Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 ugor
ajdica napisal/-a:Jaz bom pa tak rekla- ZELOOO cenim naštete oz. njihove dosežke...ko berem o pretečenih 100km in podobno, se samo čudim kako so oz. ste to sposobni. Že tisti, ki pretečete 42km ste zame pravi navdih, ker se je meni že mojih 21km na LM zdel celi dosežek....in ravno o tem bi še rada nekaj napisala.
Cenimi ekstremiste, ker so oz. ste sposobni takih podvigov, hkrati pa niti malo manj ne cenim tisti, ki so prav tako na forumu, pa pretečejo 3km na dan.
Sama sem pred svojo "kariero" teka bila bolj "kafana-liga", nisem pretekla niti enega km brez da bi skoraj umrla vmes :) pa me je zagrablo, spremenila sem način življenja in zdaj sem ena "izmed vas". Noooro sem ponosna na vsak kilometer, ki sem ga in ki ga pretečem. Ker sem s tem šla čez tisto, kar sem včasih bila. Tako kot verjetno marsikdo tukaj med nami.
Ultra dosežki so zato, po mojem mnenju, med nami zelo relativni. Ultra sem zato ponosna na ekstremiste, ultra sem ponosna na svojga atija, ki je letos pretekel 10ko na LM, potrem ko je "premagal" infarkt, ultra sem ponosna na tiste,ki so se spravili tečt, ker bi radi izgubili kakšno kilo in so premagali tremo, pa se z veliko ritko spravili tečt po ulicah, pa na tiste, ki namesto, da zjutraj sedijo na kavici, tečejo okrog. Pa na sebe. NA VSE! :laola

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Meni je bil pa všeč intervju z našim ultra plavalcem Strelom v Žurnalu. Lepo je bilo moč razbrati med vrsticami, da Slovenec ni srečen, če uspe drugemu Slovencu, ali kot reče Bof Slovenceljnu.
Slovenija je polna ekstremistov. Verjetno bolj kot ves svet. Na to bi lahko bili ponosni. Marljivost in vztrajnost ali garanje in trma sta odlika našega naroda. Tudi na TF je veliko takšnih. Zelo veliko. Ne vem, česa bi se morali sramovati. Vsak je začel s tremi kilomeri in vsakogar spoštujmo. Vsak pa ni stopil v drugi nivo, ko dela glava to, česar telo že zdavnaj več ne bi. Pa še in še ...

Upam, da boste fajn popljuvali mojo misel :-- pa ne se sekirat zraven :D
Uporabniški avatar
 ris9
Ravno zato pa je v Sloveniji toliko ekstremistov, ker smo en drugemu "fouš" in se hočemo tudi sami dokazati. Samo, če bi hotel biti tisti top of the top bi moral malodane teči okoli sveta :) . Že tukaj na forumu so nekateri, ki so presegli meje razumnega kaj šele v svetu. Jaz (žal) nikoli ne bom med ekstremi ;) . Bom pa še naprej veselo tekal po gorenjski in po Sloveniji (mogoče tudi v tujini). :laola
Uporabniški avatar
 mazi
ZdravkoC napisal/-a:Meni je bil pa všeč intervju z našim ultra plavalcem Strelom v Žurnalu. Lepo je bilo moč razbrati med vrsticami, da Slovenec ni srečen, če uspe drugemu Slovencu, ali kot reče Bof Slovenceljnu.
Slovenija je polna ekstremistov. Verjetno bolj kot ves svet. Na to bi lahko bili ponosni. Marljivost in vztrajnost ali garanje in trma sta odlika našega naroda. Tudi na TF je veliko takšnih. Zelo veliko. Ne vem, česa bi se morali sramovati. Vsak je začel s tremi kilomeri in vsakogar spoštujmo. Vsak pa ni stopil v drugi nivo, ko dela glava to, česar telo že zdavnaj več ne bi. Pa še in še ...

Upam, da boste fajn popljuvali mojo misel :-- pa ne se sekirat zraven :D

Ne bom nič pluval, se popolnoma strinjam s tabo... :clap: :clap:
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Trenutno Žabc dela 10 kratnega irona. 10 dni vsak dan novega. O tem je tudi posebna tema. Vsak dan 10, 11 ur garanja. Pa to je nepredstavljivo.
:clap: :clap: :clap:
Uporabniški avatar
 mazi
raziskovalec napisal/-a:Trenutno Žabc dela 10 kratnega irona. 10 dni vsak dan novega. O tem je tudi posebna tema. Vsak dan 10, 11 ur garanja. Pa to je nepredstavljivo.

Razi - kako nepredstavljivo? Samo še mal plavanje izpilmo pa smo drug let zraven... :rol:
Uporabniški avatar
 raziskovalec
mazi napisal/-a:
raziskovalec napisal/-a:Trenutno Žabc dela 10 kratnega irona. 10 dni vsak dan novega. O tem je tudi posebna tema. Vsak dan 10, 11 ur garanja. Pa to je nepredstavljivo.

Razi - kako nepredstavljivo? Samo še mal plavanje izpilmo pa smo drug let zraven... :rol:

:rol: :rol: :rol:
Mazi, če boš štartal na ironu v letu 2010, se z veseljem javim v tvojo premljevalno ekipo.
:lol: :wink:
Za ponavljanje ironov bi bilo pa pri meni preveč piljenja potrebno. Ne vem, če bi material zdržal :mrgreen: :--( :lol:
Uporabniški avatar
 mazi
:rol: :rol: :rol:
Mazi, če boš štartal na ironu v letu 2010, se z veseljem javim v tvojo premljevalno ekipo.
:lol: :wink:
Za ponavljanje ironov bi bilo pa pri meni preveč piljenja potrebno. Ne vem, če bi material zdržal :mrgreen: :--( :lol:[/quote]

Tut jest sem že izven garancije... :--(

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA