ne da bi dramatiziral, ampak ker sem bil sam me je kar malo skrbel,o kaj se mi lahko zgodi, če bom vmes padel v nezavest, kar se bi zgodilo, če ne bi hodiil, oziroma prepoznal znake hipoglikemije.
Lepo, da nekateri vedo kdaj morajo nehati. Vid,Mojca,Ira in moja malenkost + mrcine ubogljive sploh danes smo šli ob 18h. Ja je bilo vroče moram priznati. Zato sem tudi vzel Garmina, da sem se pravočasno ustavil. Sploh ni bilo slabo glede na pogoje. Sedaj pa še krajši tek z ženo nedelja pa polovička PST-ja. Uuu kaj bo treba zgodaj iz postelje.
Po dolgem času sem se tudi jaz, v družbi miciM in maja, podala na traso K-Rožnika. Bilo je vroče in soparno, čeprav smo startali pozno (ob osmih).

Raf, dobro, da toliko poznaš svoje telo, in prav, da to tudi napišeš, saj so s tem vsaj malo večje možnosti, da bo kdo od nas znal prepoznati znake padca sladkorja.
...tako danes pa jaz bolj zgodaj začnem...ja, že vem vroče bo ko hudič...a nič zato...bolj švicamo, boljše je... :lol: :lol: :lol: ...je treba po lučah spet malo noge pretegnit... :D :D

..torej pričnem ob 16.10, da pridem spet na štart nekaj min do 17-ih se lepo napojim in nahranim in nadaljujem ob 17-ih....če pa bo šlo pa še kaj naprej je pa odvisno od družbe.... :lol: :lol: ....
Mene danes najverjetneje ne bo.
Grem v hribe ...

Če se mi slučajno v službi zavleče in ne bom mogla pravočasno ven pa pridem na kRožnik.
V tem primeru sporočim mojculji ... tako, da me nebi po nepotrebnem čakali.

Pozdrav vsem tekačem ...
Pa počohajte kužiki še za mene ...
  • 1
  • 181
  • 182
  • 183
  • 184
  • 185
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA