Po nekaj dnevni pavzi brez tekov, je danes spet prišla volja in motivacija za tek.
Za mano je še en skupen tek TF in moram priznat, da mi je zelo hitro minil. Bilo nas je kar nekaj tako da smo se lahko razdelili po skupinah glede na tempo. Spoznal spet nekaj novih obrazov.

Jaz sem se z velikim optimizmom podal s hitro skupino

in moram reči da sem tempo, ki je bil hitrejši kot je bil planiran uspešno prestal.

Zahvala vsem za družba. Z Marjanom se nisva izgubila, saj sva imela raines-a za vodiča. Lepo tudi od zajc-a, da je pot iz fužinskega grada do Lj.mlekaren nadaljeval v naši družbi in nam pri teku delil tudi izkušnje iz teka trans-slo. Za veliko čudo smo bili tudi ta hitri za nekaj metrov pred zajc-em pri mlekarni, to se pa ravno ne zgodi vsak dan.

Da smo bili res hitri, pove tudi to, da smo šli mimo na letališki še pred postavitvijo okrepčevalnice.

V prihodu v cilj pa Marjanu in raines-u ni bilo še dovolj in sta potem tekla še nazaj pogledat, kje so ostala naša dekleta, tako da je raines danes pretekel prvič 42 km. ČESTITKE

, utrujen pa skoraj nič, on bi še kar tekel. Marjan zelo dobro obvlada motivacijo in jo zna prenašat na ostale med tekom, tako da če tečeš z Marjanom sploh ni nobenih problemov in vse zmoreš.
Hvala vsem za okrepčevalnice,

brez vas nam bi bilo težje.
Ano in Lizo smo pa potem imeli v portalu. Ob hrani in pijači je potekala izmenjava izkušenj in planov. Pri planih je pa pri meni ob namigovanju Marjana, še bolj prebudila želja,

da se prijavim na KAM maraton. A sem res tega zmožen

Pa ne prijave, to je lahko, mislim prelaufat.
Pa še nekaj podatkov za primerjavo:
PST 19.7.2009
Pa še nekaj podatkov v številkah:
-štartali ob 6:05:19 izpred Fužinskega gradu
-razdalja 32,220 km
-skupni čas bruto (skupaj s postojankami) 4:25:44
-tempo bruto (čas je tekel, tudi ko smo se ustavili) 8:14 min/km
-število porabljenih kalorij 3042
-višinski metri gor 1147, dol 1138
-povprečni pulz 124
-maximalni pulz 158
PST 30.8.2009
Pa še nekaj podatkov v številkah:
-štartali ob 6:11:49 izpred Fužinskega gradu
-razdalja 34,740 km
-skupni čas bruto (skupaj s postojankami) 3:36:05
-tempo bruto (čas je tekel, tudi ko smo se ustavili) 6:13 min/km
-število porabljenih kalorij 3304
-višinski metri gor 863, dol 865
-povprečni pulz 133
-maximalni pulz 154
Po podatkih sodeč, so treningi uspešni in napredek viden.
Komaj čakam na naslednji PST.

Baje bo v začetku oktobra.