prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 damjan10
Pozdravljeni!

Imam težavo.
Ko hočem po teku v Polarjevem programu pogledati na Google Earthu pretečeno traso, mi Google Earth javi, da moje datoteke ni mogoče odpreti!

Ima kdo rešitev???
 mano
Mislm, da sm mel isti problem, k ti. In vprašal sm tud tm, k sm Polarja kupu, pa mi niso znal odgovort na to vprašanje. Če je to to, pol je fora v tem, da ti gps fajlov ne shranjuje na mesto, iz kjer bi jih mogu google earth prebrat.

Ti maš nekje na svojmu računalniku mapo s svojim imenom in priimkom...in v to mapo ti shranjuje te fajle. Problem je sam to, da ta mapa ni na pravem mestu...ni na mestu iz kjer jo hoče google earth prebrat. Ti morš to mapo najdt...pomagej si s tem http://www.polar.fi/en/support/product_ ... enDocument . In v tej mapi maš fajle, k so se ti posneli med tekom...in te fajle lohk čist normalno odpreš z google earth. Če pa hočeš, da ti vse lepo dela v ProTrainerju, morš pa to mapo (tvoj ime pa priimek) premaknt na tisto mesto iz kerga ti jo hoče brat...to je pa tisto mesto, za kerga ti zdej napiše, da ga ne najde. In če boš to naredu, ti bo skoz vse lepo delal.

Najtežje je najdt to mapo, zato si res pomagi s povezavo od polarja, k sm jo dal gor...drugač ne boš nikol najdu. :D

Velik sreče :)
Živjo!
Sem našel datoteko, ampak dela samo kadar grem v datoteko Program Files.... najdem datoteko in kliknem (ne dela v samem programu ProTrainer, pa čeprav je naslov iz kje Google Earth bere in naslov kjer so datoteke enak....je bilo enako tudi prej!
Ker vidim da uporabljaš GPS senzor, me nekaj zanima, a morš senzor met na roki al naprimer zadeva deluje tud če ga daš npr. v žep zadaj na tekaških hlačah al pa ne vem v žepku na pasu za bidon.
Me mal mika nakup, pa me zanima kako deluje zadeva.

Hvala za odgovor :D
Uporabniški avatar
 Koci
Senzor GPS G3 nosim na nadlahti leve roke, tako je v navodilih in tako sem se navadil. So mi pa tam kjer sem urco kupil rekli, da lahko senzor dam tudi v nahrbtnik, žep ali torbico.

Tega še nisem prakticiral, mislim pa, da bi senzor ohranil povezavo, saj dela v gostem gozdu, pod viaduktom AC, mostovi pa tudi v hiši, ko pridem s teka je povezava ohranjena.
Mislim, da je stvar zelo dobra in se jo splača imet.
Pa lep pozdrav
Uporabniški avatar
 mare
Koci napisal/-a:Senzor GPS G3 nosim na nadlahti leve roke, tako je v navodilih in tako sem se navadil. So mi pa tam kjer sem urco kupil rekli, da lahko senzor dam tudi v nahrbtnik, žep ali torbico.

Tega še nisem prakticiral, mislim pa, da bi senzor ohranil povezavo, saj dela v gostem gozdu, pod viaduktom AC, mostovi pa tudi v hiši, ko pridem s teka je povezava ohranjena.
Mislim, da je stvar zelo dobra in se jo splača imet.
Pa lep pozdrav

Ne vem, ampak pri meni je čisto drugače. Res ure še nisem do konca spoznal, ampak zaenkrat je veliko razočaranje. GPS kao lovi pod drevjem. Jaz sem postavil senzor na okensko polico, svetila je zelena lučka (kot da lovi). Ura je kazala da tečem od 0 do 10 km na uro. Zadnjič sem šel na en malo daljši tek, in ugotovil, da se je moja štartna točka ugreznila za 30 metrov. Kje so se metri zgubili ne vem, ker mi nikakor več ne uspe prenesti podatkov v računalnik. Prikazana hitrost teka skače med 5 in 8, ko je v resnici 6, hkrati pa mi še lep čas kaže hitrost, ko že stojim. Na začetku teka čakam pa včasih tudi 2 minuti, da ujame GPS signal.

Tudi na druge podatke se ne morem zanesti. Ob začetku teka mi je utrip hipno skakal med 140 in 220, na koncu je bil max 225, čeprav mi ga v resnici ne uspe spraviti čez 180. povprečna temperatura naj bi bila 25, čeprav je bilo blizu ničle.

Navodila so pa obupno zanič. O kakšnih zemljevidih npr. ne bi niti slutil, če ne bi bstajali forumi.

V glavnem, meni se hudo tože po nonameu za 10 EUR, ki mi je izvrstno služil par let.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA