- 10 Nov 2009, 12:57
ajdica napisal/-a:Jaz bom pa tak rekla- ZELOOO cenim naštete oz. njihove dosežke...ko berem o pretečenih 100km in podobno, se samo čudim kako so oz. ste to sposobni. Že tisti, ki pretečete 42km ste zame pravi navdih, ker se je meni že mojih 21km na LM zdel celi dosežek....in ravno o tem bi še rada nekaj napisala.
Cenimi ekstremiste, ker so oz. ste sposobni takih podvigov, hkrati pa niti malo manj ne cenim tisti, ki so prav tako na forumu, pa pretečejo 3km na dan.
Sama sem pred svojo "kariero" teka bila bolj "kafana-liga", nisem pretekla niti enega km brez da bi skoraj umrla vmespa me je zagrablo, spremenila sem način življenja in zdaj sem ena "izmed vas". Noooro sem ponosna na vsak kilometer, ki sem ga in ki ga pretečem. Ker sem s tem šla čez tisto, kar sem včasih bila. Tako kot verjetno marsikdo tukaj med nami.
Ultra dosežki so zato, po mojem mnenju, med nami zelo relativni. Ultra sem zato ponosna na ekstremiste, ultra sem ponosna na svojga atija, ki je letos pretekel 10ko na LM, potrem ko je "premagal" infarkt, ultra sem ponosna na tiste,ki so se spravili tečt, ker bi radi izgubili kakšno kilo in so premagali tremo, pa se z veliko ritko spravili tečt po ulicah, pa na tiste, ki namesto, da zjutraj sedijo na kavici, tečejo okrog. Pa na sebe. NA VSE!