herb elliott napisal/-a:potem pa vam res svetujem ,da iz rok snamete ure(ki nisdo navadne budilke ampak prave moderne tekaške ure) IN SE RES POSVETITE SAMO TEKU IZ UŽITKA,morda sem res komu stopil na žulj ko sem omenil teh 15 minut na 5000 m...dobro veste o čem govorim in prav radi bi nekateri tekli vsaj pod 17 minut na 5000 m....nekaj tekmovalnosti pa je v vas....sam sem tekač in vem o čem govorim..res snamite ure iz rok ,nehajte jest vitamine, obujte navadne čevlje(ne pa vsako leto tri štiri nove modele kot šminkerji)
u, mater si tečen... težko otroštvo, al?
herb elliott napisal/-a:nikogar nimam namena žalit kot sem že povedal,nekateri pa so takoj ostro štartali na moje razmišljanje(kot bi se čutili poklicani )
aha, in ti si poklican, da sodiš o tem kdo je tekač in kdo lahko kupuje dobre copate v športnih trgovinah? ddd?

kaj ti je sploh mar, da nekdo nosi dobro uro, če mu je všeč, pa magar če je to tazadn model od nase s prikazano konštalacije planetov
verjemi, da se tudi tu, na tem "levem rekreativnem" (

)forumu marsikdo najde, ki preteče razdaljo (pa ne samo 5km) s takim tempom - in prav zaradi tega ker SO TEKAČI po srcu, ne čutijo potrebe javljati se na tvoje širokoustenje.
verjemi, da noben tu ne nosi ur, ki so desetkrat dražje od moje, da noben ne študira o prehranskih dodatkih, ker bi rad tebe impresiral in prehitel, ampak zato, ker je nakaterim tak način všeč. saj ni samo vam, pravim športnikom, dovoljeno nosit pravih ur, a veš.
P.S.: bi te rada petelina, videla, kako pretečeš 500 km

pa kolk sape bi ti še potem ostalo za čivkanje