Oj,
mi je mož ravno ob jutranji kavi povedal, da je na TF-ju tema o kiklah, in sem se takoj morala registrirat. Torej, kikla je zakon! sploh ni neudobna, kot nekateri mislijo. narejena je iz dry-fit/mesh tekaških materialov ki dihajo. opleta pa nič, ker je ravno prave dolžine, pa kikla je našita na hlače, tako da nikamor ne leze in se ne premika. Torej med samim tekom tudi ne moti. Na spletni strani skirtsports.com boste videle 4 različne modele:
- maraton girl (takšna z 'vgrajenimi' normalnimi hlačkami za 'perfektne')
- gymgirl ultra (to je tista za nas, ki imamo problemzone, ker res skrije oranže in polštre in vse ostalo, kar ste tekačice omenjale kot problem) - za razliko od maraton girl ima ta kikla "pod kiklo" triko, ki sega ravno do roba krila, cca. 12cm. ker pa ima na spodnjem robu hlač lepilni trak, hlače ne zdrsavajo
- tekaška kikla s 3/4 hlačami (capri) - tukaj si lahko omislite kako seksi varianto s potiskanim trikojem ali giftno barvo kikle (odvisno od lokacije teka

)
- pa tiste dolge leginske na boot cut s kiklo
Pa da ne pozabim: pas je nizek, pod popkom!!! je še bolj seksi, če imate 6pack in kakšen piercing
Glede na to, da tudi teče debata o tem, kdo si je to kiklo izmislil, pri SKirtsports je to bila Nicole deBoom, nekdanja svetovna prvakinja v Ironmanu, ki jo je zmotilo, da na tekmah ne more poudariti svoje ženskosti, pa si je izmislila kiklo in z njo prvič zmagala na Ironmanu Wisconsin mislim da pred 5 leti...
Zadnjih nekaj mesecev si je mogoče kikle naročit direkt iz Amerike tudi v SLO, lani še ni šlo. Je pa kar drago, sem zadnjič za 3 artikle plačala 50 USD poštnine... je pa prišlo v 3 dnevih, pa še poštarja od DHL-a sem lovila po Mariboru, ker me ni bilo doma, ko je prišel, jaz pa sem absolutno MORALA imeti tisto kiklo v nedeljo....
Skratka: KIKLA RULES!