področje za sporočila o ugodnih nakupih
tekaške (in druge) opreme, o popustih, akcijah, ...

Moderator: jkarmen

Loni napisal/-a:
Biz napisal/-a:Na Brdu so bile 40 ojrov.

Smo jih dobili tudi že ceneje :wink:
Zdaj pa res ne vem več, a je novi roza odtenek namenjen moškim ali ženskam? Po Berlinu in včerajšnji Nabrežini :shock:

Sicer pa res ne vem, zakaj so tolko dražje od drugih kompresijskih nogavic. Še vedno so to samo nogavice... Za malo več dobiš že kompresijske pajkice do gležnjev od 2xu (seveda iz anglije). So res tolko boljše od drugih?
Enkrat probaj na eni nogi CEPko in na drugi eno drugo znamko, razliko boš občutil, sem imela to priliko na Dunaju. Kar se pa 2xU tiče, smo si v Berlinu priskrbeli regeneracijske štunfe brez stopalk, cena ni kaj občutno nižja, obnesejo se pa super.
se eno subjektivno mnenje o cepkah

nosim 3 razlicne znamke navadnih kompresijskih nogavic (ki jih kupis v lekarni, itd) skoraj vsakodnevno , imam tudi Cep-ke. kupil sem jih, ker mi je v navadnih "drselo" in so lezle dol pri dolgotrajnem teku ipd. dokler nisem nasel enih s katerimi teh problemov nimam.

Cep-ke so kvalitetne ampak se da najti navadne kompr. 2-3x ceneje z istim ucinkom. ucinek "merjen" samo na podlagi obcutka :D
pajo napisal/-a:Baje, da bodo v TS na Čopovi od Asicsa. Samo prosim ne dobesedno držati za besedo. Sem samo kao slišal.

Najnovejša novica se glasi, da Asics kar nekako ne dospe, zato bodo vmes tržili kar originalne cepke. Tudi sam se še zmrdujem nad ceno in vozim na kompresijskih najkicah, dokler nas usoda ne loči.
Vau, Tatjana, hvala!
Jaz sem jih snel v TSju, zadnja para sta imela ceno še v tolarjih... (ki je znesla 18 €).
In še malo reklame za drago konkurenco: cep pošilja na trg 'brezstopalnike'. Moram preračunati, če 30€ odtehta rabo vseh nogavic, ki sem jih nabral čez leta in zdaj mrtvo ležijo, medtem ko vlečem gor dokolenke.
Hm, cepke se kupi glede na velikost obutve in obseg meč. Pri meni je vsako od teh dveh v svoji kategoriji. Če kupim glede na stopalo, bo slaba kompresija, če pa za meča, bodo prekratke. Zato bi te nogometne prišle kar prav - regulacija samo glede na meča. Kje pa se jih dobi? V TS jih ni.
Biz napisal/-a:Hm, cepke se kupi glede na velikost obutve in obseg meč. Pri meni je vsako od teh dveh v svoji kategoriji. Če kupim glede na stopalo, bo slaba kompresija, če pa za meča, bodo prekratke. Zato bi te nogometne prišle kar prav - regulacija samo glede na meča. Kje pa se jih dobi? V TS jih ni

No tudi sam imam takšen problem, čeprav po mojem (cepk nisem imel še niti enkrat obutih) kakšen centimeter ali dva ne igrata tako bistvene vloge. Meča boš morda še ojačal velikost stopala pa se ti ne bo povečala zato se bom sam osredotočil na velikost stopala . Fino pa bi bilo če bi lahko te nogavice kje probal. So namreč predrage da bi kupovali kar tako na oko. A kdo ve, če se jih da kje probat in kako ste vi reševali to nesorazmerje meča-stopala?
wawer napisal/-a:
Biz napisal/-a:Hm, cepke se kupi glede na velikost obutve in obseg meč. Pri meni je vsako od teh dveh v svoji kategoriji. Če kupim glede na stopalo, bo slaba kompresija, če pa za meča, bodo prekratke. Zato bi te nogometne prišle kar prav - regulacija samo glede na meča. Kje pa se jih dobi? V TS jih ni

No tudi sam imam takšen problem, čeprav po mojem (cepk nisem imel še niti enkrat obutih) kakšen centimeter ali dva ne igrata tako bistvene vloge. Meča boš morda še ojačal velikost stopala pa se ti ne bo povečala zato se bom sam osredotočil na velikost stopala . Fino pa bi bilo če bi lahko te nogavice kje probal. So namreč predrage da bi kupovali kar tako na oko. A kdo ve, če se jih da kje probat in kako ste vi reševali to nesorazmerje meča-stopala?

Pozdrav!
Cep nogavice se kupuje po velikosti noge in obseg meč in se izbere najbolj idealno kombinecijo. Lahko jih probaš pri nas v TOMAS SPORTU na Čopovi. Popusta za TF člane pa je 10%. Trenutno pa so na volju tudi ASICSove

lep pozdrav
:wink: miciM
TS ČOPOVA

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA