Nadj@ napisal/-a:CIAO
Vsej druščini se opravičujem ker jih nisem pričakala na PST, imam probleme z zdravjem a ko se pocajtam se z največjim veseljem pridružim NAJBOLJ prijetni druščini...
Smo ti preko Kustusa zaželeli čim hitrejše okrevanje in poslali velik koš zdravja. Upamo da zaleže.
Drugače pa nas je danes zjutraj pričakala megla in 8 stopinj celzija. Po ''obveznem'' ogrevanju in malo čveka smo ob 7:15 krenili na pot...Asparagus, Mojculja, Starbucks, Pajo in moja malenkost. Pajo je že kmalu po začetku izrazil željo, da bi se danes pa vendarle rad povzpel preko tistih stopnic pred Brdom. Rečeno...storjeno. No in ko smo bili že tam, smo jo potegnili še do table PST 1, se pofočkali in obrnili proti izhodišču. Še dobro, da smo to storili, saj se je izkazalo, da je na tej trasi razlika med klikanjem po zemljevidu in Garminom ravno nekje 0.5K. No, od obrata in do konca teka sem se prilagajal tempu katerega je tekla Asparagus, saj mi je zelo lagodno dihanje v prvih 9K dalo vedeti, da gremo nekoliko počasneje od ''zapovedanih'' cca. 6:45/K. Tako sva skrajšala korak, povečala kadenco, bla, bla, bla, bla...in po 18 K je bil tempo skoraj v piko točno 6:45/K...točneje 6:44.8/K. Toliko o sistematičnosti
Skratka...preživel sem izredno prijetno jutro oziroma dopoldan v odlični družbi, vmes pa sem še tako mimogrede pretekel 18K v času 2:01:27, pri tem pokuril nekaj več kot 1900 Kcal, pri povprečnem utripu 146/bpm.
Rezime...tri zaporedne vikende smo bili zelo pridni...14K, 16.5K, 18K, zato naslednji vikend sledi nekaj krajšega. Poleg tega, gredo nekateri od udeležencev na zasluženi dopust...uživajta!
Torej se beremo, slišimo...tečemo.
Kasneje prilepim še sliko ali dve...
Kustus...HVALA!!!
LP
Matjaž