Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Ali se vam zdi smiselno, da pred tekmovanjem naredimo še krog za ogrevanje?

Da
22
34%
Ne
26
40%
Vseeno
17
26%
Štefan ...Marjan

Kakšen krog bo namenjen tudi za vaju......pozdravita se čim prej...hvala za želje, mislim, da lahko tako odgovorim tudi v imenu drugih tekačic in tekačev. :wink: :laola
Ešče ešče malo pa de letelo :mrgreen:

Ok bom tudi jaz počasi čtartal, spakirano mam kot da bi šel na počitnice :mrgreen: , Vreme tolko glej da si porihtal vreme če ne te bom cel čas lovil v krogih :twisted: :lol:

Vsem ostalim pa se vidimo v kratkem...
Uporabniški avatar
 natasa
Štefan in Marjan upam, da bo zdravje kmalu bolje ...v kroženju pa bomo mislili tudi na vaju.

Zdaj pa še počakava na Lenčimobil in se vidimo :D !

:wink:
Štefan, vem kaj pomeni si zastaviti cilj in zanj trmasto garati, na koncu pa se ti zaradi od tebe neodvisnih okoliščin vse skupaj sesuje! Pred leti sem pripravljal tekmo na 100km (v hoji, prvič po dolgih letih so v Bergamu spet organizirali Državno Prvenstvo na tej razdalji). Tedensko sem prehodil do 180 km s treningi tudi do 70 Km (zjutraj me je na kraško planoto peljala mati in me popoldan prišla ponj žena). Bil sem v odlični formi (v treningih sem na 50 Km šel tudi v 4.42' -v hoji seveda) in imel sem celo možnost za dosego članskega državnega (italijanskega) rekorda, le 2 dni pred tekmo pa me je pričelo grabsti po trebuhu, čez noč me je prikovalo na WC in dobil sem trebušno gripo. Naslednji dan sem komaj še stal pokonci in vsi moji načrti so šli po vodi! To pa me ni potrlo (seveda prvi trenutek se ti sesuje svet), takoj sem si napravil nov program za naslednjo sezono, ko mi je pa le uspelo biti na startu in dokončati nalogo! Zdaj ne misli, kaj si danes izgubil ampak kaj boš naslednjo sezono pridobil! Želim Ti hitro okrevanje (pa brez hitet na trening, preden si se zagotovo pozdravil in okrepil!) in upam, da se vidimo v soboto, 21.t.m. v Šempetru na Občnem zboru in druženju ZAVS-a!
Pozdrav s Primorske. :laola
 marjan
Vroče informacije s terena :D

Loni pravi, da je bilo super, zdaj se pa mastijo in sladkajo (no saj si so zaslužili :wink: ) Vreme je bilo v redu, tako da so zadovoljni.

Čestitke vsem z moje strani :laola ,
Marjan
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA