prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Sprememba načrta...jutri 17.10.ob 09.30 uri z @ Pajo-m štartava na standardni lokaciji na Galjevici. V rahlem drncu jo bova odštrunfala približno do poštnega centra v Murglah in nazaj...14 K.
Pajo se mi je zjutraj javil po telefonu z polnim nosom in vnetim grlom. Ko gre kaj narobe...gre narobe. Nekaj minut pred tem mi je totalno kapituliral čarunalnik...''mamaplata'' je rekla...dijo!!!
V rahli jezi inu isto takem drncu sem odštrunfal do Tržaške in nazaj. 16 K v dobri uri in tričetrt...tempo 6:40/K...lušten trening.

LP
Matjaž
kustus napisal/-a:LP

Tudi midva na Savo jutri, Uživajte tokrat brez naju. ŽAL.

Tudi jaz grem jutri ob Savi, morda tudi proti Savi, samo 35 km nizvodno od vas :D .

Dobro tecite.
pajo napisal/-a:Ata PST-ja baje počiva...

To so zgolj natolcevanja, nepreverjene informacije, namigovanja...Privoščil sem si le podaljšan vikend, kot posledico krvodajalske akcije (in posledično hudo uspešnega nadomeščanja izgubljene tekočine :drink ), katere sem se udeležil v petek. Čez vikend bom migal...v nedeljo ob 09:00 se bom zagnal iz Galjevice do Tržaške in nazaj. Tempo...zen.

LP
Matjaž
Classix, Pajo,

Super za tole aktivnost na forumu, in čestitke za uspešno organizacijo novega rednega tekaškega druženja! :clap:

Ali lahko prosim napišeš(ta) na prvo stran pravila - kdaj in kje je trasa in zbor? Jaz bi potem ta tek vnesel v Tradicionalne treninge TF, da se bo vedelo, kam recimo v nedeljo zjutraj namesto v bife :)

Hvala!
pegaz napisal/-a:Classix, Pajo,

Super za tole aktivnost na forumu, in čestitke za uspešno organizacijo novega rednega tekaškega druženja! :clap:

Ali lahko prosim napišeš(ta) na prvo stran pravila - kdaj in kje je trasa in zbor? Jaz bi potem ta tek vnesel v Tradicionalne treninge TF, da se bo vedelo, kam recimo v nedeljo zjutraj namesto v bife :)

Hvala!

Aha...torej...bom kar tukaj zapisal pravila (čeprav jih skoraj ni), potem pa naj vaše visočanstvo to prestavi kamor sodi:

Vikend zen druženja TF
Kje: Parkirišče pri športni dvorani Krim na Galjevici in nato na PST.
Kdaj: Sobota ali nedelja zjutraj ali dopoldan (vedno objavljeno na TF forumu).
Kontaktne osebe: Classix, Pajo...
Opombe: Ker je zaključek teka na istem mestu kot začetek, se za razdaljo dogovorimo. Tempo...zen, oziroma prilagodimo se najpočasnejšemu.

LP
Matjaž
pegaz napisal/-a:Classix, Pajo,

Hvala!

Ma kaka pravila. Bistvo vsega je samo tek. In to PST-ju kjer koli. Načeloma pa vedno od Rudnika potem pa kamor pridemo. Držimo se edino točne ure začetka. Da se ne čaka do ne vem kdaj. Nimaš lepšega ko se spomladi ali jeseni vzdigujejo meglice po progi (poglej si slike). Če v teh časih nimaš nekaj kar te razbremeni vseh skrbi in težav... Tek je idealen vsaj za mene. Smo bolj počasni ker pač uživamo tako in drugače. Nas je pa kar nekaj standardnih udeležencev. Ne branimo se tudi novih. Pač ne bomo nikoli tako hitri kot Zajc,Vencelj,Uroš,Vetrh v laseh in podobni. Tekli pa bomo a ne Clasixs še vedno?
Je tole eno prijetno druženje vsaj za mene.
Tradicionalni trening TF ? Ej sicer bolj za 1x za polže a ne ampak sliši se pa dobro. Lahko uvrstiš ni panike mogoče pa še kak nov pride po pomoti.
Palmanova nama je pobrala družbo. In ker naju to ne moti sva pač šla sama. In se nisva izgubila. :D 14,33km bolj kot ne sem Clasixa oviral bilo pa je prijetno tako,da... Akcijo kmalu ponovimo - še letos.
pajo napisal/-a:Ma kaka pravila. Bistvo vsega je samo tek. In to PST-ju kjer koli. Načeloma pa vedno od Rudnika potem pa kamor pridemo. Držimo se edino točne ure začetka. Da se ne čaka do ne vem kdaj. Nimaš lepšega ko se spomladi ali jeseni vzdigujejo meglice po progi (poglej si slike). Če v teh časih nimaš nekaj kar te razbremeni vseh skrbi in težav... Tek je idealen vsaj za mene. Smo bolj počasni ker pač uživamo tako in drugače. Nas je pa kar nekaj standardnih udeležencev. Ne branimo se tudi novih. Pač ne bomo nikoli tako hitri kot Zajc,Vencelj,Uroš,Vetrh v laseh in podobni. Tekli pa bomo a ne Clasixs še vedno?
Je tole eno prijetno druženje vsaj za mene.
Tradicionalni trening TF ? Ej sicer bolj za 1x za polže a ne ampak sliši se pa dobro. Lahko uvrstiš ni panike mogoče pa še kak nov pride po pomoti.

:cast:

mimogrede sem upal da vaju danes srečam pa smo se očitno zgrešili :(

Lp

Uroš
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 19

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA