prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Žal sem se prepozno privlekel s potepa s kosmatim prijateljem in sploh preveč sem lumpal. :mrgreen:
Zato se ob uri, ko se gre v hribe ne bom sposoben družiti z vami. Občudujem vašo odločnost, se zgledujem po vas in bom zato ob kaki bolj pozni uri skušal odkrevsati del vaše poti.

Vseeno pa vas vse prav lepo pozdravljam.
luzr napisal/-a:Žal sem se prepozno privlekel s potepa s kosmatim prijateljem in sploh preveč sem lumpal. :mrgreen:
Zato se ob uri, ko se gre v hribe ne bom sposoben družiti z vami. Občudujem vašo odločnost, se zgledujem po vas in bom zato ob kaki bolj pozni uri skušal odkrevsati del vaše poti.

Vseeno pa vas vse prav lepo pozdravljam.

Vsi so prihajali,
njega ni blo,
ko bi on vedel,
kak nam je blo fajn.
Po nekaj dnevni pavzi brez tekov, je danes spet prišla volja in motivacija za tek. :)

Za mano je še en skupen tek TF in moram priznat, da mi je zelo hitro minil. Bilo nas je kar nekaj tako da smo se lahko razdelili po skupinah glede na tempo. Spoznal spet nekaj novih obrazov. :) Jaz sem se z velikim optimizmom podal s hitro skupino :roll: in moram reči da sem tempo, ki je bil hitrejši kot je bil planiran uspešno prestal. :) Zahvala vsem za družba. Z Marjanom se nisva izgubila, saj sva imela raines-a za vodiča. Lepo tudi od zajc-a, da je pot iz fužinskega grada do Lj.mlekaren nadaljeval v naši družbi in nam pri teku delil tudi izkušnje iz teka trans-slo. Za veliko čudo smo bili tudi ta hitri za nekaj metrov pred zajc-em pri mlekarni, to se pa ravno ne zgodi vsak dan. :lol: Da smo bili res hitri, pove tudi to, da smo šli mimo na letališki še pred postavitvijo okrepčevalnice. :clap: V prihodu v cilj pa Marjanu in raines-u ni bilo še dovolj in sta potem tekla še nazaj pogledat, kje so ostala naša dekleta, tako da je raines danes pretekel prvič 42 km. ČESTITKE :clap: , utrujen pa skoraj nič, on bi še kar tekel. Marjan zelo dobro obvlada motivacijo in jo zna prenašat na ostale med tekom, tako da če tečeš z Marjanom sploh ni nobenih problemov in vse zmoreš. :D

Hvala vsem za okrepčevalnice, :drink brez vas nam bi bilo težje. :clap:

Ano in Lizo smo pa potem imeli v portalu. Ob hrani in pijači je potekala izmenjava izkušenj in planov. Pri planih je pa pri meni ob namigovanju Marjana, še bolj prebudila želja, :idea: da se prijavim na KAM maraton. A sem res tega zmožen :?: Pa ne prijave, to je lahko, mislim prelaufat.

Pa še nekaj podatkov za primerjavo:

PST 19.7.2009
Pa še nekaj podatkov v številkah:
-štartali ob 6:05:19 izpred Fužinskega gradu
-razdalja 32,220 km
-skupni čas bruto (skupaj s postojankami) 4:25:44
-tempo bruto (čas je tekel, tudi ko smo se ustavili) 8:14 min/km
-število porabljenih kalorij 3042
-višinski metri gor 1147, dol 1138
-povprečni pulz 124
-maximalni pulz 158

PST 30.8.2009
Pa še nekaj podatkov v številkah:
-štartali ob 6:11:49 izpred Fužinskega gradu
-razdalja 34,740 km
-skupni čas bruto (skupaj s postojankami) 3:36:05
-tempo bruto (čas je tekel, tudi ko smo se ustavili) 6:13 min/km
-število porabljenih kalorij 3304
-višinski metri gor 863, dol 865
-povprečni pulz 133
-maximalni pulz 154

Po podatkih sodeč, so treningi uspešni in napredek viden. :clap:

Komaj čakam na naslednji PST. :D Baje bo v začetku oktobra. :?:
ROSI64 napisal/-a:Pri planih je pa pri meni ob namigovanju Marjana, še bolj prebudila želja, :idea: da se prijavim na KAM maraton. A sem res tega zmožen :?:

Si zmožen, si danes pokazal, da si iz pravega testa, tudi ko smo tempo malo dvignili, se nisi predal :D KAM ni toliko gorski maraton, je le bolj planinski, torej primeren tudi za ravninske tekače.

Tudi sam se odlično počutil v vaši družbi. Ker sem že prej nekaj pisaril o maratonski razdalji, sem iskal "žrtev". Luka (Raines) je potegnil za vabo in sva skupaj odbrenkala maratonsko razdaljo. :) Tudi ti Luka si "zrel" že letos za pravi maraton. :laola

Enostavno rečeno, po PST rad tečem, pa Ljubljana gor ali dol :wink:

Imejte se,
Marjan

p.s. Tudi na analizi je bilo luštno :laola
Hvala fanta za čestitke, komplimente,... Predvsem pa za družbo, motivacijo in nasvete na sami progi. Tudi tekaška samozavest mi je z današnjim dnem zelo zrasla.

Rad pa bi se zahvalil tudi vsem ostalim za družbo, okrepčevalnice in organizacijo, ki se z lahkoto primerja s tisto, ki smo jo deležni na tekmah.

Še enkrat HVALA VSEM, super družba ste!

lp
No, zdaj je prišla domov še moja malenkost, z nano sva današnji dan zaključili z navijanjem in izležavanjem ob Preddvorskem jezeru. Super je bil tudi ta dan, ne morem lagat. Vstajanja pred kurami sem itak navajena, čeprav so nekateri govorili o nehumanih urah. Luštno je bilo že s tega vidika, da smo se pogrupirali in tekli svojim nogam primerno hitro/počasi. Daša mi je bila super kompanija od začetka do konca. Moški so jo prav nič kavalirsko :--( :--( pobrisali naprej tam po prvi postojanki, kjer so, verjeli ali ne, za nas celo premični WC postavili, samo na ključ so pozabili. Do Koseškega bajerja sva bili tik tak, tam sva počakali na preostale dame in skupno smo odšle novim dogodivščinam naproti. Za vse dvomljivce, vsi smo zmogli vse, kar smo si zastavili, Mateja in Erika sploh. Nekaterim od zgoraj omenjenih nekavalirjev so izboljšali vtis, ker so nam tekli še naproti. Najlepša hvala, ker niso vzeli vlečne vrvi in začeli koga v kaj prepričevati, ker bi bilo verjetno preveč, prepričati mene pa je izredno lahko :wink: .
Teti ana in liza sta super uspeli, pedenali so nas od spredaj in zadaj. Pedenali so nas že na postojankah, pa Herr Gipfel nas je prišel vahtat za kak kilometer. Se je verjetno ustrašil invazije na domicil :--
Kaj naj še dodam? Z Loni in Natašo smo odtekle zadnji daljši trening pred Berlinom in si nekoliko dvignile samozavest :D Šlo nam je super, saj smo imele dobro družbo in odlične okrepčevalnice (najlepša hvala Mihi z Lano in Lauferju).
Tek smo zaključili še z analizo, samo nekatere udeležence smo pogrešali :wink:
Ne smem pozabit še na Nikito, ki je poskrbela za naš desert. Čokoladke smo si privoščili po zasluženem kosilu. Hvala torej tudi tebi :D

Lep dan sva z Loni nadaljevali v Predvoru, kamor sva šli spodbujat preostanek Berlinske odprave. Prišli sva še ravno dovolj zgodaj, da sva ujeli Avija in PetraM, ko sta prišla v cilj. Bravo fanta :D Lepo vreme in čudovit ambient, nama z Loni pa je pasal sprehod okoli jezera... madonca je bil kratek krog :D
Srečali sva tudi nekaj ostalih TF-jevcev... carji in carke ste :D
danes zjutraj sem si privoščil malo več spanca in predvsem odmora za moje trupelce, saj sem imel včeraj skoraj 2 in pol uri trajajočo triatlonsko preizkušnjo ob Faaker See.

Na dolgi tek sem se podal še ravno pravi čas, da sem se pri Leku lahko za kilometer ali dva pridružil našim TF puncam Nataši, Loni, Mateji, Daši, Eriki ... Hvala, da sem lahko tekel z vami :D , saj je bilo naslednji dve uri en sam dolgčas :( .

Izkoristil sem še priložnost in se ustavil na okrepčevalnici pri Zajcu, kjer sem zbasal nekaj dobrot in vse še dobro poplaknil. Hvala, je pomagalo. Potem sem zapustil naše dame in jo mahnil proti Tivoliju, Mostecu... Vsega skupaj mi je uspelo naklepati 32 km tako, da je današnji plan izpolnjen.

Pripravljani cikel za Berlin se počasi bliža h koncu. Jutri je na vrsti počitek (beri IZLEŽAVANJE), v torek intervali, potem dva krajša teka, v soboto 17 km iz Luč v Logarsko in v nedeljo 27 km (zadnja dolžina pred maratonom). Joj, počas mam že dost teh kilometrov in upam, da se bo vse skupaj obrestovalo v Berlinu.

Mejte se in še naprej lepo uživajte v teku :D

Matjaž
Classix napisal/-a:Luka čestitam k prvi maratonski razdalji!!!

LP
Matjaž

Hvala Matjaž, tudi ti imaš nekaj zaslug pri tem, saj sem s tvojim nedeljskim tekom prvič stopil v korak s TF-jevci!
raines napisal/-a:
Classix napisal/-a:Luka čestitam k prvi maratonski razdalji!!!

LP
Matjaž

Hvala Matjaž, tudi ti imaš nekaj zaslug pri tem, saj sem s tvojim nedeljskim tekom prvič stopil v korak s TF-jevci!

Luka rastura. Kaj bo šele na LJ maratonu.
Meni je bil tale nedeljski trening odločilen - če gre dobro, sem si rekla, potem sem pripravljena na Berlin. In šlo je odlično! Brez kakršnih koli problemov smo s Karin in Matejo (Daša in Loni sta kar naprej bezljali naprej, Erika pa je imela svoj zen tempo v zaledju) zdirale kilometer za kilometrom in tudi predfužinske daljave me niso vrgle s tira, izvedle smo celo nekaj šprintu podobnega.

Poleg tega je bila regeneracija izredno hitra in danes praktično ne čutim nič! Neverjetno, kakšen napredek je to v enem mesecu - po prejšnjem PST-ju (kjer sem komaj pripuzala do cilja) me je še tri dni vse bolelo in sem hodila bolj počasi in krevsljajoče, zdaj pa ... majka!

Hvala sotekačicam in Zajcu ter Lauferju za okrepčevalnice! Pa še posebne čestitke Mateji, ki je do zdaj naredila največ 21 km, potem pa se ji je kar utrgalo in je šla z nami do cilja. Bravo!!! :clap:

Še najbolj pa sem bila seveda vesela Miha in Lane, ki sta nas počakala kar 2x. Upam, da bo Lana pozabila, da sem jo zaradi svojega teka vrgla iz postelje ob pol šestih in se bo spomnila samo lepega zgleda - svoje mamice, ki teče! Meni pa njen navdušen "Mamiiiiii" vsakič znova daje motivacijo :P

Skratka, Berlin, pripravi se, mi prihajamo! :wink:
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA