Koci napisal/-a:Senzor GPS G3 nosim na nadlahti leve roke, tako je v navodilih in tako sem se navadil. So mi pa tam kjer sem urco kupil rekli, da lahko senzor dam tudi v nahrbtnik, žep ali torbico.
Tega še nisem prakticiral, mislim pa, da bi senzor ohranil povezavo, saj dela v gostem gozdu, pod viaduktom AC, mostovi pa tudi v hiši, ko pridem s teka je povezava ohranjena.
Mislim, da je stvar zelo dobra in se jo splača imet.
Pa lep pozdrav
Ne vem, ampak pri meni je čisto drugače. Res ure še nisem do konca spoznal, ampak zaenkrat je veliko razočaranje. GPS kao lovi pod drevjem. Jaz sem postavil senzor na okensko polico, svetila je zelena lučka (kot da lovi). Ura je kazala da tečem od 0 do 10 km na uro. Zadnjič sem šel na en malo daljši tek, in ugotovil, da se je moja štartna točka ugreznila za 30 metrov. Kje so se metri zgubili ne vem, ker mi nikakor več ne uspe prenesti podatkov v računalnik. Prikazana hitrost teka skače med 5 in 8, ko je v resnici 6, hkrati pa mi še lep čas kaže hitrost, ko že stojim. Na začetku teka čakam pa včasih tudi 2 minuti, da ujame GPS signal.
Tudi na druge podatke se ne morem zanesti. Ob začetku teka mi je utrip hipno skakal med 140 in 220, na koncu je bil max 225, čeprav mi ga v resnici ne uspe spraviti čez 180. povprečna temperatura naj bi bila 25, čeprav je bilo blizu ničle.
Navodila so pa obupno zanič. O kakšnih zemljevidih npr. ne bi niti slutil, če ne bi bstajali forumi.
V glavnem, meni se hudo tože po nonameu za 10 EUR, ki mi je izvrstno služil par let.