prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Classix napisal/-a:No, zmenjeni smo za ob 7:00, ampak tokrat bomo upoštevali ''akademskih 15 minut'' in se malo bolj ogreli, raztegnili, poslikali...7:16 bomo pa že tekli.

LP
Matjaž

Pridem ob 7h,... samo fotkanje bi najraje prešpricala... :juhuhu:
mojculja napisal/-a:
Classix napisal/-a:No, zmenjeni smo za ob 7:00, ampak tokrat bomo upoštevali ''akademskih 15 minut'' in se malo bolj ogreli, raztegnili, poslikali...7:16 bomo pa že tekli.

LP
Matjaž

Pridem ob 7h,... samo fotkanje bi najraje prešpricala... :juhuhu:

Če že mora biti, vseeno bolje pred kot po teku :oops: .
LP

Danes sem bil utrujen od včerajšne Logarske tako da sem druščino počakal v Murglah z njimi odtekel samo do Tržaške in nazaj. A bolje kot nič no pa še za osvežitevsem poskrbel. Bilo je super sploh ko so me zagledali vsi v en glas BRAVO smo presenečeni da si prišel seveda z veseljem odvrnem No to je komanda od Classixa kaj pa čmo .
Komaj čakam novega druženja.
:laola :TF) :laola
CIAO

Vsej druščini se opravičujem ker jih nisem pričakala na PST, imam probleme z zdravjem a ko se pocajtam se z največjim veseljem pridružim NAJBOLJ prijetni druščini. Lepo se imejte.
:laola :laola :laola
Nadj@ napisal/-a:CIAO

Vsej druščini se opravičujem ker jih nisem pričakala na PST, imam probleme z zdravjem a ko se pocajtam se z največjim veseljem pridružim NAJBOLJ prijetni druščini...

Smo ti preko Kustusa zaželeli čim hitrejše okrevanje in poslali velik koš zdravja. Upamo da zaleže.
Drugače pa nas je danes zjutraj pričakala megla in 8 stopinj celzija. Po ''obveznem'' ogrevanju in malo čveka smo ob 7:15 krenili na pot...Asparagus, Mojculja, Starbucks, Pajo in moja malenkost. Pajo je že kmalu po začetku izrazil željo, da bi se danes pa vendarle rad povzpel preko tistih stopnic pred Brdom. Rečeno...storjeno. No in ko smo bili že tam, smo jo potegnili še do table PST 1, se pofočkali in obrnili proti izhodišču. Še dobro, da smo to storili, saj se je izkazalo, da je na tej trasi razlika med klikanjem po zemljevidu in Garminom ravno nekje 0.5K. No, od obrata in do konca teka sem se prilagajal tempu katerega je tekla Asparagus, saj mi je zelo lagodno dihanje v prvih 9K dalo vedeti, da gremo nekoliko počasneje od ''zapovedanih'' cca. 6:45/K. Tako sva skrajšala korak, povečala kadenco, bla, bla, bla, bla...in po 18 K je bil tempo skoraj v piko točno 6:45/K...točneje 6:44.8/K. Toliko o sistematičnosti :mrgreen:
Skratka...preživel sem izredno prijetno jutro oziroma dopoldan v odlični družbi, vmes pa sem še tako mimogrede pretekel 18K v času 2:01:27, pri tem pokuril nekaj več kot 1900 Kcal, pri povprečnem utripu 146/bpm.
Rezime...tri zaporedne vikende smo bili zelo pridni...14K, 16.5K, 18K, zato naslednji vikend sledi nekaj krajšega. Poleg tega, gredo nekateri od udeležencev na zasluženi dopust...uživajta!
Torej se beremo, slišimo...tečemo.
Kasneje prilepim še sliko ali dve...
Kustus...HVALA!!!

LP
Matjaž
Ojla,

No tudi midva z Lili sva zjutraj srečala vaša četico. (kje pa štartate?) No midva sva štartala že ob 6:20 in Kosez in sva potem še nadeljevala čez Golovc in potem še Rožnik...(to je bila pač najina ''ta dolga tura'' pred maratončkom). :drink
mazi napisal/-a:Ojla,

No tudi midva z Lili sva zjutraj srečala vaša četico. (kje pa štartate?) No midva sva štartala že ob 6:20 in Kosez in sva potem še nadeljevala čez Golovc in potem še Rožnik...(to je bila pač najina ''ta dolga tura'' pred maratončkom). :drink

Osnovna šola na Krimu. ponavadi ob 7:00h.
http://picasaweb.google.si/karoli.matic ... 8632275650
Tale tek danes je bil za mene čisto v redu. Povprečni utrip je bil vsaj za mene dober - 166. Sapa je prav tako bila še kar. Sploh mi ni žal, da sem predlagal naj začnemo ob 7:h. Meni odgovarja hlad kaj morem. Ženička je prav tako dobro tekla saj vem kako je včasih. :laola . Do Lj teka še kak krog neredimo v polžjem tempu potem pa gas in se vidimo v cilju in analizi. Kustus hvala enako ostali družbi.
Nazadnje spremenil pajo, dne 06 Sep 2009, 11:55, skupaj popravljeno 1 krat.
Classix napisal/-a: No, od obrata in do konca teka sem se prilagajal tempu katerega je tekla Asparagus, saj mi je zelo lagodno dihanje v prvih 9K dalo vedeti, da gremo nekoliko počasneje od ''zapovedanih'' cca. 6:45/K.

Tale zen tempo je bil pa danes zame še prehud, pač ni bil moj dan. Pa težko rečem, kaj je bil vzrok...še najverjetneje prehrana... že cel teden sem v glavnem na sadju in zelenjavi, pa je bilo tistih par makarončkov včeraj in pol žemljice z marmelado danes zjutraj bistveno premalo. :bum: Pa naporen teden za mano...Itak sem imela namen se prej obrnit, ampak sem v prijetni družbi to kar pozabila... Tja, do 14 km je šlo kar vredu, potem pa sem bila čist švohna, če ne bi bilo okrepčevalnice v Murglah (hvala Kustus), bi se verjetno kar na kakšno klopco ob PST-ju ulegla :lol: :lol: :lol: . Pa Kustus mi je še prevoz ponudil (še enkrat hvala), ampak sem si rekla, bom pa malo kakšno vajo iz začetka programa iz knjige Tek za začetnike ponovila...pa je šlo v stilu 2 minuti hoje, 1 minuta teka čisto ok do cilja...no, danes ste pa mene mal čakali... Takihle neumnosti si pač po dveh letih in pol teka ne bi smela privoščit :oops:, bo drugič bolje...Zdajle, ko sem se napapcala in napupcala in dobro uro v banji ležala sem čisto ok...lep dan kliče :D ...ampak ga bom verjetno kar na ležalniku na terasi s knjigo v roki preživela :wink:

Alenka, super ti je šlo :clap: (pa drugim jasno tudi), polovička letos vsekakor pade...

Nadja, čimprej se pozdravi, se vidimo ..
:laola
mojculja napisal/-a:Alenka, super ti je šlo (pa drugim jasno tudi), polovička letos vsekakor pade...

Najbrž res, če me ne ustavi kakšna težava, nekaj smole sem že imela.. :x
Danes mi je šlo bolje, kot sem mislila, da sem sposobna :D . Pričakovala sem kakšno krizo pred koncem in da me boš takrat ujela, potem pa je ni bilo.

Hvala Classixu, ker je razpisal tako ambiciozen trening, jaz bi se 18k lotila šele proti koncu meseca. Tako pa sem s to razdaljo že opravila in lahko teden ali dva tečem spet samo krajše razdalje. Potem pa upam še na kakšno generalko(ali dve) pred LM.

Ponovno se zahvaljujem vsem za družbo, par besed z vsakim od vas, pa mineta 2 uri, kot da ne bi tekel :wink: . Okrepčevalnica v Murglah je pa itak neprecenljiva. :clap:

Prosim še za podatek za dopolnitev mojega tekaškega dnevnika. Stopnice do katerih smo tekli in naselje na vrhu, ali je to Grba?

Lp

Alenka
Meni se je pa zgodilo natanko to kot zadnjič Rafu :oops: Zjutraj ob 5h sm bla že pokonc, pojedla zajtrk, pol me je pa spanec premagal in nism slišala alarma.... :( Škoda :--( Drugač mam pa tud js zadnje čase-zadnji teden neke težave z zdravjem... :( Lp vsem v moji "zenovski" tekaški skupini
Hopla konopla...opazil sem, da sem se pri pregledovanju plana treningov zakalkuliral, tako da mi krajše zenanje sledi šele naslednji vikend. Zatorej bom v soboto 12.09. ponovil vajo iz prejšnjega tedna in se iz Galjevice podal do Grbe oziroma do table POT 1 in nazaj...18K.
Ker bom iz nočne si bom najprej privoščil ene dve urice ''v mižulah'', tako da bom na zenanje krenil ob 09.00 uri. Če kdo nima kaj pametnejšega početi se mi lahko pridruži :mrgreen: . Tempo tam nekje 6:45/K.

LP
Matjaž
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 19

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA