- 13 Okt 2009, 10:23
Hočeš rečt, po mojem domačem teritoriju.
Miganje je naravni antidepresiv.
kustus napisal/-a:LP
Tudi midva na Savo jutri, Uživajte tokrat brez naju. ŽAL.
pajo napisal/-a:Ata PST-ja baje počiva...
pegaz napisal/-a:Classix, Pajo,
Super za tole aktivnost na forumu, in čestitke za uspešno organizacijo novega rednega tekaškega druženja!![]()
Ali lahko prosim napišeš(ta) na prvo stran pravila - kdaj in kje je trasa in zbor? Jaz bi potem ta tek vnesel v Tradicionalne treninge TF, da se bo vedelo, kam recimo v nedeljo zjutraj namesto v bife
Hvala!
pegaz napisal/-a:Classix, Pajo,
Super za tole aktivnost na forumu, in čestitke za uspešno organizacijo novega rednega tekaškega druženja!![]()
Ali lahko prosim napišeš(ta) na prvo stran pravila - kdaj in kje je trasa in zbor? Jaz bi potem ta tek vnesel v Tradicionalne treninge TF, da se bo vedelo, kam recimo v nedeljo zjutraj namesto v bife
Hvala!
pajo napisal/-a:Ma kaka pravila. Bistvo vsega je samo tek. In to PST-ju kjer koli. Načeloma pa vedno od Rudnika potem pa kamor pridemo. Držimo se edino točne ure začetka. Da se ne čaka do ne vem kdaj. Nimaš lepšega ko se spomladi ali jeseni vzdigujejo meglice po progi (poglej si slike). Če v teh časih nimaš nekaj kar te razbremeni vseh skrbi in težav... Tek je idealen vsaj za mene. Smo bolj počasni ker pač uživamo tako in drugače. Nas je pa kar nekaj standardnih udeležencev. Ne branimo se tudi novih. Pač ne bomo nikoli tako hitri kot Zajc,Vencelj,Uroš,Vetrh v laseh in podobni. Tekli pa bomo a ne Clasixs še vedno?
Je tole eno prijetno druženje vsaj za mene.
Tradicionalni trening TF ? Ej sicer bolj za 1x za polže a ne ampak sliši se pa dobro. Lahko uvrstiš ni panike mogoče pa še kak nov pride po pomoti.
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA