prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 editor
Še en interesent za majico!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
lp editor
Uporabniški avatar
 editor
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
lp editor
Uporabniški avatar
 editor

lp editor
Uporabniški avatar
 editor

lp editor
Uporabniški avatar
 editor
Se opravicejem za toliko enakih tem ampak nekaj me zajebava net.
info za administratorja:

Could not connect to smtp host : 10060 : A connection attempt failed because the connected party did not properly respond after a period of time, or established connection failed because connected host has failed to respond.

DEBUG MODE

lp editor
Uporabniški avatar
 Staša
editor napisal/-a:Se opravicejem za toliko enakih tem ampak nekaj me zajebava net.
info za administratorja:

Could not connect to smtp host : 10060 : A connection attempt failed because the connected party did not properly respond after a period of time, or established connection failed because connected host has failed to respond.

DEBUG MODE

lp editor

sicer svoj prispevek lahko tudi izbrišeš (če še ni citiran) - klikni na križec desno zgoraj, pa bo. seveda samo svojega in samo, če si logiran...
Uporabniški avatar
 cebelica
Miki napisal/-a:V bistvu je majica TF (in ne TS2), pa vendar se ta vidi zgolj in samo na eni ... Torej zadeva ni enakovredna in sedaj se celo vidi, da TS2 dobi več kot sam "predmet promocije: TF". Zadeva ni enakovredna, čeprav ne vem po kakšni ceni je bilo to nazadnje izvedeno ... in ne smem prehitro komentirat ...

Sicer nisem nikakršen strokovnjak, pa tudi nisem čisto sigurna, kako so stvari šle. Ampak majice smo dobili zastonj. Po mojem jih je v celoti plačal TS2 (ampak res nisem sigurna :oops: :oops: :oops: in nikakor ne bi rada nikogar užalila).
Če je tako, si vsekakor zasluži reklamo, ki jo žanje.
Če pa je ta znak tako moteč, bo treba v prihodnje majčke pač plačati, ali pa imeti več manjših sponzorjev, ki ne bodo terjali tako velikega znaka na majici.
V glavnem. Jaz sem za svojo majico zelo hvaležna.
Uporabniški avatar
 Magnitude
Halo,

jaz imam namen si sam potiskat TF majico s pomočjo inkjet-printanje-na-folije-ki-jih-potem-polikaš-na-majico. Manjka mi samo ena zadeva: majica/majice.

Kje lahko ubodem par kvalitetnih majčk, takih, kot je bila prva serija TF majic? A se to na kile/grosist sistem kupi ali kako?

Vnaprej hvala

Oliver

P.S.:Če/ko mi rata natiskat vse skupaj, poslikam z digitalcem in objavim.
 Lučko
Magnitude napisal/-a:Halo,

jaz imam namen si sam potiskat TF majico s pomočjo inkjet-printanje-na-folije-ki-jih-potem-polikaš-na-majico. Manjka mi samo ena zadeva: majica/majice.

Kje lahko ubodem par kvalitetnih majčk, takih, kot je bila prva serija TF majic? A se to na kile/grosist sistem kupi ali kako?

Vnaprej hvala

Oliver

P.S.:Če/ko mi rata natiskat vse skupaj, poslikam z digitalcem in objavim.

Hoj,
glede majice je najbolj varianta, da si kupiš prave "dryfit" majice npr. Nike... Majice, ki smo jih dobili v prvi seriji so daleč, daleč od kakšne kvalitete. V majci sedaj izgledam že "teta" :oops: :wink:
Uporabniški avatar
 Magnitude
Pa lahko brez kakih hudih posledic likam gor folije/motive/karkoli? Vprašam zato, ker na bombaž vem da ni problem likat. Ostalo pa...
 Lučko
Magnitude napisal/-a:Pa lahko brez kakih hudih posledic likam gor folije/motive/karkoli? Vprašam zato, ker na bombaž vem da ni problem likat. Ostalo pa...

Uf, zdej si me pa najdu, to pa ne vem :roll: . No na te moje majice sem dal logotipe, ampak dvomim če so jih z likalnikom gor deval :?: :arrow:
PS
Se ti pa oproščam, ker si ti verjetno mislil prve TF majice, ki so bile bombažne, te so OK, dobra kvaliteta :lol: , na te lahko likaš. Koma so dresi, ki pa res niso kvalitetni, pa zelo čuden kroj! :evil:
Uporabniški avatar
 mare
Lučko napisal/-a:
Magnitude napisal/-a:Pa lahko brez kakih hudih posledic likam gor folije/motive/karkoli? Vprašam zato, ker na bombaž vem da ni problem likat. Ostalo pa...

Uf, zdej si me pa najdu, to pa ne vem :roll: . No na te moje majice sem dal logotipe, ampak dvomim če so jih z likalnikom gor deval :?: :arrow:
PS
Se ti pa oproščam, ker si ti verjetno mislil prve TF majice, ki so bile bombažne, te so OK, dobra kvaliteta :lol: , na te lahko likaš. Koma so dresi, ki pa res niso kvalitetni, pa zelo čuden kroj! :evil:

Klinc pa kvalitetne. Meni je po enem teku majica dobesedno razpadla, kot bi bila iz papirja. Vse se mi zdi, da je bil kriv močan pralni prašek, ki je vplival na razpad bombažnih vlaken..
Uporabniški avatar
 Staša
Jaz sem jo velikokrat ze oprala, pa je cisto OK, res pa, da jo najveckrat kar na roke ali pa max na 40! Vse OK... prasek navaden... noben posebno nezen...
Uporabniški avatar
 Magnitude
Back to my point:

KJE lahko kupim majčke, relativno kvalitetne, NEPOTISKANE (deviško bele ali črne ali katerekoli barve)?
Uporabniški avatar
 mare
Magnitude napisal/-a:Back to my point:

KJE lahko kupim majčke, relativno kvalitetne, NEPOTISKANE (deviško bele ali črne ali katerekoli barve)?

Ena možnost: UMCO tel. 520 18 30, prodajajo majice yerzes, precej kvalitetne

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA