tae napisal/-a:IČA napisal/-a:Moti pa me še ena stvar in sicer, da v bistvu štopa tudi pavze, ima kdo kakšno idejo kako preko tega, ker bi rad imel podatke res samo za neto čas treninga.
lp
- Ko končaš s treningom (še predno shraniš podatke) imaš spodaj skupni neto čas treninga (oziroma, ko je štoparica vidno laufala)
- Ko trening shraniš, ti naredi "lap-e," se pravi vsakič, ko si pritisnil gumb start/stop, tako so posamezni "krogi" zabeležene tudi tvoje pavze. Posledično je tudi skupni čas treningi+pavze.
Se m je zdelo, da mora nekje v tej temi že biti odgovor na to, kar me zanima.
Sicer je IČA tole spraševal že dolgo nazaj in je verjetno do danes že ugotovil, kako in kaj. Jaz sem pa to ugotovila danes, a bi vseeno preverila. Če med treningom pritisneš STOP (ker te zanima samo neto čas teka) in potem čez nekaj minut spet START, ti bo ura merila tudi pavzo. Ob koncu, preden trening shraniš, bo na štoparici viden skupen neto čas treninga (torej brez upoštevanja te pavze). Potem, ko trening shraniš, bo ob prvem pogledu naveden skupen bruto čas, s pavzo vred. Čas pavze bo shranjen kot poseben LAP (recimo temu LAP 2, če sta LAP 1 in LAP 3 tista, v katerih si dejansko izvajal trening). Ampak če pogledaš posamezne LAP-e, ti bo ura pri ogledu LAP 3 kot skupen čas treninga pokazala neto čas - in to je to, kar nas zanima.
Če nisem preveč zakomplicirala, naj mi, prosim, nekdo potrdi, ali imam prav.