Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Tudi jaz navdušen in hvaležen za odlično organizacijo in prijaznost, za prvič sem tekel kar v redu, prevzetnost, da sem si za 'motiv' vzel Radolco, sem pa tudi pošteno plačal, ko se mi je v nasprotju s pričakovanji čudno oddaljeval.
Vesel sem, koliko prijaznih ljudi mi je bilo spoznati ob teku.
Analize žal nismo zmogli, predure in podobne nujnosti.
Po dolgem, dolgem... času sem spet začel teči. Morem priznati, da je ta Fotrov tek res nekaj posebnega. Resnici na ljubo, sem bolj samotarski tip tekača in se ne udeležujem tekmovanj. Sem pa zelo vesel, da sem včeraj prišel v Brdo (kljub zastojem na cesti). Vzdušje, ki je vladalo me je še najbolj spominjalo na druženje prijateljev. Vsi so bili sproščeni in veseli. Pohvala in čestitke organizatorju in vsem, ki ste sodelovali. Pa, da ne pozabim super prigrizki (pecivo-njam,njam..) in razni napitki.
Ja, kaj naj rečem.
Super je bilo in ni mi žal tistih dolgih kilometrov, ki smo jih naredili do Brda. :driver:
Bila sem prvič na tem teku, vendar zagotovo ne zadnjič. :)
Fotru hvala, da si je ta tek izmislil, Alešu in njegovim hvala za trud in odlično organizacijo. :clap:
Zelo sem uživala ob Aleševem pripovedovanju. Ne moreš verjet, česa je človek vsega zmožen naredit če ima železno voljo in zadan določen cilj. Aleš, :cast1:
Spoznala sem ogromno TF-jevcev (?). Fajn družba, res!
Hvala mojim sovozačem za zabavo med vožnjo :wink: (jaz sem bolj poslušala), tudi kakšno modrost ZdravkaC si bom zapomnila.
Ja, ko so že skorajda vsi odšli smo se pač tudi mi spokali proti Štajerski in Prlekiji, čeprav nismo imeli nič kaj ekstra domotožja. :mrgreen: No, domov smo prispeli danes. To se mi menda še ni zgodilo, da bi prišla z teka (domačega) domov drug dan! :wink:
V glavnem smo se že zmenili za drugo leto, da set pridemo v takšni navezi. Celo šoferja smo že določili!
Hvala vsem za družbo!

Diplome in firtuhi so pri meni v avtu, če me povabita na kak trening na Ptuj, vama jih pripeljem) :wink:
Aleš in Mitjas, nič se še nista javljala. A bo možno kje vidt kakšne rezultate ?
Ojla,
tudi jaz sem včeraj tekla prvič, bilo je super, TF-jevci ste res dobra družba, tako zelo, da sem se vam kar pridružila, pa Aleš je tudi kriv, da sem se. En lep pozdrav vsem, še posebej Radolci in Marjanu.
:laola
Ne Mitja kregat, jaz sem tolk časa rabil, da sem prišel s fitnesa, v službi opravil najnujnejše. No rezultati so tule:

Slika
Slika
Slika

Ja prav vesel sem, da vam je bilo všeč. Veliko je naredilo tudi prelepo vreme, pa tudi štartersko-zapisnikarska trojica se je že kr dobro upeljala. In velika zahvala gre Tomažu, ki je kr sam prevzel merjenje..In Gorazdu, ki je vskočil zadnji trenutek z okrepčevalnico na polovici. Pa Erotu, ki je priznanja uredil.

In vsem vam, ki ste tko prijazno, odprtega srca sprejeli malo drugačno, družinsko prireditev. Kljub menjavi športa zagotavljam, da bo prireditev tudi prihodnje leto..
spela* napisal/-a:sicer nisem preveč zadovoljna.
He, he, saj je pod uro dober dosežek... Če ciljaš na 21k okoli dve uri.
spela* napisal/-a:Ker se "presenetljivo" ( :roll: ) moj konkurent na startu ni prikazal, čeprav me je sam izzval na dvoboj
Zaenkrat ne posedujem helikopterja in če bi hotel priti na štart bo tisti uri, ki si si jo zamislila, bi ga rabil. Sploh ker sem pričakoval malo več koordinacije. Zlasti zaradi določenih polmaratonskih pogovorov... :wink:
spela* napisal/-a:Pozdravljanje tekačev, ki so tekli nasproti, tudi vzame nekaj malega časa
Saj ni potrebe za ustavljanjem in rokovanjem... Fraze, ki v današnji tajkunsko postranzicijski družbi znova prihajajo v veljavo:" Poljubljam roko, priklon, (pol)cilinder dol in gor, kako gre gospe mami, gardedami in gos_podični?", pač izpustiš....
spela* napisal/-a:noga me še vedno malo boli (čeprav gre na bolje)
Je, je, tut tebe je zadelo... Pretiravanje s tekcanjem...
spela* napisal/-a:takoj iz službe sem šla, pa
Tja kličejo razni gnjavatorji, k ihočejo direktno v eter in pijejo kri ter cefrajo živce... Mar bi počakala kako urico, spila kaj za živce, in bi se lepo udarila na protokolarnem polju.
Tako hektično pa res nisem hotel siliti v reko pločevine migrirajočih homoavtomobilusov, kjer pride povprečno na štiri kolesa in pet sedežev ena oseba...

Tako smo zamudili oblite debele in tanke... In nismo se osramotili tekaje...
Včeraj sem bil na teku prvič, v prihodje pa se bom trudil, da ne zamudim nobenega. Vsa pohvala Alešu in vse, ki so mu pomagali. Dogajanje v cilju pa bi sodilo v rubriko kulinarični kotiček :clap: . Analiza pa ni bila za zamudit. Skratka vrhunsko. :laola
Še malo statistike, če sem pravilno preštel po slikci:

Vseh udeležencev včeraj: 120
Od tega 37 žensk
in 83 moških
:arrow: za naju z maco je bil to premierni in sva se temu primerno tudi opravili, kiklca rules
:arrow: šli sva na počasi (BerlinGardaPress), obe ugotovili, da celo znava še zašnirat superge, o teku bi se dalo pa diskutirat
:arrow: glede na moje fizične nesposobnosti sva menda prvič letos sploh skup tekli in po pravici povedano mi je pasalo, sva se uspeli načvekat skor v nulo, ostalo bova pa naslednjič not prinesli
:arrow: doma sem se nalila z vodo, da je vaga tla tisto 6ko spredaj dat (ma kaj, ko sem se glih oklestila, bad timing in več sreče prihodnjič
:arrow: na svoje :shock: sem videla, da zna MatjazV res iti tudi počasi (no, je šel danes glišno na full)
:arrow: luštno je bilo videt posadko iz Berlina, še bolj lušno je bilo prejemat čestitke (hvala vsem skupaj še enkrat, pa ne pozabit čestitat še kdaj drugič)grba spet raste, jo bo moral Radolca priti odžagat
:arrow: no, da ne pozabim; mama Radolca, pehtranka je bila krasna, ne vem, kako ste zvedeli, da je to moja najljubša potica; ostalo je bilo tudi njami
:arrow: Aleš&family, kapo dol za očitno še en ultrasuper speljan Fotrov tek, pa za dolg jezik, super večer v celoti, no pa plesoče punce, kako so se vrtele v tistem mini prostoru, jaz bi bila zdaj sigurno že v gipsu
:arrow: fajn vas je bilo videt, vse po vrsti, še posebej navezo iz bolj vzhodnih krajev
:arrow: hvala nani, sem skoraj končala v solzah, hvala Alji, rožca je zalita, hvala ZdravkuC za nekaj, kar mi je rekel, sem že spet ene 3 metre nad tlemi, hvala Lauferju, ker me je rešil iz nemogoče situacije, pa...
:arrow: firtoh pa itak zakon, bo pasal k opravi za krompirjev izziv :--
:arrow: aja, pa Rosi64 je bil tako prijazen, da je igral taksi službo.
Hvala Alešu in njegovi družini ter tudi vsem, ki so sodelovali pri organizacijio tega teka, svoj delež pa smo k vzdušju prispevali tudi vsi, ki smo bolj ali manj hitro opravili z tradicionalnim ovalom, ki se je nadaljeval v Brunarici v obliki AlaLize.
Kljub prometnim zastojem je štart uspel nekaj minut čez šesto in to na prijazno opozorilo štarterja, ki je ponudil obe smeri teka, izbral sem družabno kontra običajno smer. Tako sem velik del druženja opravil tudi na progi in dosegel soliden čas, sploh ko je bil še nekoliko uravnotežen. Samo še ponder za leta fali, pa bi se prebil popolnoma v ospredje. :lol: :rol: .
No ja za blizino medalj bo delo na indeksu premalo, bo treba tudi še hitreje tečt.
Osrednji del prireditve - Brunarica je tako in tako zakon. Odlična družba (krasni ste (smo)res). Od Malija do predpasnika pa sem se ves čas odlično zabaval. Pa tudi prej in kasneje. Poseban :cast: pa štajerski navezi, za prihod in vztrajnost.
Pozdravljeni,

Z boljšo polovico se zahvaljujeva za dobro organizirano prireditev. Na žalost nama družinske obveznosti niso dopuščale udeležbe na analizi, ampak tudi te obveznosti bodo počasi odrasle. Vsekakor še prideva.

P.S.
Ker nisem bil na analizi me samo zanima kako se izračuna ut. indeks

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA