lp editor
editor napisal/-a:Se opravicejem za toliko enakih tem ampak nekaj me zajebava net.
info za administratorja:
Could not connect to smtp host : 10060 : A connection attempt failed because the connected party did not properly respond after a period of time, or established connection failed because connected host has failed to respond.
DEBUG MODE
lp editor
Miki napisal/-a:V bistvu je majica TF (in ne TS2), pa vendar se ta vidi zgolj in samo na eni ... Torej zadeva ni enakovredna in sedaj se celo vidi, da TS2 dobi več kot sam "predmet promocije: TF". Zadeva ni enakovredna, čeprav ne vem po kakšni ceni je bilo to nazadnje izvedeno ... in ne smem prehitro komentirat ...
Magnitude napisal/-a:Halo,
jaz imam namen si sam potiskat TF majico s pomočjo inkjet-printanje-na-folije-ki-jih-potem-polikaš-na-majico. Manjka mi samo ena zadeva: majica/majice.
Kje lahko ubodem par kvalitetnih majčk, takih, kot je bila prva serija TF majic? A se to na kile/grosist sistem kupi ali kako?
Vnaprej hvala
Oliver
P.S.:Če/ko mi rata natiskat vse skupaj, poslikam z digitalcem in objavim.
Magnitude napisal/-a:Pa lahko brez kakih hudih posledic likam gor folije/motive/karkoli? Vprašam zato, ker na bombaž vem da ni problem likat. Ostalo pa...
Lučko napisal/-a:Magnitude napisal/-a:Pa lahko brez kakih hudih posledic likam gor folije/motive/karkoli? Vprašam zato, ker na bombaž vem da ni problem likat. Ostalo pa...
Uf, zdej si me pa najdu, to pa ne vem. No na te moje majice sem dal logotipe, ampak dvomim če so jih z likalnikom gor deval
![]()
![]()
PS
Se ti pa oproščam, ker si ti verjetno mislil prve TF majice, ki so bile bombažne, te so OK, dobra kvaliteta, na te lahko likaš. Koma so dresi, ki pa res niso kvalitetni, pa zelo čuden kroj!
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA