prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Pozdrav!

8) Tek po več kot treh tednih je bil sproščujoč in seveda pogovoren. :P Tekoča situacija je bila zelo pestra in zabavna. Ob povratku smo opazovali reševanje rdečega fascikla, kar je Vinija totalno zmedlo in je opravil solo zaključek med luknjami, bagri in ostalimi blagri. :twisted:
;)Drugi teden bi lahko ponovili vajo in šli levo. :)
Hvala in srečno.

Lp, oranzni slon
Vsekakor kje bilo pestro. Vlekli smo se kot upokojenci tam nekje uro in deset do uro in četrt, kar mi je prijalo, čeprav zaradi čvekajoče dvojice računalniških ekspertov nisem gofljal kot ponavadi. O uporabno matematičnih filozofskih ugankah in besednih premetankah smo se sicer zabavali, slovona pa je manj zabavalo ko sem skušal izvedeti vse o njihovem mnačinu ogrevanja objekta; mu je bilo mar prevroče????

Povprečno sem zato utripal zame relativno nizko, sem pa dobil drisko, tako petnast minut pred zamujenim štartom, kot potem, ko sem pomislil da bi mi pooblaščene uradne osebe zaračunale tekanje skozi rdečo luč, in trikratno prečkanje štiripasovnice s slalomiranjem v križišču.
Zato sem si med capljanjem po metrski brežini temeljito nalomil desničarsko koleno, dasi me plavi angleci tokrat niso lovili. Ker pa ti ob nepravem času na nepravem kraju večkrat radi težijo nepravim osebam namesto nepridipravom, sem raje izvedel taktični umik.
Nekoliko netaktno do sotekačev in s pravzaprav slabo taktiko do že prej omenjenega in prej večkrat razrahljanega kolenčka.
Bomo pač več sprehajali psička in manj tekli. Tudi zato bo na jesenskem polmaratončku pestro.

Levo Gol-a-do pa sem si želel že tokrat in bi se potem izognili večini zabavnih dogodkov, vključujoč tudi prijetna srečanja deklic in raznih frirajderjev, ki so se čudili dvema levotekajočima slonoma, ki ju ne neki zanikrni, niti ne razcapani in tokrat relativno čisti "vodič" skušal spraviti na pravo pot. Torej na desno, kot se v deželi tej spodobi; tudi pri teku.
požrešni_slon napisal/-a:Pozdrav!

V četrtek pa je zopet Golada. :) Kakor ponavadi. :)

Lp, oranzni slon

p.s.: Dragi moji, še malo in pihnili bomo štiri svečke. Ideje za praznovanje naj vsebujejo veliko športa in malo manj hrane. :twisted:

Eeeekkk, nobenih komentarčkov na vezirjev namig s 197.strani?
Leva se bo prilegla in bom lahko zopet preizkušal slo(vo)novsko potrpljenje...
Pozdrav!

8) He, he, eto spet je četrtek in spet je navrsti Golada. :) Zbor kakor običajno ob 1900 na koncu GD. (Ja, nabrežje so že zasuli.) :twisted: Katera bo padla je čisto vseen. :D
Srečno.

Lp, oranzni slon

p.s.: Sam presvetli nadvojvoda in v prostem času krotilec severnih razgledov je izrazil željo, da se praznovanje prestavi na oktober, ker bo takrat lahko tudi fizično prisoten in ne samo v duhu, pogledu in tipki. ;)
Pozdrav!
luzr napisal/-a:http://www.dnevnik.si/novice/neverjetno/1042290208
Ker sta se slona ustrašila potencialnih nevarnosti na bivših travnikih grofa Codellija in se ne oglašata v javno trobilo, si bom pridržal pravico do prihoda v večerni uri. Recimo po 20h...

Tale poročila jasno pokažejo v kakšno šalamastiko lahko mimogrede pade slon, kamoli oranžni slon ali pa nedajbog slovon (in 17 zelenih slonov) kadar se odpravi na vandranje po svetu. Je lepo pisalo, da traja ene tri ure, da te skopljejo ven in potem meni ne verjamejo, da sem zamudil intrevale zaradi padca v past za oranžne slone. :twisted:
Dragi Vini, sem že velikokrat napisal, da je Golada pravzaprav stanje duha in četrtkovo zbujanje slabe vesti za vse goladarje, ki niso tekli ves teden. Dan, ura začetka in usmeritev niso pomembni. Šteje le zmaga. Tudi nad samim seboj in svojo lenobo. Eto, tako nekako je to. :P ;) :D

Lp, oranzni slon
Helou!
Uf, jebemti, kaj se je vse zgodilo pa mirno "mimoišlo" Bajsija.
Lepo bi bilo, da se Bajsi pojavi na Goladi, da čestita Jusufu oz. Oranžnemu oz. poštarju oz. .....še najbolje bi bilo Simi.
Hja, držite pesti, da se pojavim!
Pozdrav!

8) Bajsi se ni pojavil, čeprav ga je čakal cel "dvor" s princeso Ajdo na čelu. :) (fejinfujbajsi PRESS). Tudi ostali gladarji so si očitno nabavili neka opravičila in jih ni bilo na start ob 1900. No, saj smo 10 minut čakali, če se bo prikazala kakšna zgubljena duša in bova lahko zavila k Slovanu na pivo, pa je na srečo ni bilo. :twisted: Sem vsaj tekel. :) No, ja, no, nekaj sem se trudil v tej smeri, ampak rezultat je bil pa tako kilav, da ga raje ne omenim. :( Verjetno je kdaj pohodniška sekcija dosegla kaj zelo podobnega. ;)
Torej, naj se ne pozabi, da v ponedeljek na znanem ovalu delam hitre in počasne kroge. Ura je okvirna 1900, ampak saj vemo, kako je s temi gradbinci. Mimo grede naredijo kakšno past za slovone ali oranzne slone (Jusuf je itak sedaj na postu in ga tek ne zanima), ki lahko usodno podaljša potovanje do ovala.
Srečno.

Lp, oranzni slon
Če bi lahko, bi se ti z veseljem pridružil, tako pa moram počivati :--( .
Mogoče pa te pridem pogledat in spoznam na ovalu še kak tekaški fenomen, tako kot je npr. "pogovorni tek" - tek po ovalu z mobitelom v roki in ves čas teka čeblanje po telefonu. :twisted:
Pridem na, meni ubogi pari prilagojen trening, če desničarsko koleno ne bo nasprotovalo že plezaje in če ne cepnem z lojtre, ker bi mi miška zasadila ostre zobke med oči.
Eh to je prav bedno, če moram imeti samogovore, ker si nihče ne upa oglasiti v Goladkini temi.

Smo prilezli okoli pol osme ta ponedeljek 24. malega travna, ko je hitri slon tako oddelal intervale, da je le na tleh ostala oranžna sled.
Kajpak je bilo discipline manj, ker je amidža Jusuf na dopustu in so po stadionu krožile sirene. Sploh je bilo zanimivo videti raznorazne rekreativce in predvsem rekreativke, vse z dodatnimi zalogami gela, ki so pumpali vojničke vježbe, teniskaška ogrevanja in fuzbalerske finte. Ja, ja, ekspresna priprava za ljubljanski polmaratonček.

Videvši vse to in rdečelaske in bjonde in brinete, sem se odločil za približno štiri kroge počasnega ogrevanja ( 2 do 3 min na krogec), potem zabušantsko raztezne, ne ogrevalne vaje (rokce, nogce) s katerimi sem ugotovil kako sem se pokvečil sprehajavši psička.

Potem smo šli, pa ne domov, ker so bejbe kar naprej prihajale in razni tipi, ki bodo vsi hitrejši od mene na ljubljančku, če ne bom treniral vsaj malo. In sem se odločil za čimkrajše intervalčke, ki bodo ubijalski, a jih bo vsaj prej konec. 50, 100, 150m po približni oceni, z vsaj dva do štirikratnimi ponovitvami. Na eni strani elipse krajše, na drugi daljše ali pa enaokmerne. Odvisno koliko so me demoralizirali tekajoči pari deklJic, fantkoF; in organizorani skupini, kjer so nekateri trenirali kot za sprejem v specialno enoto.
Seveda sem rabil po dvajset sekundnem intervalu minuto čik-pavze, po štirideset sekundnem dve minutkici inhalacije, včasih pa sem končeval držeč se za ograjo.

Zaključno raztezanje se mizvajal z nekimi degenerirano orgazmičnimi zvoki (hrhahrhhrrrrkhaaaah), ker sem preskočil iztek. Prišedši ob pol osmi sem porabil za intervaljenje še petindvajset minut in se je začenjalo mračiti.

Zaskrbelo me je, da bi obnemogel zaspal pod tribunami, zategadelj sem raje šel. Sprehajat psa za kako uro. In potem sem dva dni čuitl poseldice. Rahlo nabite skelpe v gležnjih in kolenih, vse mišice na ročicah in nožicah ter celo neke zametke stranskih trebušnih mišic. OStanki drobovja in ostali notranji organi so pretreseni ugotovili kako labilni so in me opominjali na to z bolečim majanjem pri vsakem koraku.

Skratka zabavno. Le nekateri se izogibajo trbningov z mano. Najverjetneje bo tudi danes tako in ne bo nikogar na Goljado. Ali pa tečejo skrivaj, brez mene?
Ojla!

Evo mene.....skoraj pozabljeno goladarko :)

Jaz sem dodobra Golado spoznala v solo izvedbi v začetku avgusta, poltem pa se je je leva noga naveličala in me za nekaj časa ne pusti več gor. Desna noga, da ne govorim o glavi pa jokata in upata......da bosta kmalu spet lahko ugledali pobočje...predvasem tistega....navzdol :) (pa seveda tisto luknjo z nesrečnim slonom, morda je bila slončica, kdo bi vedel iz te perspektive :) )

Takole je z mano....nogi gre kar fajn, bergle počasi postavljam v kot, ampak....nisem jim pa še adijo rekla. Se bo pa to kmalu dogodilo. Do takrat pa plavanje plavanje in še enkrat plavanje :)

Naredite še kekšen tekaški korak zame in prav lep pozdrav vsem!

eggy
@eggy: Pričakoval sem tvoje oglašanje ;); že prejšnji teden. Ker gre tisto v klepetalnici bolj mimo in se še v forumu marsikaj spregleda.

Intervali bodo danes na Kodeljevem od 1930 "časova", čeprav jih slon očitno ne časti. Bom pa dal jaz za nekaj rund kroženja svoje šibko telesce na razpolago...
  • 1
  • 199
  • 200
  • 201
  • 202
  • 203
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA