za naju z maco je bil to premierni in sva se temu primerno tudi opravili, kiklca rules

šli sva na počasi (BerlinGardaPress), obe ugotovili, da celo znava še zašnirat superge, o teku bi se dalo pa diskutirat

glede na moje fizične nesposobnosti sva menda prvič letos sploh skup tekli in po pravici povedano mi je pasalo, sva se uspeli načvekat skor v nulo, ostalo bova pa naslednjič not prinesli

doma sem se nalila z vodo, da je vaga tla tisto 6ko spredaj dat (
ma kaj, ko sem se glih oklestila, bad timing in več sreče prihodnjič 
na svoje

sem videla, da zna MatjazV res iti tudi počasi (no, je šel danes glišno na full)

luštno je bilo videt posadko iz Berlina, še bolj lušno je bilo prejemat čestitke (hvala vsem skupaj še enkrat, pa ne pozabit čestitat še kdaj drugič)
grba spet raste, jo bo moral Radolca priti odžagat 
no, da ne pozabim;
mama Radolca, pehtranka je bila krasna, ne vem, kako ste zvedeli, da je to moja najljubša potica; ostalo je bilo tudi njami

Aleš&family, kapo dol za očitno še en ultrasuper speljan Fotrov tek, pa za dolg jezik, super večer v celoti, no pa plesoče punce, kako so se vrtele v tistem mini prostoru, jaz bi bila zdaj sigurno že v gipsu

fajn vas je bilo videt, vse po vrsti, še posebej navezo iz bolj vzhodnih krajev

hvala nani, sem skoraj končala v solzah, hvala Alji, rožca je zalita, hvala ZdravkuC za nekaj, kar mi je rekel, sem že spet ene 3 metre nad tlemi, hvala Lauferju, ker me je rešil iz nemogoče situacije, pa...

firtoh pa itak zakon, bo pasal k opravi za krompirjev izziv

aja, pa Rosi64 je bil tako prijazen, da je igral taksi službo.