Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
maca napisal/-a: ...je en toti dober material, ...

Kakšne posledice pusti to, če se pelješ čez Maribor :D

Da bi vido, če je toti material res dobri, bi pa menda kero pokasiro zraven, saj na Sladkih& je bilo pa kiklovja kolko češ, čuj. Pa kake farbe so špilale :wink:
Tote naše kiklce niso kar tako.
Res ste se dobro odrezale, zgledalo je kot tekma v tekmi :lol:
Uporabniški avatar
 Loni
raziskovalec napisal/-a:Ko me je nazadnje nažgala ena v kiklci (pravzaprav modri oblekci) na desetki, sem ji pač skušal slediti dokler je šlo. Če ne bi bila v kiklci bi jo prav gotovo še prehitel. :lol: :heart

Ma je res sekala :wink:

ZdravkoC napisal/-a:Pa kake farbe so špilale :wink:
Tote naše kiklce niso kar tako.

Pa še doma sem pozabila uno z ganirčki (made by maca :cast: ), prav mi bodi, pridem drugo leto na popravni izpit.
Uporabniški avatar
 maca
ma so kiklce tudi laufale, ne samo šminkirale,
kenede

ZdravkoC napisal/-a:
maca napisal/-a: ...je en toti dober material, ...

Kakšne posledice pusti to, če se pelješ čez Maribor :D

a ja, malo že mešam narečja :--

Loni napisal/-a:Pa še doma sem pozabila uno z ganirčki (made by maca :cast: ), prav mi bodi, pridem drugo leto na popravni izpit.

Veš kaj Loni, za toto pozabljivost se boš pa morala oddolžiti :--
Uporabniški avatar
 Loni
maca napisal/-a:
Loni napisal/-a:Pa še doma sem pozabila uno z ganirčki (made by maca :cast: ), prav mi bodi, pridem drugo leto na popravni izpit.

Veš kaj Loni, za toto pozabljivost se boš pa morala oddolžiti :--

Samo ne rečt, da bom morala 12 ur krožit, drugo si lahko vse zmisliš. :wink:
Oj,
mi je mož ravno ob jutranji kavi povedal, da je na TF-ju tema o kiklah, in sem se takoj morala registrirat. Torej, kikla je zakon! sploh ni neudobna, kot nekateri mislijo. narejena je iz dry-fit/mesh tekaških materialov ki dihajo. opleta pa nič, ker je ravno prave dolžine, pa kikla je našita na hlače, tako da nikamor ne leze in se ne premika. Torej med samim tekom tudi ne moti. Na spletni strani skirtsports.com boste videle 4 različne modele:
- maraton girl (takšna z 'vgrajenimi' normalnimi hlačkami za 'perfektne')
- gymgirl ultra (to je tista za nas, ki imamo problemzone, ker res skrije oranže in polštre in vse ostalo, kar ste tekačice omenjale kot problem) - za razliko od maraton girl ima ta kikla "pod kiklo" triko, ki sega ravno do roba krila, cca. 12cm. ker pa ima na spodnjem robu hlač lepilni trak, hlače ne zdrsavajo
- tekaška kikla s 3/4 hlačami (capri) - tukaj si lahko omislite kako seksi varianto s potiskanim trikojem ali giftno barvo kikle (odvisno od lokacije teka :D )
- pa tiste dolge leginske na boot cut s kiklo
Pa da ne pozabim: pas je nizek, pod popkom!!! je še bolj seksi, če imate 6pack in kakšen piercing :D
Glede na to, da tudi teče debata o tem, kdo si je to kiklo izmislil, pri SKirtsports je to bila Nicole deBoom, nekdanja svetovna prvakinja v Ironmanu, ki jo je zmotilo, da na tekmah ne more poudariti svoje ženskosti, pa si je izmislila kiklo in z njo prvič zmagala na Ironmanu Wisconsin mislim da pred 5 leti...
Zadnjih nekaj mesecev si je mogoče kikle naročit direkt iz Amerike tudi v SLO, lani še ni šlo. Je pa kar drago, sem zadnjič za 3 artikle plačala 50 USD poštnine... je pa prišlo v 3 dnevih, pa še poštarja od DHL-a sem lovila po Mariboru, ker me ni bilo doma, ko je prišel, jaz pa sem absolutno MORALA imeti tisto kiklo v nedeljo....
Skratka: KIKLA RULES!
Res je, Loni. Taboljše stvari in barve kar hitro zmanjkajo. je treba kar redno gor gledat, ko pridejo novi modeli. jaz sem naročena na njihov Newsletter, pa so imeli pred nekaj tedni akcijo: za nakup v višini 75 dolarjev si dobil zastonj tiste dolge pajkice s kiklo, v vrednosti 90USD. Pa je bil tak naval, da je 'darilna zaloga' pošla v dveh urah, ker so ženske kupovale kot nore.... jaz sem šla na splet šele zvečer, ker prej nisem utegnila, in je bilo že TOO LATE. bomo pač morale počakati na novo pomladansko kolekcijo in potem takoj zagrabit.
Rollback napisal/-a:Glede na to, da zdaj zbiram naročila za naše punce, objavljam še tukaj, v kolikor je kakšna kandidatka :D

detajli na http://www.vitezi.net/forum/viewtopic.php?t=1345

ps. eno sem si omislil tudi sam, čakam na primeren trenutek da jo preizkusim :mrgreen:

Ker je zunaj ravno tako prijetno vreme, mi je prišlo na misel, da bi vas še enkrat pobaral, če je še kaka vrla kandidatka (ali kandidat), ki se ji (mu) cedijo sline po tekaški kiklci (znamka runningskirts)

zaenkrat imam sedem kandidatk (in enega kandidata), zelo ugodno ceno lahko dobim ob 15 naročenih kosih. Če te mika, kar na plan :wink: (detajli na ZS)
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 23

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA