prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 bossta
.... kako je pa kej s točnostjo S625X pri izračunu razadalije/hitrosti v primerjavi z dejanskimi km/km/h oz. z GPS merilci :?: :?:

boosta
Uporabniški avatar
 GaGa
Če ima še kdo kakršnokoli željo po testiranju Forerunnerja 201, ga je možno stestirat na Poletovih treningih (torej vsak ponedeljek in sredo.
Preiskusili pa ga bodo lahko tudi udeleženci tekaškega tabora z dr. Škofom, ki bo prihodnji konec tedna v Rovinju.

Vsi člani TF-ja imajo pri nakupu Forerunnerja v podjetju Mikro 15% popust.

Lp in obilo užitkov pri teku :D :D :D
Uporabniški avatar
 zagi
Imam vprašanje glede forerunnerjev, zanima me kakšna je razlika med modeloma forrerunner 201 in 101, razen cene seveda?

Prav tako sem zasledil še modela Foretrex 201 in 101, pa me zanima če ve kdo kaj več o teh dveh modelih.

Zasledil sem jih na http://www.bike-center.biz/si/shop_cate ... cat_id=240

LP, Zagi!
Uporabniški avatar
 MihaPR
Kolikor vem je edina razlika to, da ima 201 notri akumulator, 101 pa navadne baterije.

www.garmin.com
Uporabniški avatar
 tini
MihaPR napisal/-a:Kolikor vem je edina razlika to, da ima 201 notri akumulator, 101 pa navadne baterije.

That's it!

lptini
Uporabniški avatar
 runner
MihaPR napisal/-a:Kolikor vem je edina razlika to, da ima 201 notri akumulator, 101 pa navadne baterije.

www.garmin.com

Please note: The difference between the Forerunner 201 and the Forerunner 101 is the Forerunner 101 does not have PC interface capabilities, runs on 2 AAA batteries, and has larger unit dimensions.
Uporabniški avatar
 dajnar1
zagi napisal/-a:Imam vprašanje glede forerunnerjev, zanima me kakšna je razlika med modeloma forrerunner 201 in 101, razen cene seveda?

Prav tako sem zasledil še modela Foretrex 201 in 101, pa me zanima če ve kdo kaj več o teh dveh modelih.

Zasledil sem jih na http://www.bike-center.biz/si/shop_cate ... cat_id=240

LP, Zagi!

Razlika med Forerunnerjem 101 in 201 je v tem, da ima 101 navadne baterije, 201 pa polnilne in pa priklop na PC.
Uporabniški avatar
 dajnar1
GaGa napisal/-a:Če ima še kdo kakršnokoli željo po testiranju Forerunnerja 201, ga je možno stestirat na Poletovih treningih (torej vsak ponedeljek in sredo.
Preiskusili pa ga bodo lahko tudi udeleženci tekaškega tabora z dr. Škofom, ki bo prihodnji konec tedna v Rovinju.

Vsi člani TF-ja imajo pri nakupu Forerunnerja v podjetju Mikro 15% popust.

Lp in obilo užitkov pri teku :D :D :D

Zanima me, kako ta 15% popust uveljavim ??? Menda v Mikru zahtevajo naročilnico in pa davčno številko.
Uporabniški avatar
 Staša
ero napisal/-a:
:) stestiral sem ga zelo temeljito. ne vzamem pa si časa, da bi zaključke spravil v jasno čitljivo obliko in jih objavil. bom, obljubim!

v živo pa seveda lahko naredim demonstracijo s predavanjem :)

Živ!
Tole je sicer staro že eno leto in 10 dni, ampak zame aktualno šele sedaj. Je še kdo, ki bi ga zanimala vsestranska uporaba garmina, da "zlobiramo" pri starih uporabnikih kakšno predstavitev? Mene zanima vse v povezavi z računalnikom. :oops:

LP
Uporabniški avatar
 lojzeP
Staša napisal/-a:
ero napisal/-a:
Je še kdo, ki bi ga zanimala vsestranska uporaba garmina, da "zlobiramo" pri starih uporabnikih kakšno predstavitev? Mene zanima vse v povezavi z računalnikom. :oops:

LP

Staša - iz tvojih ust v božja ušesa - mene bo začelo zanimat od jutri :idea: naprej
Uporabniški avatar
 tmp
Staša napisal/-a:

Mene zanima vse v povezavi z računalnikom. :oops:

Tudi mene bi tole zanimalo, Ero, ali lahko kaj pomagaš? Predvsem kakšen boljši software, ker tisti, ki ga dobiš na uradni strani ni bogvekaj.
Uporabniški avatar
 žure
Ola!
Tudi mene čedalje bolj interesira.
Ero, vnaprej hvala.
Uporabniški avatar
 dajnar1
Jaz sem se s to temo ukvarjal ze pred nekaj meseci, vendar nisem dobil odgovora, mogoce ga bom sedaj, ko nas je z FR 201 ze nekaj vec. Okrog softwera vem samo to, da je ta ki ga dobis na spletni strani Garmina neuporaben. Obstaja program Oziexplorer in pa neke karte, ki pa ne vem, kje jih dobis, ali pa Croguide, ki se ga sicer da kupit, vendar stane okrog 30k. Ce ima kdo kaksno elegantnejso pot do tega, naj prosim pomaga.
Uporabniški avatar
 ero
hoj,

jaz uporabljam OziExplorer in za Slovenijo poskeniran Atlas Slovenije ter za Ljubljano poskeniran načrt mesta Ljubljana. tudi za tujino se najde marsikaj že pripravljenega za Ozija.

res pa je, da shareware verzija Ozija ne omogoča resnega dela, ker ima take omejitve, da istočasno normalno delo z zemljevidi in uvoz podatkov iz Garmina nista možna.

o vsem tem bi lahko več rekli na kaki delavnici. predlagajte čas in kraj in pridem s prenosnikom. če nas bo več, pa še kak projektor in platno zrihtajte...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA