Vreme napisal/-a:Videa si sicer ne morem ogledati, a ti verjamem,da je to bil enkraten dogodek v dveh delih! Vsekakor čestitke za ta uspeh!!
... hvala, vreme ... res enkratna dvodelna dogodivščina z vetrom, soncem in dežjem

lp
Vreme napisal/-a:Videa si sicer ne morem ogledati, a ti verjamem,da je to bil enkraten dogodek v dveh delih! Vsekakor čestitke za ta uspeh!!
vencelj napisal/-a:Bravo, Aisha in čestitke za podvig!
![]()
![]()
LP, vencelj
milos napisal/-a:aisha, ganjen sem do solz, fejst punca si
ajdica napisal/-a:Čestitke še od mene!![]()
Čeprav mi nekaj ne štima...ne vem če niste švinglali...ker čist preveč frišna izgledaš na videu![]()
Bravo!![]()
![]()
aisha napisal/-a:bborutt napisal/-a:Bravo! Čestitam!
Sem te pa lih vidu v soboto zjutraj, ko sem letel v Sežano na prvem križišču v Postojni. Kapo dol in kar tako naprej![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
... hvala... si mogoče potrobil? ...
![]()
lp
semjul napisal/-a::D
čestitke, video je zakon, ti pa carica, ker si vztrajno postavljala nogo pred nogo, pa tako lahkotno je videti vse skupaj![]()
pajo napisal/-a:Kapo dol pred takimi tekači.
žabc napisal/-a:Aisha,
čeprav te sam na žalost ne poznam, pa vseeno vidim, da si izjemna tekačica. Navidezna lahkotnost tvojih nog je bila na tem teku zares občudujoča.
Kapo dol pred tem izzivom. Želim ti, da ti taki podvigi postanejo stalnica na tvoji poti.
bborutt napisal/-a:aisha napisal/-a:bborutt napisal/-a:Bravo! Čestitam!
Sem te pa lih vidu v soboto zjutraj, ko sem letel v Sežano na prvem križišču v Postojni. Kapo dol in kar tako naprej![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
... hvala... si mogoče potrobil? ...
![]()
lp
nisem, pa bi mogu![]()
. sem pa ugotavlju katera duša v takem vremenu teče po Postojni
![]()
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA