Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
ajdica napisal/-a:Čestitke še od mene! :laola

Čeprav mi nekaj ne štima...ne vem če niste švinglali...ker čist preveč frišna izgledaš na videu :lol:

Bravo! :clap: :clap: :clap:

... hvala, ajdica ... štima, štima, nič švinglanja ... če bi ti vedela, kako nefrišna sem bila na cilju hahaha ... fajn bodi :wink:
aisha napisal/-a:
bborutt napisal/-a:Bravo! Čestitam!
Sem te pa lih vidu v soboto zjutraj, ko sem letel v Sežano na prvem križišču v Postojni. Kapo dol in kar tako naprej :D :D :D :D :D :D
:laola

... hvala :D ... si mogoče potrobil? ... :wink:

lp

nisem, pa bi mogu 8) 8) . sem pa ugotavlju katera duša v takem vremenu teče po Postojni :clap: :clap:
semjul napisal/-a::D

čestitke, video je zakon, ti pa carica, ker si vztrajno postavljala nogo pred nogo, pa tako lahkotno je videti vse skupaj :clap:

... hvala, semjul, video je res zakon, vsa čast snemalcu :clap: :clap: :clap: ...
tek je bil lahkoten in sem uživala kljub že malo bolečim mišicam proti koncu :wink:

fajn bodi
žabc napisal/-a:Aisha,
čeprav te sam na žalost ne poznam, pa vseeno vidim, da si izjemna tekačica. Navidezna lahkotnost tvojih nog je bila na tem teku zares občudujoča.
Kapo dol pred tem izzivom. Želim ti, da ti taki podvigi postanejo stalnica na tvoji poti.

... hvala, žabc ... mogoče se bova srečala na kakšnem teku al pa če bom kaj tekala na tvojem koncu :wink: ... ja, taki teki mi že krepko prehajajo v kri hahaha ... :wink:

lp
bborutt napisal/-a:
aisha napisal/-a:
bborutt napisal/-a:Bravo! Čestitam!
Sem te pa lih vidu v soboto zjutraj, ko sem letel v Sežano na prvem križišču v Postojni. Kapo dol in kar tako naprej :D :D :D :D :D :D

... hvala :D ... si mogoče potrobil? ... :wink:

lp

nisem, pa bi mogu 8) 8) . sem pa ugotavlju katera duša v takem vremenu teče po Postojni :clap: :clap:

hahaha ... moja duša je tekala po dežju :wink: ... lp

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA