hansol napisal/-a:Včeraj pretekel krasen tek. Že po času se je videlo , da ni 12 km. Zanima me , zakaj sem naveden na koncu, brez rezultata , kjub temu, da so mi ga ob prihodu povedali - kot da ne bi prišel na štart. Čigava napaka ?
jpotoc napisal/-a:Tudi sam se znašel med izbrisanimi, pa so napako odpravil, čeprav mi nihče od pristojnih ni znal razložiti zakaj je do napak prišlo. Prepričan sem, da je problem v izredno slabi ekipi, ki je zadolžena za rezultate.
Za nevšečnost glede "izbrisanih" se vam opravičujem. Zgodi se, da v cilju ne moremo zapisati vseh tekačev, ki pritečejo. Nekateri imajo zmečkane številke, nekateri pritečejo brez, kakšen tekmovalec (tekmovalka) pa nam lahko uide tudi zaradi velike gneče (preprosto je v velikih skupinah včasih nemogoče zapisati vse številke). Četudi smo imeli štiri skupine, ki so beležili vrstni red tekačev v cilj.
Če se je še komu zgodilo, da je bil "izbrisan", naj sporoči čim več podatkov (svoj čas, štartno številko, štartno številko koga, s katerim je pritekel v cilj, ...) na
tek@starafuzina.si ali meni na zs, pa bom poizkusil napako odpraviti.
jpotoc napisal/-a:Glede kilometraža je vsakomur (razen organizatorju) jasno da ne tečemo 12km pač pa 11km. No resnici na ljubo večini je vseeno koliko kilometrov so pretekli, a ker gre za tekmovanje, naj se organizator za naslednje leto vsaj toliko potrudi in popravi napako v razpisu.
Glede dolžine proge bomo naslednje leto popravili razpis.
Lep pozdrav vsem,
Vito.