Preiskusili pa ga bodo lahko tudi udeleženci tekaškega tabora z dr. Škofom, ki bo prihodnji konec tedna v Rovinju.
Vsi člani TF-ja imajo pri nakupu Forerunnerja v podjetju Mikro 15% popust.
Lp in obilo užitkov pri teku

MihaPR napisal/-a:Kolikor vem je edina razlika to, da ima 201 notri akumulator, 101 pa navadne baterije.
www.garmin.com
zagi napisal/-a:Imam vprašanje glede forerunnerjev, zanima me kakšna je razlika med modeloma forrerunner 201 in 101, razen cene seveda?
Prav tako sem zasledil še modela Foretrex 201 in 101, pa me zanima če ve kdo kaj več o teh dveh modelih.
Zasledil sem jih na http://www.bike-center.biz/si/shop_cate ... cat_id=240
LP, Zagi!
GaGa napisal/-a:Če ima še kdo kakršnokoli željo po testiranju Forerunnerja 201, ga je možno stestirat na Poletovih treningih (torej vsak ponedeljek in sredo.
Preiskusili pa ga bodo lahko tudi udeleženci tekaškega tabora z dr. Škofom, ki bo prihodnji konec tedna v Rovinju.
Vsi člani TF-ja imajo pri nakupu Forerunnerja v podjetju Mikro 15% popust.
Lp in obilo užitkov pri teku![]()
![]()
ero napisal/-a:
stestiral sem ga zelo temeljito. ne vzamem pa si časa, da bi zaključke spravil v jasno čitljivo obliko in jih objavil. bom, obljubim!
v živo pa seveda lahko naredim demonstracijo s predavanjem
Staša napisal/-a:ero napisal/-a:
Je še kdo, ki bi ga zanimala vsestranska uporaba garmina, da "zlobiramo" pri starih uporabnikih kakšno predstavitev? Mene zanima vse v povezavi z računalnikom.![]()
LP
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA